Kv sorunsalıı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 numara 5 yıldız 😍 zaten insan alışıyor gerçekten en iyisi takmadan ,umursamadan yaşamak
Eşinle mutluysan,huzurluysan hiç kimse umurunda olamayacak,herkes herşeyi der durur.Senin vicdanın rahatsa kulaklarını tıkayıp,hayatını yaşayacaksın😃.

O zaman ben sana başıma geleni anlatayım 😂 sus , bunlar tutturdular yemek odası alicaz nişanlı iken ve ben istemedim gerek yok dedim ,beni konu mankeni gibi götürdüler kendileri (eşim ve annesi ) beğenip aldılar , sonra o yemek odası düğünden 1 sene sonra 100 TL bile ödenmeden kapıma mağaza tarafından icra tebligatı geldi şok oldum ve ben ödemiş oldum 😏 hem istemedigim halde aldılar hem begemedigim şeyi hemde ben toptan parayı ödedim ve üzüntüsü stresi .
Yok artık yaa kvler yasaklanmalıııı😂

Vefat eden eşinden maaş alan bir kadının kendi evini size verip kirada oturmasını eşiniz ve siz hangi akıl mantıkla kabul ettiniz? Üstelik siz 2 maaşlısınız.
Şu an oturduğunuz evi kayınvalidenizin yardımıyla almışsınız bir bakıma.
Kirada oturan o değil de siz olsaydınız ev alacak parayı biriktirmeniz daha uzun sürerdi.

Diğer konularda harcadığı parayı sürekli gözünüze sokması hoş değil ama genel olarak kötü niyeti olduğunu düşünmedim ben.
Tek çocuğu var sanırım. Belki yalnız kalma, tek bırakılma korkusuyla yaptıklarını sürekli ve abartarak duyurma ihtiyacı hissediyordur.

Bizimki de almadığı şeyleri aldım diye sağda solda söylüyor 😂😂

Boşverin alsın diyecektim ki geri sizden param bitti diye para istiyormuş. Eşinizde bitiyor iş. Anne sen alma paran bitiyor sonra benden istiyorsun biz ihtiyacımızı alırız desin

Oglu ve senin uzerinde mutlak bir hakimiyet kurma cabasi..
Cevreye(ozellikle misafirliklerde,gunlerde) ise caka satmak:elim uzerlerinde,ben oglumu da gelinimi de boyle cekip ceviririm,dinlenirim,dinletirim algisi..
Ancak bu kadar kuyrugu dik bir kadinin donup tekrar para istemesi mantiksiz..
Yaptiklariyla surekli ben burdayim demeye calisanlar,bunu dallanip budaklandiranlar,olur olmaz yerlerde anlatanlar
İlgi ve alakali yoksunlaridir.Surekli konusulmak ve anilmak isterler..Acliklarini bu sekilde beslerler.
Ozetle :Övülmeyi arzu eden Kv, kor ve sagır bir insan gibidir.Hatalarina karsi kor olur. Dogru davranislari, verilen nasihatlari asla dinlemez..Onun gozunde yonetilmesi gereken bir sirket,sozu dinlenilmesi gereken peronellerden farkiniz yok.

Size kira vereyim demesiyle birlikte el aleme ben onlara ev aldim diye anlatmaya başladığına gore , siz ondan kuruş almasaniz da herkese yine sizi o gecindiriyor gibi anlatip duracak belli ki. En iyisi madem zaten bos bos konusacak, bari yiyin parasini gitsin. Acimayin

Yav gurur yapma ye gitsin desinler3 gunluk dunya cogu sey para sıkıntısı ile baş gösteriyor evlilikte yeee yeee kahvenide ic sagol canim anacim dee sen olmasan açtık :-)de daha cok versin bosverr keşke bizede oyle yardm eden kv ciksa idi hep bizden beklediler

Son cumleye kadar bosver kadin degismez hic minnet duygusu gostermeyin cunku kv nizin derdi gosteris yapmak diye yazacaktim ama birde geri istemesi sanki bizim kesemiz bir algisi olusturup yarin bir gun belki birlikte bile yaşamak isteyecek, dikkatli olun. Esinizede yuklenmeyin. Burada cok daha kotu kv ler okuyoruz. Sizinki gosteris neraklisi evet gorgusuz evet ama degistiremezsiniz. Siz degisin kãle bile almayin o onlari soyleyip durdugunda.
Herkese iyi geceler. Artık sinirlerimi iyice bozan ve bi çözüm bulamadığım bu sorunumu sizlere anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum.

Eşimle evlenmeden önce babasından miras kalan eşim ve annesinin oturduğu ev için kv bu ev oğlumun evlenince ben kiraya cikcam siz oturcaksiniz dedi. Eşimde bana böyle konuştu ve kabul ettim. Tabi sonra herkese anlata anlata bi kaldı "evimi onlara verdim, evimin balkonunu özledim, yok evimin bilmem nesini çok arıyom" fln hep başıma kakar gibi konuştu. Bu yüzden ne evime ne evliliğime alışamadım hep emanetmiş gibi hissettim. En sonunda dayanamayıp eşime ev alalım annen buraya geri gelsin dedim. Eşim kabul etti kredi çektik ev aldık ikimizde çalışıyoruz tabi. Kv evine geri döndü ve bana bu evi ben hakkettim döndüm dolaştım ben geldim dedi. Eşimede kiraya vereceğim parayı artık sana vericem demiş oda biraz geçim sıkıntısı çektiğimiz için kabul etmiş.
Sonra herkese oğluma ev aldım diye anlatmaya başladı. Eşime kızdım alma para annenden biz idare ediyoruz dedim almadı.

Neyse sonra bebeğimiz oldu. Kv bebeğim için para veriyor benim gözüme soka soka yok zahmet etme diyorum al al diyor. Madem eşime ver neden bana zorla tutuşturuyor. Sürekli param var param var alirim yaparim diye konuşuyor. Bize mutfak alışverişi yapmak istiyormuş eşime söylemiş gerek yok dedim. Kaç gün onu dillendirdi alışveriş yapıp gelcem size diye diye. Almış markete eşimi çağırdı gel taşıyamıyorum diye. Aldılar geldiler. Ben ne zahmet ettin diyorum param var aldım diyor keşke şunuda alsaydım bunuda alsaydım diyip durdu gidene kadar.

Daha neler neler var ama çok uzatmak istemiyorum nasıl biri olduğunu az çok anlamışsinizdir. Sürekli param var param diye övünüp yaptığı herseyi aldığı herseyi yedi sülaleye anlatan biri. Param var dedigide rahmetli kp den kalan maaş yani.

Bende çalışıyorum ama hiç görmüyor hep eşime oğlum sen calisiyon ben maaş aliyom hersey yaparız aliriz diyip duruyor.

Çok sıkıldım bu durumdan eşimle konuştum ama değişen bisey yok kendisi biraz pasif biri banada bisey demiyor onada. Artık çok sinirlerim bozuluyor parasınıda kendisinide istemiyorum. Görgüsüz mü sonradan görme mi anlamadım. Benim ailemde neler neler alıyor yapıyor ama ne kimse bilir nede duyar. Biz böyle gördük. Evlilik çok zor normalde muhatap dahi olmayacağım insanla mecburen muhatap olmak çok zor.

Ben bu insanlarla nasıl geçinecegim a dostlar nasıl davranayim bu kadına

Bide aliyo aliyo sonra param.bitti diye eşimden para istiyor arkadaşlar bunu atlamisim
Hu

Kv bana gittiği bi şehirden telkari yüzük almisti
Ama her lafı geçtiğinde benim sana verdiğim yüzük varyaaa söyle pahalanmis böyle pahalanmis bilmem ne duyan da altin zanneder.
Ay bigun asansordeyiz yine lafını açtı cikardim parmağımdan parmağına taktim. Dedim anne bana bol baya takmıyorum düşecek bi gün elimden. Tamam dedi aldı. Ben rahat o rahat. takmayın sizde. Söylenip duracaksın alma muhtaç değiliz de niye susuyorsun. Susacaksan bırak alsın kafaya takms. Su zamanda kimden ne gleirse kar🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X