• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv Sorunu 1.5 senelik evliyim.

Tabi ki. Isimsiz bizry anlatiyor derdini paylasiyor. En azindan birileri ona yol gosterebilir. Berbat demesi de cok kotu degil ya ben olsam daha kotusunu soylerdim. Ayrica dedikodu olsa bile burada herkes derdini anltiyor. Sizde her yazilan topice giriyor okuyorsunuz yani. Ve ayrica sizin kv boyle yapsa hep susarmiydiniz yani siz hicbir zaman derdinizini anlatmiyor musunuz. Duyanda hic dedikodu yapmadiginizi zannedicek
Benim eski eskim beni su duruma dusurmezdi, kv min arksindan hic kotu bir sey soylemedim. Dedikodu da pek sevmem yapmam da, beni tanimadan olayi bana cevirmeniz de ne bileyim

Size niye hesap veriyorum ben su anda? Kendinize mi gelsniz, haddinizi mi bilseniz acaba biraz 😂😂😂
Ya bence insanlara dindar değil misiniz neden dedikodu yapıyorsunuz çıkışı itici. Dindarlar da günah işliyor kaldı ki isim vermeden kimse anlatılanı tanımıyorsa dedikodu bile olmuyor. Yani burada dedikodu yapılmasından çok “ee hani dindardın ne iş” yaklaşımı sinir ediyor insanları.

Ya bence insanlara dindar değil misiniz neden dedikodu yapıyorsunuz çıkışı itici. Dindarlar da günah işliyor kaldı ki isim vermeden kimse anlatılanı tanımıyorsa dedikodu bile olmuyor. Yani burada dedikodu yapılmasından çok “ee hani dindardın ne iş” yaklaşımı sinir ediyor insanları.
Ama benim tanidigim dindar insanlar boyle kv cekistirmiyor yaaa 😞 bu ayip geliyor bana yani yakistiramiyorum

Ama benim tanidigim dindar insanlar boyle kv cekistirmiyor yaaa 😞 bu ayip geliyor bana yani yakistiramiyorum
Yakıştır yakıştırma dindar insanlar da insan. Seküler insanların her şeye hakkı var dindar olunca oo bir de dindar yaklaşımı adaletsiz. Üstelik burada kimse kayınvalideyi tanımıyor yani gereklerini yerine getirmeye çalıştığı din için de sorun teşkil etmiyor.

Yakıştır yakıştırma dindar insanlar da insan. Seküler insanların her şeye hakkı var dindar olunca oo bir de dindar yaklaşımı adaletsiz. Üstelik burada kimse kayınvalideyi tanımıyor yani gereklerini yerine getirmeye çalıştığı din için de sorun teşkil etmiyor.
Niye ki ama dindar insan cesitli gunahlardan kotu aliskanliklardan uzak durmasi gereken insan. Burda bu dille konuyu yazinca her hareketinde dine ve dinininngereklerine dikkat ediyormus imaji verip sonrasinda kv gommek bana gore yakisiksiz bir tutum 🤷🏼‍♀️

Niye ki ama dindar insan cesitli gunahlardan kotu aliskanliklardan uzak durmasi gereken insan. Burda bu dille konuyu yazinca her hareketinde dine ve dinininngereklerine dikkat ediyormus imaji verip sonrasinda kv gommek bana gore yakisiksiz bir tutum 🤷🏼‍♀️
Uzak durması gereken evet ama her insanın zaafı var. Belki başka konuda çok dikkatlidir. Ben söylemek istediğini anlıyorum ama karşıya hissettirdiği hoş değil.

Merhaba güzel hanımlar. 1.5 senelik evliyim. Görücü usulü bir evlilik yaptım. Elhamdülillah iyi giden bir evliliğim var. Hem maddi hem manevi hem cinsi münasebet olsun. Eşimin bana davranışı olsun. Bir lafımı ikiletmez. Fakat benim tek sıkıntım kayinvalide biraz da kayinbaba. Eşim çok ailesi çok anne babaci . Ya benim de ana babam var. Ben yanliz öksüz yetim biri değilim ki.
Ben öğretmenlik yapıyordum özel okulda. Şuan 4 aylık hamileyim Elhamdülillah yuvamıza bir kız evlat geliyor :) duanızı beklerim inşallah. Düşük tehlikem olduğu için okuldan ayrıldım ara verdim. Hamilelikten beri kv ve kayinbabaya ayrı bir kılım sanki. Benim evim büyük bir odamız fazla çalışma.odasi şimdilik. Ben hep hayalim çocuk odasiydi. Eşim de ikna olmuştu ilk önce. Hem odamıza beşik hem de ayrı bi oda döşeyecektik
Bu fikir nerden çıktıysa kv evinde açıldı. Kv ve kayinbaba bunun çok erken olduğunu zamanı geldiğinde her şeyin olacağını söyleyip eşimi bu fikirden uzaklaştırdılar
kv min hiç kızı yok. Benim her şeyimi kiskaniyor. Çanta alırım aynısını alır. Bir çorap bile ya insan aynısını alır mı. Gerçekten artık çok sıkıldım bilmiyorum benim kendi öz annem de bir kayinvalide ama annem hiç gelinimizden için şunu nerden aldın. Buna ne gerek vardi hiç dememiştir
BBebeğimiz inşallah Aralık ayında doğacak. 3 hafta falan biz de kalacakmis oğluna demiş. Bana diyemiyor. Benden cekiniyor ama her şeye de engel oluyor. Sozlulukten beri eşimin annesi bana karşı böyle tavırlı. Evimize yakın oturuyor kendileri. Haftada bir gitmezsek evlerine, bidahaki gittiğimizde gönül koyar kalbi kırılmış suratı eğri buluruz. Bende gerçekten üzülüyor ayar oluyorum.ama . Şimdiden her şeyine karışıyor doğmamış bebeğin. Daha hamile kalmadan adımı koymazsiniz diye küstü 1 hafta.. Hangi devirdeyiz nerede kalmış ana baba adı koymak. Eşimi seviyorum. O da beni çok seviyor. Arkama atiyorum çoğu şeyi ama karşılık veriyorum sessiz kalmak salaklik gibi geliyor hanımlar çok doldum. Eşim de biliyor bazen laf vuruyor annesine ama annesi evimizin bebeğimizin hakimiyetini hep elinde olmasını istiyor. Eşim eczacı bebeğe emzik vermeyecegiz inş dedi ben de o yönde düşünüyorum annesi ben sizden gizli olarak verecem diyor. Ben de çok kızdım sesimi yükselttim biraz. Çok mesafeliyim açıkçası annesine. Kv çok fena berbat... Kayinbba yanii arada gelip gidiyorlar. Ben bizim ailede sülalede duymaidm görmedim böyle seyler
Nasılsın diye sorana 'aaa bi anda oluyo kuzum darısı senin de başına' diyecek bir tip gibi geldiniz bana.
Kocanizi bu kadar çok çok seviyosaniz mükemmel biriyse onun için görmezden geliverin bazı şeyleri

Aslinda polemik yasamiyoruz, ben severim oydari. Sadece farkli fikirdeyiz, en azindan ben kendi adima hic polemik kafasinda olmadigimi soyleyebilirim 😅 bence o da degil 🤓
Öyle ama dedikodu meselesi fazla uzamış, ayrıca konu bu değil WOMAN, sitede her konuyu dedikodu diye düşünebiliriz bu mantıkla çünkü başkalarının arkasından açılmış konular hepsi, gıybete girersek sitedeki tüm konuları kapatmamız lazım😵‍💫

Öyle ama dedikodu meselesi fazla uzamış, ayrıca konu bu değil WOMAN, sitede her konuyu dedikodu diye düşünebiliriz bu mantıkla çünkü başkalarının arkasından açılmış konular hepsi, gıybete girersek sitedeki tüm konuları kapatmamız lazım😵‍💫
İsteyen dedikodu yapsin, konu dedikodu degildi iste bana gore. Hani ayiplarsiniz ya birine bir seyi yakistirmayinca, ciddi ciddi son derece ruhani sekilde cık cıklamıştım konu sahibini 😅

İsteyen dedikodu yapsin, konu dedikodu degildi iste bana gore. Hani ayiplarsiniz ya birine bir seyi yakistirmayinca, ciddi ciddi son derece ruhani sekilde cık cıklamıştım konu sahibini 😅
Yahu tümüyle samimiyete dayanarak yazacağım da, şu sitede üyeler birbirinin ardından duvarlarda bile abıoooo neler neler yazıyor, aman ne kınamalar ne mana bulmalar, yazım hatalarına bile gülenler dalga geçenler var, ben görünce cık cıklamaktan dilim damağıma yapışıp kalıyor 😂 Galiba mühim olan insanlara yıkıcı sözlerden, dedikodu, iftira ve ayıplamalardan kaçınmak, yoksa dedikodu yüzünden çoğumuzun dili enseden çıkıverecek 😆

Yahu tümüyle samimiyete dayanarak yazacağım da, şu sitede üyeler birbirinin ardından duvarlarda bile abıoooo neler neler yazıyor, aman ne kınamalar ne mana bulmalar, yazım hatalarına bile gülenler dalga geçenler var, ben görünce cık cıklamaktan dilim damağıma yapışıp kalıyor 😂 Galiba mühim olan insanlara yıkıcı sözlerden, dedikodu, iftira ve ayıplamalardan kaçınmak, yoksa dedikodu yüzünden çoğumuzun dili enseden çıkıverecek 😆
Yaşlandım bence ben be Mune Mune 😂😂😂 ressssmen oldu mu simdi bu laflar cık cık cık seklinde okudum ben konuyu yaaa 😂

Ya da kaynana duygulari loading kafasindayim aksbaksbsk 😂😂😂

Dur yahu kaç yaşındasın henüz, kaz ayakları halay çekip alnımdaki sağlı sollu 2 çizgi üzerimize baraj kur diye bağırırken ben bile yaşlandım demiyorum 🤣
Ruhum yaslandi demek ki 😂😂😂 ayipliyorum artik hic ayiplamadigin seyleri. Yani insanlari belli kaliplarda gorup, uymayani baya ayipliyorum sanirim 🙈 simdi bu yaslanmak degil de ne 😬

Back
X