- Konu Sahibi yeniAnne99
Malesefffff herşey eşinde bitiyor eşin müsade etmemeli yani herkes annesine değer verir ama evinin içine müdahale edildiğinde dur demesi gerekir. Eşimle konuş o sınır cizsin.Merhaba güzel hanımlar. 1.5 senelik evliyim. Görücü usulü bir evlilik yaptım. Elhamdülillah iyi giden bir evliliğim var. Hem maddi hem manevi hem cinsi münasebet olsun. Eşimin bana davranışı olsun. Bir lafımı ikiletmez. Fakat benim tek sıkıntım kayinvalide biraz da kayinbaba. Eşim çok ailesi çok anne babaci . Ya benim de ana babam var. Ben yanliz öksüz yetim biri değilim ki.
Ben öğretmenlik yapıyordum özel okulda. Şuan 4 aylık hamileyim Elhamdülillah yuvamıza bir kız evlat geliyor :) duanızı beklerim inşallah. Düşük tehlikem olduğu için okuldan ayrıldım ara verdim. Hamilelikten beri kv ve kayinbabaya ayrı bir kılım sanki. Benim evim büyük bir odamız fazla çalışma.odasi şimdilik. Ben hep hayalim çocuk odasiydi. Eşim de ikna olmuştu ilk önce. Hem odamıza beşik hem de ayrı bi oda döşeyecektik
Bu fikir nerden çıktıysa kv evinde açıldı. Kv ve kayinbaba bunun çok erken olduğunu zamanı geldiğinde her şeyin olacağını söyleyip eşimi bu fikirden uzaklaştırdılar
kv min hiç kızı yok. Benim her şeyimi kiskaniyor. Çanta alırım aynısını alır. Bir çorap bile ya insan aynısını alır mı. Gerçekten artık çok sıkıldım bilmiyorum benim kendi öz annem de bir kayinvalide ama annem hiç gelinimizden için şunu nerden aldın. Buna ne gerek vardi hiç dememiştir
BBebeğimiz inşallah Aralık ayında doğacak. 3 hafta falan biz de kalacakmis oğluna demiş. Bana diyemiyor. Benden cekiniyor ama her şeye de engel oluyor. Sozlulukten beri eşimin annesi bana karşı böyle tavırlı. Evimize yakın oturuyor kendileri. Haftada bir gitmezsek evlerine, bidahaki gittiğimizde gönül koyar kalbi kırılmış suratı eğri buluruz. Bende gerçekten üzülüyor ayar oluyorum.ama . Şimdiden her şeyine karışıyor doğmamış bebeğin. Daha hamile kalmadan adımı koymazsiniz diye küstü 1 hafta.. Hangi devirdeyiz nerede kalmış ana baba adı koymak. Eşimi seviyorum. O da beni çok seviyor. Arkama atiyorum çoğu şeyi ama karşılık veriyorum sessiz kalmak salaklik gibi geliyor hanımlar çok doldum. Eşim de biliyor bazen laf vuruyor annesine ama annesi evimizin bebeğimizin hakimiyetini hep elinde olmasını istiyor. Eşim eczacı bebeğe emzik vermeyecegiz inş dedi ben de o yönde düşünüyorum annesi ben sizden gizli olarak verecem diyor. Ben de çok kızdım sesimi yükselttim biraz. Çok mesafeliyim açıkçası annesine. Kv çok fena berbat... Kayinbba yanii arada gelip gidiyorlar. Ben bizim ailede sülalede duymaidm görmedim böyle seyler