Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım vallahi ağzına sağlık. Ama o kadar güzel mazlumu oynuyor ki benim saf kocamda inanıyor demiyorki anne sat evini zorlanıyorsan demiyoonunki anne de sizinki boru mu
15milyarla gecinemeyen bekar kadina yardim yapmakda neyin nesi
Millet o parayi 5ayda zor kazaniyor
Parasina göre harcasın sizin maasiniza mi güvenmiş
Siz ayri yuvasiniz
Ne kadar saygısız kadin.
valla sizde maaşınızi bska hesapta biirktirinÖyle canım vallahi ağzına sağlık. Ama o kadar güzel mazlumu oynuyor ki benim saf kocamda inanıyor demiyorki anne sat evini zorlanıyorsan demiyo
1 ay da kendiniz para biriktirmeye başladınız? Ben çok merak ettim sizde para akışı nasıl oluyor?mantıklı ama onu da denedim. Son çare kendim para biriktiriyorum ondan habersiz napayım böyle gizli saklı hoş değil ama yapcak bişey yok kocam saf
Hemen bi zorlanmada ev mi satsin? Tabiki oglu yardim edecek ihtiyac duydugunda. Kac yasindasiniz merak ettimÖyle canım vallahi ağzına sağlık. Ama o kadar güzel mazlumu oynuyor ki benim saf kocamda inanıyor demiyorki anne sat evini zorlanıyorsan demiyo
Elbette ki kendine yatırım yapacaksın. Akıllı kızsın, sabırla işveye cilveye devam diyorummantıklı ama onu da denedim. Son çare kendim para biriktiriyorum ondan habersiz napayım böyle gizli saklı hoş değil ama yapcak bişey yok kocam saf
Canım 30 bin kredi borcunu ödedik ayrıca da eşimin sürekli ona gönderdiği paralar işte1 ay da ne kadar kredisini ödediniz yada sürekli para akışı oldu ki dayanamadınız?
Sağol canım benimElbette ki kendine yatırım yapacaksın. Akıllı kızsın, sabırla işveye cilveye devam diyorum
E siz niye böyle işinize karıştırıyorsunuz? Sana ne diyemediniz mi?Zaten bende öyle yapıyorum artık ondan gizli birikim yapıyorum bende para olduğunu öğrense onu da annesine gönderir çünkü. Benim anneme para versem kabul etmiyorki kadıncağızın cebine 100 lirayı zorla koyuyorum.
Konuları karıştırmışımNegatif arkadaşlar, ilk çizgide testi yapmadan önce öyle silik gözüküyor,
Her erkeğe işlemez bu canımElbette ki kendine yatırım yapacaksın. Akıllı kızsın, sabırla işveye cilveye devam diyorum