Kv sorunu ve anneci erkek

onunki anne de sizinki boru mu
15milyarla gecinemeyen bekar kadina yardim yapmakda neyin nesi
Millet o parayi 5ayda zor kazaniyor
Parasina göre harcasın sizin maasiniza mi güvenmiş
Siz ayri yuvasiniz
Ne kadar saygısız kadin.
Öyle canım vallahi ağzına sağlık. Ama o kadar güzel mazlumu oynuyor ki benim saf kocamda inanıyor demiyorki anne sat evini zorlanıyorsan demiyo

sizde o zaman ona göre harcayın , sizin harcamalarınıza karışmıyorsa sıkıntı olmaz, siz harcayın kv ye de para kalmaz

Öyle canım vallahi ağzına sağlık. Ama o kadar güzel mazlumu oynuyor ki benim saf kocamda inanıyor demiyorki anne sat evini zorlanıyorsan demiyo
valla sizde maaşınızi bska hesapta biirktirin
Annemin borcu varmis de
Alemin akillisi senin kocan mi

Daha 1 ay olmus evleneli ne kadar para gondermis olabilirki belki eli sıkısıktı bu seferlik gonderdi surekli gondermeyecektir. Ben acikcasi gelinlerin daha fesat oldugunu dusunuyorum. Hangi esnaf su korona ve kriz doneminde 15 bin kazaniyor giderleri cikmadan 15 bin ise belki sanmiyorum gunumuz sartlarinda bi esnafin eline 15 bin para kalsin.

Hemen bi zorlanmada ev mi satsin? Tabiki oglu yardim edecek ihtiyac duydugunda. Kac yasindasiniz merak ettim

😁 mantıklı ama onu da denedim. Son çare kendim para biriktiriyorum ondan habersiz napayım böyle gizli saklı hoş değil ama yapcak bişey yok kocam saf
Elbette ki kendine yatırım yapacaksın. Akıllı kızsın, sabırla işveye cilveye devam diyorum

Zaten bende öyle yapıyorum artık ondan gizli birikim yapıyorum bende para olduğunu öğrense onu da annesine gönderir çünkü. Benim anneme para versem kabul etmiyorki kadıncağızın cebine 100 lirayı zorla koyuyorum.
E siz niye böyle işinize karıştırıyorsunuz? Sana ne diyemediniz mi?

Bence başka olaylar var anne ile oğul arasında ikisinin de ağzı sıkı

Konu kv değil senin kocan. Ben milyonerde olsam beleşe gelen paraya neden hayır diyim :)

Elbette ki kendine yatırım yapacaksın. Akıllı kızsın, sabırla işveye cilveye devam diyorum
Her erkeğe işlemez bu canım
İşve cilveye gece tamam sen ne dersen o der
Sabah uyanır anam da anam der
Geçici çözümler bunlar

sizde annesine gönderdiği tutar kadar ailenize gönderin. Sormayın da. Bazı insanlar sadece yaptıkları kendisine yapıldığında anlıyorlar

Back
X