Kv sorunu ve anneci erkek

ayrıca eşiniz annesine makyaj parası göndermiyor. Bildiğiniz annesinin aklıyla aman boşanırsak birşey olursa diye şimdiden parasını kaçırıyor! Demedi demeyin.

Ilk basta kredi cekip evlenmeyecektini,kabul eymeyecektiniz size ne annesinin borcundan ,boyle başlayan evlilik boyle gider ,1 kurusunuzu kaptirmayin ,ailemin borcu var destek verecem diyin,esiniz kredisini odesin evini gecindirsin anasina zor gonderir

Kredi çektirip borca sok ev ya da araba aldır canım gönderemez duruma sok bende de benzer bir kv var bir giydiğini bir daha giymez sürekli mobilya değiştirir 🙈

Tek çocukmu eşiniz . Kaç yaşında ki yani ne bileyim elbette yardım etsinde bu kadarı fazla olmuş 🙄 eşimin maaşı bende durur bana verir gelirler giderler bendedir 2aylık evliyim baştan anlaşmamz böyle . Kv asla neye ihtiyacını söylemez oğluna değil alt katta kızı oturuyor ona da söylemiyo evim kira değil babanızın emekli maaşı var üstüne kadın yardım yapar hatta . Söylemiyor diye meyvesini sebzesini alır gideriz hatta ne insanlar var

15 bin mi yaklaşık 6-7 kisinin asgari ucreti kadar maşallah meslegini merak etmedim desem yalan olur

Siz evlenmeden önce ne konuşuyorsunuz da bu tip önemli konular sonradan patlıyor anlamıyorum. :S

Annen yalnız canım onun giderlerine destek oluyor musun nasıl yapıcaz edicez vs..

Mantıklı biri 15.000₺ kazanan birine yardım falan etmez. Sen kumar mı oynadın arabamı aldın birine kredimi çektin sen bu paraları napıyorsun ki zaman kötü bir zaman ekonomi kötü insanlar güvenilmez.

Biraz sorumluluk alarak akıllı hareket etmek gerekiyor.

Öncelikle 15 bin geliri olan insan neden çalışsın hadi çalışıyor kazanıyor eşinizin aklı mantığı yok mu tek başına 15 bin geliri olan insana kendi borcu olduğu halde neden yardım ediyor bana mantıksız geldi yani kimse yapmaz bunu sizde kendi ödesin geliri var diyebilirsiniz hani ihtiyacı olmasa zor durumda olmasa kredi borcu olan insan neden yollasın anlamadım yani bana saçma geldi belki eşinizin harcamaları oldu onları ödüyordur annesine

Bütün süreci bile isteye farkederek evlenmişsiniz dur şu nikahı yapalım çözerim demişsiniz ama size söyleyeyim bu evlilik elinizde patlar bir ayda farketmemişsinizdir önceden biliyorsunuzdur belli ki.

Bilmiyorum biz ilk günden hiç para vermedik ailelere, biz eşimle bir aileyiz dedik böyle veren eşleri o yoldan çevirmek çok zor

Yerinde olsam hesaplari ayirirdim ve o evde tek fatura ödemezdim. Aldigim parayida kendime harcardim. Madem annesine yollayacak kadar parasi varmis, tek basina ödesin kirayi, elektrigi felan. Bakalim nasil yetiyormus.

Merhabalar patlamak üzereyim artık eşimde ben de çalışıyoruz evleneli daha 1 ay oldu ve biz herşeyimizi kendimiz kredi çekip yaptık. Benim kayınvalidem de dul ama çalışıyor ve aylık en az 15 bin geliri var. Eşim kredi çekerken annesinin borçları için de fazla kredi çekti onu da ödüyoruz. Ve biz bunları öderken eşim hala annesine para göndermeye devam ediyor. Bizim durumumuz zaten sıkışık. Annesi de sürekli kıyafet makyaj malzemesine para veriyor. Desem benden kötü kimse olmaz eşim de zaten sürekli annesini masum mazlum görüyor. Hiç bana danışmıyor bile. Annesinin hala uyanık olduğunu anlamadım. Zaten bilen birisi olsa oğlum vermeyin zaten benim borcumu da siz ödediniz demez mi. Yani çalışmayan bi kadın olsa neyse ya da bizim hiç borcumuz olmada neyse ama öyle de değil.
"Madem annenin borcunu ödüyorsun, bu kadar kazandığı gelire rağmen hala para desteği sağlıyorsun, öyleyse bende kendi maaşımı kendi tasarrufumda kullanmak istiyorum." gibi birşeyler deyip paranı ortak harcamadan çekebilirsin. Kavga gürültü illaki olur. Ama dik durursan kazanan sen olursun.
Ama koronadan dolayı maddi anlamda zorlanıyor olabilir. O zaman iş değişir tabii. Birde evini satsın demişsiniz bir yerde. O kadar kolay mı bir insanın oturduğu evi satması?

Son düzenleme:
nefret ederım annecı erkekten esım bana laf deyınce cevap vermedı ılk zamanlar nasıl bagırdım allah bılıyor sımdı laf soylese cat.nıye ben kotu oluyorum kı esım kendı annesının haddını kendı bıldırecek

Sen de çalışıyorsan düğün borçlarının yarısını maaşınla öde. Ev masrafının da yarısını öde. Gerisine karışma. Nasıl hallederse etsin. Eğer çalışmıyorsan tutumlu falan olma. Eşin annesini çok düşünüyorsa iki ise girip çalışsın.

Back
X