- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy Allah yardımcımız olsunKredi çektirip borca sok ev ya da araba aldır canım gönderemez duruma sok bende de benzer bir kv var bir giydiğini bir daha giymez sürekli mobilya değiştirir![]()
"Madem annenin borcunu ödüyorsun, bu kadar kazandığı gelire rağmen hala para desteği sağlıyorsun, öyleyse bende kendi maaşımı kendi tasarrufumda kullanmak istiyorum." gibi birşeyler deyip paranı ortak harcamadan çekebilirsin. Kavga gürültü illaki olur. Ama dik durursan kazanan sen olursun.Merhabalar patlamak üzereyim artık eşimde ben de çalışıyoruz evleneli daha 1 ay oldu ve biz herşeyimizi kendimiz kredi çekip yaptık. Benim kayınvalidem de dul ama çalışıyor ve aylık en az 15 bin geliri var. Eşim kredi çekerken annesinin borçları için de fazla kredi çekti onu da ödüyoruz. Ve biz bunları öderken eşim hala annesine para göndermeye devam ediyor. Bizim durumumuz zaten sıkışık. Annesi de sürekli kıyafet makyaj malzemesine para veriyor. Desem benden kötü kimse olmaz eşim de zaten sürekli annesini masum mazlum görüyor. Hiç bana danışmıyor bile. Annesinin hala uyanık olduğunu anlamadım. Zaten bilen birisi olsa oğlum vermeyin zaten benim borcumu da siz ödediniz demez mi. Yani çalışmayan bi kadın olsa neyse ya da bizim hiç borcumuz olmada neyse ama öyle de değil.
Aynısı ya yemin ederim aynısıAyy aşırı anneci ve bunu cidden evlenince anladım yani annesi küfür etse ya anlamını bilmiyordur içinde art niyet yok der![]()