Kv sorunu yada benmi abartıyorum?

İnanmıyorum aynen bizimde :KK70:
Sürekli eşime sarılıp ağlıyordu gittiğimizde

Sosyaloglar su duruma bir el atsinlar aslinda ya. Neden böyle oluyor önüne gecilebilir mi bu durumun gercekten merak etmeye basladim. Isvicreli bilim adamlarina buradan cagrida bulunuyorum. Gelin de kaynana olayini aciga kavusturun

Ben de cok bagliyim kimseye birakamam fakat kücük oldugu icin. Simdi mesela kalmak mi istiyorsun diyince kalmak istedigini belli ediyorsa birakiyorum. Özgürlügünü eline almasi kendine güvenmesi icin cogu zaman secim sansini ona veriyorum. Hatta dili tam cözüldükten sonra cogu kararina saygi da duyarim. Ama benim birakamama sebebim zamanin kötü olmasi. Yani esim bile annene biraksanda gireni cikani bilemeyiz bazen diyor. cocuklugunda herseyi görelim travma yasamadan gecirsin bu dönemleri diye ugrasiyorum. Ama okula neden gitmiyor ya o kadar büyükse neden birakamiyor onu anlamadim.
Ben inan hep aklim cocugumda ama biliyorum ki yuvadan ucacak. Onu her an düsünecek ve de sevecegim.
Bana emanet o. Adi üzerinde emanet, kendi hayatini yasayacak gün gelip. Bize kücükken iyi bakmak düser. Evlenebilmis adamlara da süt cocugu muamelesi yapilmaz. Anlamiyorum ya. Ben de cocuguma deli olurum ama onu toplumdan ayirmak ya da iliskisini bozmak bana cok hastalikli bir düsünce gibi geliyor. Rabbim beni o durumlara düsürmesin. Amin, hepimiz icin bunu diliyorum gelecegin kayinvalideleri olarak
Okula gitmiyor işte annesiz duramıyor ki çuck alışmıyor, hep ağlıyormuş. Herkes çocuğunu sever kollar, düşünür. Amin heleki böyle annelerinin eteğinin dibinden ayrılmayan, koca bebeklere benimde hiç tahammülüm yok. Evlenmesin bu tipler zaten.

Ben zaten cay icilen ortama girmek istemiyorum. Inan cay icmemeye raziyim. Bu yüzden caydan sogudum. Onlara keyif bana eziyet. Sürekli cayi biteni tazele baskisindan oturdugum yeri isitamadan kalkiyordum.

Evet cok sinir edici ben misafirlere hep büyük bardaga cay koyarim hemen bitmesin diye hahahha

Evet cok sinir edici ben misafirlere hep büyük bardaga cay koyarim hemen bitmesin diye hahahha
Bu çay mevzuda herkeste var galiba. Bizdede öyle kv hem cayı az demler hemde niye açık oldu der. Siz az koyuyorsunuz napabilirim dedim bir gün. Birde çayı demleriz, 5 dk sonraki sorusu demlenmişse koyalım. 5 dk çay mı demlenir bekle az. İçtiğide bir bardak çay. İçmicez bütün gün işte içiyoruz deriz nafile. İş çıkartacakya. Ayrıca kızına gidildimi kızı hiç hizmet etmez. Kalkar kızının evinde kendi çayını kendi koyar. Kızına laf sokamadığı için.

Hamile olduğunu eşin unutmuş heralde, annesinin dolduruşuna gelmiş gibi gözüküyor.
Bir hafta gidiyosanız diğer hafta gitmeyin araya mesafe koyun bence...
Yoksa daha çok ezilir ve üzülürsünüz, hem eşininz hem de ailesi tarafından..

Yorucu tabiki ama anneci erkekler eşlerini anne düşmani sanıyorlar.Düşman değil sadece onlarin ailesine yeni giren ve doğal olarak bazı şeyleri bilmeyen yada yadırgayan biri oldugumuzu anlasalar aslında herşey çok daha güzel olur
Çok yorucu değil mi öylesi de ??

Ay taktiklere bak:KK57: evliliği niye beceremiyorum belli oldu:KK70: taktiklerden birini bizim küçük gelin yapmıştı ayy ben anlamamıştım ablam demişti, hep beraber pikniğe gitmiştik kardeşim sonra katılacaktı, biz kahvaltıyı falan hazırlıyoruz birimiz çocukları parkta oynatıyor diğerleri hazırlık yapıyor, bizim gelinciğimiz de elinde telefon oturuyor, neyse kardeşim geldi o gelir gelmez gelinimiz kalktı hamarat hamarat iş yapmaya başladı :KK70: aaa bir baktım her ortamda böyle, dedim eflal görde öğren senden kaç yaş küçük kadın nasıl biliyor kocaya şirin gözükmeyi :confused: bende höt höt zöt zöt kocaya:KK70:

kv sizi şikayet etmıs
bizim gelın bize gelınce bacak bacak üzerıne atar oturur
annemle ben hizmet ederız
asla da kardesıme bırsey demeyız
beklemeyız zaten ondan iş
ama bazen cok kalabalık bı ortam olur , bu yıne kalkıp cayını bıle kendı almaz annem gıder koyar

kardesım gormez bıle bunları
biz kardesıme sıkayet etsek agzımızın da payını alırız
karım siz varken yardım etmek zorunda değil der

siz haklısınız
üzülmeyın
Bizde söylemeyiz kardeşime, söyleyip ne olacak huzur kaçırmaya ne gerek var hem kimse mecbur değil yapmaya, birde sizin ki gibi söylesek kardeşim toz kondurmaz :) hiç teşebbüs etmedik yani, etmediğimiz halde vereceği tepki belli yani.

Bizde söylemeyiz kardeşime, söyleyip ne olacak huzur kaçırmaya ne gerek var hem kimse mecbur değil yapmaya, birde sizin ki gibi söylesek kardeşim toz kondurmaz :) hiç teşebbüs etmedik yani, etmediğimiz halde vereceği tepki belli yani.
EVET Burada bırıncı hata kvalidede
ikinci hata da eşinde
eşi yanında durup anne bunlara mı takıldın demeli idi?

Kızlar merhaba, yeni üyeyim ve sırf bu konuyu açmak icin üye oldum. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim.

Derdim su :
Ben almanyada yasıyorum ve 1 senelik evliyim ve 4 aylıktan hamileyim.
Kvdem bana yakın oturuyor , ve sürekli onlara gitmemiz icin baskı yapıyor ve ven artık cok sıkıldım. Oraya her gittiğimizde de eve tekrar döndüğümüzde eşimle kavga ediyoruz.

Dün yine gittik , iceri girdik 'hadi bahçeye cıkalım dediler, neyse cıktık, görümcem ( 28 yasında bekar) ve kvdem tekrar iceri girdi ve uzun süre gelmediler eşimde abisiyle garajda idi bende yanlız oturuyordum , aradan bi 10-15 gecti kvdem elinde bir tabak kavun 5 karıs surat tekrar bahçeye geldi, farkettimki sofra kuruluyor, hemen kalktım tabi yardım etmeye, sunuda belirteyim bana kimse bişey demedi ve bahseden mutfak gözükmüyor iceride be yapıyorlar göremem. Neyse sofra kuruldu yemek yenildi ve ben sofrayıda topladım mutfağıda topladın hani oturmadım.
Çay faslı girdi cay demledik görümcemle ve iceride kaldık bahçeye cıkmadık, derken kvdem geldi ben caylari götürüyorum dedi siz de kendinize alın dedi gitti.

Eve geldik , eşim başladı yok annem cay getirdi sen oturdun hic kalkmadın sofrayı kurmadın, ne zaman gitsek oturuyorsun kalkmıyorsun annemmi hizmet etsin vs vs vs bir sürü saçmalıklar.

Bu nedir kızlar şimdi ? Her gittiğimizde aynısı , hep sessiz kalıyor kvdem benim yanımda ama ben yokken demekki rahatsız oluyor, benmi abartıyorum?

Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.

madem seni her gün görmeye bayılıyo niye sürekli arkandan şikayet ediyormuş ki. eşine karşı seni dolduruyor hamile halinle. nasıl çözersin bilmiyorum eşinin buna dur demesi lazım ama o da annesinin lafı ile harekt ediyor. bir şekilde mesafe koymaya çalış hergün gitmeyin ama yakın oturunca da zor açıkçası.. keşke kayınvalideler oğulları evlenince onların biryuvası olduğunu anlayabilse.

EVET Burada bırıncı hata kvalidede
ikinci hata da eşinde
eşi yanında durup anne bunlara mı takıldın demeli idi?
Kesinlikle iş eşte bitiyor, o gerekeni söylemeli ama eşi de annesinin zihniyetinde belli zor söylemesi.

Bi wey yazicam suclu cikmak istemek yarinda siz kv olucaksiniz gelininiz sizinde arkanizdan konuwsa boyle nasil olur acaba ama yanliw anlawilmak istemem

Bi wey yazicam suclu cikmak istemek yarinda siz kv olucaksiniz gelininiz sizinde arkanizdan konuwsa boyle nasil olur acaba ama yanliw anlawilmak istemem
Kimse kimsenin arkasından durduk yere konuşmuyor. Bunu neye istinaden yazdınız merak ettim. Ayrıca iyi olsanda konuşanlar var kötü niyetli. Bu kadar iyi niyetli geline bunu yapanın arkasından konuşulur. Yanlış anlaşılmak istemem demişsiniz de bence siz bu yazılanların hiç birini okumamışsınız. İftira mı ediliyor adı sanı bilinmeyen birinde bunu buraya yazdını erak ettim.

Ayyyyyyyyyy allahım, işte bunlar evlatlarına düşkünlük değil kesinlikle Kabul etmiyorum. Ben mesela babama aşırı düşükünüm ama bunu kimsenin yanında sözle , duygusal bir şekilde ifade etmem. Zaten anne babalar evlatlarına düşükündür. Çocuklarda ailelerine. Boyle sevgilimsi laflar bana normal gelmiyor açıkçası.

aynen ya benim eşimin annesi de oğlumu hiçbir yerlere göndermemmm onun kokusunu duymadan uyuyamam fln derdi noldu şimdi uyuyo işte gerçi çok yakınız o açıdan istediği oldu. ama eşimle daha çok tartışırlar ben hep arabulucu olurum, ben olmayınca oğlunu bu kadar göremeyeceğini de bildiği için mecbur seviyo. ha bu arada ben onun hakkında bozulup bişi söylesem eşim aşırı derecede onu savunur ve ben kötü kalpli gelin olurum. artık çok iyi olup ağzımı açmıyorum zaten görmesi gerektiğinin çoğunu ben söylemeden görüyo.. çoğu zaman sessiz kalıp hiç iş falan da yapmıyorum eskiden koşturup kendimi paralardım ne gerek var annemin evinde iş yapmıyorum orda niye yapıyım ki.

Ay taktiklere bak:KK57: evliliği niye beceremiyorum belli oldu:KK70: taktiklerden birini bizim küçük gelin yapmıştı ayy ben anlamamıştım ablam demişti, hep beraber pikniğe gitmiştik kardeşim sonra katılacaktı, biz kahvaltıyı falan hazırlıyoruz birimiz çocukları parkta oynatıyor diğerleri hazırlık yapıyor, bizim gelinciğimiz de elinde telefon oturuyor, neyse kardeşim geldi o gelir gelmez gelinimiz kalktı hamarat hamarat iş yapmaya başladı :KK70: aaa bir baktım her ortamda böyle, dedim eflal görde öğren senden kaç yaş küçük kadın nasıl biliyor kocaya şirin gözükmeyi :confused: bende höt höt zöt zöt kocaya:KK70:

Aynı ben bende hot zot idim kocama ama baktim herkes plan dahilinde davranıyor bir doğrucu davut ben mi olayım :D
Taktiğe taktik plana plan önemli olan benim güzel yuvam:D

Aynı ben bende hot zot idim kocama ama baktim herkes plan dahilinde davranıyor bir doğrucu davut ben mi olayım :KK70:
Taktiğe taktik plana plan önemli olan benim güzel yuvam:KK70:
Darısı başıma diyeyim o zaman:KK70:

Bu çay mevzuda herkeste var galiba. Bizdede öyle kv hem cayı az demler hemde niye açık oldu der. Siz az koyuyorsunuz napabilirim dedim bir gün. Birde çayı demleriz, 5 dk sonraki sorusu demlenmişse koyalım. 5 dk çay mı demlenir bekle az. İçtiğide bir bardak çay. İçmicez bütün gün işte içiyoruz deriz nafile. İş çıkartacakya. Ayrıca kızına gidildimi kızı hiç hizmet etmez. Kalkar kızının evinde kendi çayını kendi koyar. Kızına laf sokamadığı için.

Hahaha ayyy öyledir cogu kayinvalideler. Bende kayinvalide bile degil esimin üvey annesi. 10 dakka felan bekler ben kocasina cay koymassam x cay getirimmi sana der esime asla sormaz benim ya karisi ben sorcam

Keşke erkekler eşinin de aileden olduğunu çabuk kavrayabilse ama malesef biraz geç anliyilar ve anlayana kadar sen coktannn yıpranmış oluyosun sonradan rahata ersen ne fayda içinden çıkmayanlar beynini kemirip duruyo sende bi suç yok tabiki kv ben kendim yapıyorum duramiyorum oğlum diyebilme erdemligini gosterebilse keşke o zaman daha az yorulur ruhun ama gelini huzursuz ettiklerinde oğullarınında huzurunun olmadığını anlamiyolar malesef

Back
X