• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv sorunu

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
hanımlar merhaba herkese,
geçenlerde gene kayınvalidem ile ilgili bazı problemlerimi yazmıştım size.
Bilmeyenler için kaynım nişanlanacak temmuz ayında. Biz nişan alışverişinin tüm masraflarını nişanlım ile ikimiz karşıladık. Kayınvalidem ne sevgili iken ne nişanlı iken bana birşey almadı.
dün bana diyorki kaynımın müstakbel nişanlısı için ona bir kaç tane kıyafet almak istiyorum senin üzerindekiler gibi giyer mi dedi. Bilmem ki dedim nişan alışverişi için mi dedim yok öylesine buraya geldiği zamanlar hediye vermek için dedi. Bana yapmadığı halde neden benim gözüme sokar gibi bana fikir soruyor anlamıyorum.
Sadece içimi dökmek istedim okuyanlara teşekkürler

Ben de olsam böyle bir durumda bozulurum. Ama asla dile getirmem diye düşünüyorum. Bak nasıl da kıskandı dün bir bugün iki derler. Üste çıkarlar utanmadan.
bende kıskanmıyorum çok şükür alacak durumum var ama insanın zoruna gidiyor ne bileyim tuhaf bi durum :110:

Söylersen adın kıskanc geline çıkar. Eşine söyle kırıldığını. Kvne de mesafeli ol.

Söylersen adın kıskanc geline çıkar. Eşine söyle kırıldığını. Kvne de mesafeli ol.
öyle ama hep oluyor böyle seyler bazen bunalıyorum

kesinlikle eşine bun mevzuları yansıtmamalısın. o onun annesi her ne kadar o bahsettiğin dönemde yapması gerekenleri yapmadı ise de eşin annesine laf söyletmez.
bir gün daha böyle bir şey yaşarsan direk kv.ne usturupluca söyle. bana yapılmadı ki ben adetleri bilmiyorum de o anlar.

akşam eşimle uyumaya gittik , konuyu anlattım sonra dedim ki neden hep böyle oluyor ben iyiyim sesimi çıkarmıyorum alınmıyorum diye herşey rahatlıkla söylenebiliyor dedim aslında böyle olmamak daha iyi dedim.
oda üzülme sen kendin olmaktan vazgeçme dedi boşver dedi. Herkes herşeyin farkındadır dedi. Öyle düşünme dedi

bende kıskanmıyorum çok şükür alacak durumum var ama insanın zoruna gidiyor ne bileyim tuhaf bi durum :110:

Tabi ki sen kıskanmazsın. KV senin gözüne soka soka diğerine Jest yapar. Sen uzulursen seni kimse anlamaz. Eltisini kıskandı diyip çıkarlar.

Şimdi kvyi tanımadan yorum yapmak zor:
1. Belki üstündekileri beğendi yeni gelini de öyle giyinsin istiyor.
2. Belki o zamanlar parası yoktu.
3. Belki o zamanlat heves etmiyordu.
4. Belki o geline de almayacak ama sırf canını sıkmak için öyle dedi.
Ben olsam canımı sıkmak için söylediğini düşünerek fikir verirdim. Sinir olduğumu belli etmezdim. Belki o zaman vazgeçer uğraşmaktan.

Tabi ki sen kıskanmazsın. KV senin gözüne soka soka diğerine Jest yapar. Sen uzulursen seni kimse anlamaz. Eltisini kıskandı diyip çıkarlar.
aslında herkes kayınvalidem için iyi seyler söyler ama iş bu konulara gelince değişiyor diğer gelin akrabası ben yabancı olduğum içinmi böyle hani akrabaya kötü gözükmemek ilgiliyiz çok görüntüsünü mü vermek istiyor ?

Ben olsam canımı sıkmak için söylediğini düşünerek fikir verirdim. Sinir olduğumu belli etmezdim. Belki o zaman vazgeçer uğraşmaktan.
ozamanki durum neyse şimdide durum o farklı bişey yok :/

Ben de tek yabanci gelinleriyim. Bana da torunlarina da kimse bir sey yapmadi. Digerlerine yapilmis ama benim calisiyor olmam da sebep sanirim. Art niyet yoktur belki takilmayin bosverin

ozamanki durum neyse şimdide durum o farklı bişey yok :/

Ben de tek yabanci gelinleriyim. Bana da torunlarina da kimse bir sey yapmadi. Digerlerine yapilmis ama benim calisiyor olmam da sebep sanirim. Art niyet yoktur belki takilmayin bosverin
ya bende bunu anlamıyorum bende çalısıyorum ben çalısıyorum elime para geçiyor diye muaf mı oluyorum böyle şeylerden

Back
X