Kv - Torun Meselesi

bluemondayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
1.048
1.525
53
Yaklaşık 2 yıllık evliyim ve hamileyim. Hamilelik haberini eşimle gidip kendi aileme söyledik. Kendi tarafımda herkes çok sevindi, eşim havalara uçtu . Ama kv'ye söyleyemiyoruz. Daha doğrusu eşim bir kaç gündür erteliyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli çocuk yapmayın gerek yok, ev alın, yazlık alın vırt zırt der. Kendi kızına geldiği zamanda (ki kızı ikinci çocuğu istiyor eşi yapmıyor). Öteki torunu sokak çocuğu gibi olmuş bakan ilgilenen yok. Buna rağmen ''Allahım kızıma ikiz evlatlar ver, Rabbim dualarımı kabul et, şu mübarek günlerde duy sesimi Yarabbim'' diye ellerini açıp dua eder yanımda. 2 yıldır tepki vermedim, mesafe koydum, muhattap olmadım, her hafta ziyaretine gittim vs. Hatta eşime bir bir içimden geçenleri söyledim idare et nolur, atayım mı satayım mı annemi dedi. Eşimle aramı iyi tuttukça daha bi hırslandı bana karşı sanki. Eşime gidip söyleyelim zaten tepki verir, çıksın artık aradan şu mevzu psikolijimi bozuyor zaten annen dedim. Telefonda mı söylesek felan dedi. Sen bilirsin benim hiç farketmez bir şey derse cevap veririm ona göre dedim.

2 yıldır aklım almıyor kv'nin yaptıklarını. Bi anne bu kadar mı evlat ayrımı yapar? Bu kadar mı takıntılı olur?

Son düzenleme:
Duysa ne yapacak ki? Yada ne yapabilir? Fazla buyutmussunuz. Hamileyim de gec.

Duysa ne yapacak ki? Yada ne yapabilir? Fazla buyutmussunuz. Hamileyim de gec.

Bana bir şey yapamaz cevabını alacağını bilir o nedenle beni karşına almaz eminim ama oğluna rahat vermez bir kaç ay küser, oğlunu gün içinde ben yokken 50 kere arayıp laf sayar, strese sokar. Eşim bana yansıtmamak için uğraşır,kendi içine atar vs. Olacaklar film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden.

Neden duyuru yapacaksınız ki madem bu zihniyette
Haftalık gittiğiniz ziyarette eşiniz çok şükür karımda yavruma hamile desin geçsin
Hesap verme gibi bir derdiniz yok yani bence
Allah tamamına erdirsin bu arada.....

Bence şimdi söyleme canım bi 3 ay geçsin öyle söyle
Çünkü bebeğin henüz küçücük fasulye kadar bile değil
Üzülürsün kv yine dengesiz bir laf söyler sıkıntı stres yaparsın bebeğinden olursın ( allah korusun) göze gelirsin
Bekle acelen yok
Neden geç söyledin derse ileride
Bende yeni öğrendim dersin

Kizinin ve esinin maddi durumu nasil? Onlar daha rahat imkanlara sahiplerse o yuzden bu sekilde davraniyordur belki. Benim gordugum kiz anneleri bebek istemez, erkek anneleri bebek diye tutturur:)

Kızının eşinin maddi durumu gayet iyi, 3-5 ev 3-5 araba gerisini sen tahmin et, maddi problemleri hiç yok..

niye küsecek ben anlamadım? küserse de küssün. sizin anneniz size hamilesiniz diye küsse hmm cnm annem yine de demezsiniz değil mi? eşinizin de dememesi, tepkisini koyması lazım. pısırıklık yoktur umarım.

maddi manevi bır yardımı yoksa kımse karısamaz. ama benımm dusuncem 3 ay dan snra soyleyın. göz degdırmesn bebegınıze..

Bu mu dert şimdi?
Sallayın geçin.
Sevinci size yeter artar bile..
Allah herkesin kalbine göre verir.

He o derece yani
Aman Allah. Şaşırdım
Bende aynı soruyu sorayım görümcenizin maddi durumu iyi mi
Ondan mı onlara isteyip size istemiyor

Ya da sizi mi istemiyo demek istemiyorum ama

söyle gitsin ya duysa napacak.kapınıza dayanıp aldırın mı diycek?

Tabi ki bana çıkıp öyle şeyler söyleyemez ama ortalığı yıkar yalnızken hastanelik eder kendini ağlamaktan, oğlunun burnundan getirir. O nedenle ne yapsam diye düşünüyorum açıkcası benlik bi durum yok eşime üzülüyorum.

Oncelikle hayirli olsun. Allah saglik sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin.

Kv madem istemiyo sizde soylemeyin. Birinden duyar yada karniniz ciktiginda sorarsa evet hamileyim der gecersiniz.

Ben hamile kalsam,kimseye söylemem.Başkasını niye ilgilendiriyor.
Arıca doğuracak olan sensin millet ne karışıyor.
Şimdi kimse ama ailesi vırt zırt demesin,böyle aile de olmaz.
Başkasının yapacağı çocuğa karışıyor.
Ne garip ilişkiler var yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…