Kv - Torun Meselesi

iyi de niye? sen hamilesin diye niye ağlayıp hastanelik oluyor?

Öyle yaparsa eşin de versin cevabını nedir yani? Koskoca insanlarsınız onun fikri çok mu önemli?
Cevap veremiyorsa telefonlarını açmayacak o zaman.

Söyleme

Hatta sorarsa falan yok de

Etrafdan duyarsa sen istemiyor önem vermiyorsun söylemedik dersin

Duymazsa da görsün karnında büyüdüğünü

Ben anormallik genel standartta hem kendi hem de eşimin ailesine 4 aydan sonra söyledim küs vs değildik acelesi ne

Bebek iki kişilik neden tüm sülaleye haber verelim ki

cocuk yaparken baskalarından izinmi alınacak ya onu ne ilgilendiriyor

Ben yerinizde olsam karnim belli olana kadar hic bi sey soylemezdim insan yerine koyup haber vermeye gerek yok boylesine hayirli dualar edip destek mi olcak size "yooo" el gibi sonradan duysun hic onemsemediginizi bilsin

cocuk yaparken baskalarından izinmi alınacak ya onu ne ilgilendiriyor

Tabi ki izin almıyoruz ama eşime yaşatacaklarını ikimizde biliyoruz maalesef. Dengesi bozuk bi kadın, babası vefat ettiği için eşimde annesine karşı koruma içgüdüsüyle yaklaşıyor. Benimle bi ilgisi yok diyebilirim bana bir şey diyemez zaten direk, eşimi yalnızken mahveder.

niye küsecek ben anlamadım? küserse de küssün. sizin anneniz size hamilesiniz diye küsse hmm cnm annem yine de demezsiniz değil mi? eşinizin de dememesi, tepkisini koyması lazım. pısırıklık yoktur umarım.

Pısırıklık değil canım eşimin babası vefat etmiş, annesi astım, kalp vs bi çok hastalığı var. Kendinde onu koruma sorumluluğu hissediyor sadece annesinin de dengesiz birisi olduğunu bildiği için idare etmeye çalışıyor.

Aynı fikirdeyim canım inan ki ama arada kaldım

Esiniz koskoca adam olmus evlenmis hatta cocuk sahibi olacak annesinden bu derece kisisel hatta onu uzaktan yakindan ilgilendirmeyen soz hakkinin bulunmadigi bir konuda neden cekiniyor ?
Ne yapabilir, kv ye ne ?
Gorende 10 yasindaki cocuk salondaki vazoyu kirdi annesine nasil diyecek falan diye korkuyor der inanin o psikolojiden cikamamis. Sizin kv pek bir manipulatif gordum ben yazik valla kocaniza.

Evet maalesef bende ondan korkuyorum ama söylemezsem şimdi annem küser aylarca konuşmaz diyor eşim. Yoksa umurumda bile değil benim söylemesem de olur..

Oğlunun gelininin şeyinden ona neymiş? Ay çok çirkin yorumlar yapacağım tutuyorum kendimi. :)

İlk üç ay söylemeyin bence, eşinizle de konuşun. Bu karakterde bir insansa zaten ters tepki filan verir, gereksiz gereksiz konuşur canınızı sıkar filan, hiç gerek yok ortamın gerilmesine. Zaten hamileye de stresli - gergin ortamlar iyi gelmez.

Sonra söylersiniz aman, küsse ne olacak sanki.

Eşim kesinlikle öyle biri değildir. Savunmak amaçlı yazmıyorum. Eğer öyle düşünsem onunla ilgili problemim de olurdu ve bahsederdim sizlere çözüm aramak adına. Şu açıdan bakın olaya kadın ruh hastası, dengesiz ve yalancı dolayısıyla olabilecek daha büyük rezaletlerini bi şekilde alttan alarak halletmişler şimdiye kadar, tersini yaptıklarında daha kötü sonuçlar almışlar çünkü. Şimdi de neler yapılabilir nasıl bahsedebiliriz sizce diyerek bu konuyu açtım. Yüz yüze mi telefonda vs? Ruh hastası bi kadına ne yapılabilir bilemiyorum.

Zaten bana küssün hiç konuşmayalım en büyük isteğim :)

ne salliyosunki arkadasim kv'nin senin cocugunla ilgili ne dusunecegini,
haberi verin sevinen sevilsin uzulen kendi derdine yansin,
bu kadar herseyi taakrsan bu hamilelik gecmez soyliyim, daha bunun lohusaligi var uykusuz gecereli var :)
kendini mutlu etmeye bak, negatif enerjili tiplerden kac kac kac

ayrica daha 7. hafta pek kimseye soylemene de gerek yok bence.

Madem oyle
Telefonda soyleyin gecin madem evine falan giderseniz daha cok konusma hakki olur telefonda hadi iyi aksamlar diyip kapatirsiniz, kizip kuduracaksada evinde kendi basina delirsin. Siz pek gitmeyin neme lazim kadinin ne yapacagi belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…