- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi bluemondayy
-
Tabi ki bana çıkıp öyle şeyler söyleyemez ama ortalığı yıkar yalnızken hastanelik eder kendini ağlamaktan, oğlunun burnundan getirir. O nedenle ne yapsam diye düşünüyorum açıkcası benlik bi durum yok eşime üzülüyorum.
Bana bir şey yapamaz cevabını alacağını bilir o nedenle beni karşına almaz eminim ama oğluna rahat vermez bir kaç ay küser, oğlunu gün içinde ben yokken 50 kere arayıp laf sayar, strese sokar. Eşim bana yansıtmamak için uğraşır,kendi içine atar vs. Olacaklar film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden.
Bence söylemeyin.üç aydan sonra söleyin.kötü göze gelmesin sonuçta istemiyor dediniz.
Valla bence söleme.kötü enerjiden korkarım ben.niye sölemediniz derse, sizi üzmek istemedim dersinEvet maalesef bende ondan korkuyorum ama söylemezsem şimdi annem küser aylarca konuşmaz diyor eşim. Yoksa umurumda bile değil benim söylemesem de olur..
Yaklaşık 2 yıllık evliyim ve hamileyim. Hamilelik haberini eşimle gidip kendi aileme ve akrabalarıma söyledik. Kendi tarafımda herkes çok sevindi, eşim havalara uçtu . Ama kv'ye söyleyemiyoruz. Daha doğrusu eşim bir kaç gündür erteliyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli çocuk yapmayın gerek yok, ev alın, yazlık alın vırt zırt der. Kendi kızına geldiği zamanda (ki kızı ikinci çocuğu istiyor eşi yapmıyor). Öteki torunu sokak çocuğu gibi olmuş bakan ilgilenen yok. Buna rağmen ''Allahım kızıma ikiz evlatlar ver, Rabbim dualarımı kabul et, şu mübarek günlerde duy sesimi Yarabbim'' diye ellerini açıp dua eder yanımda. 2 yıldır tepki vermedim, mesafe koydum, muhattap olmadım, her hafta ziyaretine gittim vs. Hatta eşime bir bir içimden geçenleri söyledim idare et nolur, atayım mı satayım mı annemi dedi. Eşimle aramı iyi tuttukça daha bi hırslandı bana karşı sanki. Eşime gidip söyleyelim zaten tepki verir, çıksın artık aradan şu mevzu psikolijimi bozuyor zaten annen dedim. Telefonda mı söylesek felan dedi. Sen bilirsin benim hiç farketmez bir şey derse cevap veririm ona göre dedim.
2 yıldır aklım almıyor kv'nin yaptıklarını. Bi anne bu kadar mı evlat ayrımı yapar? Bu kadar mı takıntılı olur?
cocuk yaparken baskalarından izinmi alınacak ya onu ne ilgilendiriyor
niye küsecek ben anlamadım? küserse de küssün. sizin anneniz size hamilesiniz diye küsse hmm cnm annem yine de demezsiniz değil mi? eşinizin de dememesi, tepkisini koyması lazım. pısırıklık yoktur umarım.
iyi de niye? sen hamilesin diye niye ağlayıp hastanelik oluyor?
Söyleme
Hatta sorarsa falan yok de
Etrafdan duyarsa sen istemiyor önem vermiyorsun söylemedik dersin
Duymazsa da görsün karnında büyüdüğünü
Ben anormallik genel standartta hem kendi hem de eşimin ailesine 4 aydan sonra söyledim küs vs değildik acelesi ne
Bebek iki kişilik neden tüm sülaleye haber verelim ki
Yaklaşık 2 yıllık evliyim ve hamileyim. Hamilelik haberini eşimle gidip kendi aileme ve akrabalarıma söyledik. Kendi tarafımda herkes çok sevindi, eşim havalara uçtu . Ama kv'ye söyleyemiyoruz. Daha doğrusu eşim bir kaç gündür erteliyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli çocuk yapmayın gerek yok, ev alın, yazlık alın vırt zırt der. Kendi kızına geldiği zamanda (ki kızı ikinci çocuğu istiyor eşi yapmıyor). Öteki torunu sokak çocuğu gibi olmuş bakan ilgilenen yok. Buna rağmen ''Allahım kızıma ikiz evlatlar ver, Rabbim dualarımı kabul et, şu mübarek günlerde duy sesimi Yarabbim'' diye ellerini açıp dua eder yanımda. 2 yıldır tepki vermedim, mesafe koydum, muhattap olmadım, her hafta ziyaretine gittim vs. Hatta eşime bir bir içimden geçenleri söyledim idare et nolur, atayım mı satayım mı annemi dedi. Eşimle aramı iyi tuttukça daha bi hırslandı bana karşı sanki. Eşime gidip söyleyelim zaten tepki verir, çıksın artık aradan şu mevzu psikolijimi bozuyor zaten annen dedim. Telefonda mı söylesek felan dedi. Sen bilirsin benim hiç farketmez bir şey derse cevap veririm ona göre dedim.
2 yıldır aklım almıyor kv'nin yaptıklarını. Bi anne bu kadar mı evlat ayrımı yapar? Bu kadar mı takıntılı olur?
Bana bir şey yapamaz cevabını alacağını bilir o nedenle beni karşına almaz eminim ama oğluna rahat vermez bir kaç ay küser, oğlunu gün içinde ben yokken 50 kere arayıp laf sayar, strese sokar. Eşim bana yansıtmamak için uğraşır,kendi içine atar vs. Olacaklar film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden.
Tabi ki bana çıkıp öyle şeyler söyleyemez ama ortalığı yıkar yalnızken hastanelik eder kendini ağlamaktan, oğlunun burnundan getirir. O nedenle ne yapsam diye düşünüyorum açıkcası benlik bi durum yok eşime üzülüyorum.
Evet maalesef bende ondan korkuyorum ama söylemezsem şimdi annem küser aylarca konuşmaz diyor eşim. Yoksa umurumda bile değil benim söylemesem de olur..
Esiniz koskoca adam olmus evlenmis hatta cocuk sahibi olacak annesinden bu derece kisisel hatta onu uzaktan yakindan ilgilendirmeyen soz hakkinin bulunmadigi bir konuda neden cekiniyor ?
Ne yapabilir, kv ye ne ?
Gorende 10 yasindaki cocuk salondaki vazoyu kirdi annesine nasil diyecek falan diye korkuyor der inanin o psikolojiden cikamamis. Sizin kv pek bir manipulatif gordum ben yazik valla kocaniza.
Oğlunun gelininin şeyinden ona neymiş? Ay çok çirkin yorumlar yapacağım tutuyorum kendimi. :)
İlk üç ay söylemeyin bence, eşinizle de konuşun. Bu karakterde bir insansa zaten ters tepki filan verir, gereksiz gereksiz konuşur canınızı sıkar filan, hiç gerek yok ortamın gerilmesine. Zaten hamileye de stresli - gergin ortamlar iyi gelmez.
Sonra söylersiniz aman, küsse ne olacak sanki.
Eşim kesinlikle öyle biri değildir. Savunmak amaçlı yazmıyorum. Eğer öyle düşünsem onunla ilgili problemim de olurdu ve bahsederdim sizlere çözüm aramak adına. Şu açıdan bakın olaya kadın ruh hastası, dengesiz ve yalancı dolayısıyla olabilecek daha büyük rezaletlerini bi şekilde alttan alarak halletmişler şimdiye kadar, tersini yaptıklarında daha kötü sonuçlar almışlar çünkü. Şimdi de neler yapılabilir nasıl bahsedebiliriz sizce diyerek bu konuyu açtım. Yüz yüze mi telefonda vs? Ruh hastası bi kadına ne yapılabilir bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?