Kv - Torun Meselesi

Bravo valla eşine.. ama annesi bunları duycak kıvama getirmeseydi oğlunu keşke... benim eşim o kadarını yapmaz aşırı düşkün ailesine.. nolursa olsun aramız iyi olsun diyenlerden.. ama artık olay çıkarmalarına o da izin vermiyo.. arada eşimi gazlamaya çalışıyolar ya siz karımı hala tanıyamadınız mı öyle şey yapmaz öyle düşünmez öyle bi insan değil demekten bıktım artık diyo

ay eşini takdir ettim ne güzel davranmış öyle.. cinsiyetini öğrendiğimiz de eşimin ablası da sadece kardrşini tebrik edip iyi dileklerde bulunmuştu beni yok sayıyolardı hep.. seni arayıp bebekle ilgili bi şey sormadıktan sonra hiçbi şey anlatma onlara.. bu şok biraz zor geçer çünkü

Ayy onlara bir şey anlatmam zaten sormazlar da öyle insancıl yanları pek yok :) Bebek doğsun getirip bi çeyreklik bile takmazlar, çünkü düğünümde o şekilde davrandılar misafir gibiydiler hatta düğün salonu dekoru gibi boş boş oturup etrafa baktılar :) O yüzden hayatta bir şey anlatmam olur da sormak gibi gaflete düşerse yüzeysel geçiştiririm zaten :)

Aman ister sevinsin ister bozulsun
Çok ta mühim bişey değil
Fazla önemsemişsiniz

eşim de annesine çok düşkündü yeni evliyken. zaten yaşadığı hayal kırıklığı, annesinin yaşattıkları hiç ummadığı şeyler olunca tepkisi de çok büyük oldu. kv arada deniyor ama eşim direkt telefonu kapatır.

Eşinizin tavrına ve kararlılığına hayran oldum bütün iş kocalarda bitiyo.. izin vermeseler baştan beri hiç bi tatsızlık yaşanmaz aslında ama baştan angutlukları tutuyo bi.. ne diyelim bundan sonrası iyi olsun inşallah

bn senin yerinde olsam kendi ailemden önce kayınvalideme söylerdim. madem bu kadar istemiyor çocuk yapmanızı. söyleyin de iyice sinir olsun. hatta özel bi hastaneyle anlaştığınızı doğuğumu orda özel bir yöntemle gerçekleştireceğinizi falan söyleyin de iyice çıldırsın. üstüne ara ara daha da abartın işte çocuk odası alcaz 5000 tl falan gibi alttan alta gaz da verin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…