Kv - Torun Meselesi

eşim açısından şanslıyım. annesine açık açık söyledi her şeyi. eğer ayağını denk almazsan beni evlatlıktan sil. ben de seni annelikten sileceğim dedi ve beni hiç zorlamadı, serbest bıraktı. kendi ayda yılda bir arar annesini ve hal hatır sorar kapatır. annesi de çirkeftir de eşim seni ömür boyu silerim, sorana annem öldü derim, sen de beni öldü say diye büyük konuşunca çirkefliği bıraktı.
Bravo valla eşine.. ama annesi bunları duycak kıvama getirmeseydi oğlunu keşke... benim eşim o kadarını yapmaz aşırı düşkün ailesine.. nolursa olsun aramız iyi olsun diyenlerden.. ama artık olay çıkarmalarına o da izin vermiyo.. arada eşimi gazlamaya çalışıyolar ya siz karımı hala tanıyamadınız mı öyle şey yapmaz öyle düşünmez öyle bi insan değil demekten bıktım artık diyo

Kızlar dün akşam iş çıkışı gittik, kapıyı geç açtı eşim telaşlandı hasta olduğu için bişi mi oldu diye . Neyse odadaydım duymadım dedi. Eşim kapıdan girer girmez nine oluyorsun tebrik ederim Nil hamile dedi. 5 dk baktı suratımıza benim karnıma bakıyor tekrar suratımıza bakıyor felan. Şaştı kaldı. Ben gidip üstümü değiştireyim dedi. Sonra tekrar döndü. Gel öpeyim dedi oğluna ama bana bakmıyor hiç. Eşim de Nil'i de tebrik etsene felan deyince beni de öpmek zorunda kaldı. 5 dakika yine şok yaşadı. Halasına haber verin dedi o da duysun dedi. Allah kızıma da versin ilk çocuğundan bişi anlamadık dedi. Ay evet Allah ablama da nasip etsin inşallah bi an evvel dedim.Yüzü güldü hemen. Gitti telefonunu getirdi kızı resim atmış annesine bi bebek resmi çok güzel diye. Bak dedi bana gösterdi. Ay maşallah ne sevimli bebek dedim. Ablanda üzülüyor bak dedi, o da istiyor ikinci çocuğu dedi. Ay anne o zaman beklemesin kocasını dedim yapmak istiyorsa dedim. Demez mi boşasın o adamı çocuk yapmıyorsa diye. Ben kaldım. Eşim girdi lafa hadi dedi bir şeyler hazırla Nil aç yemek yemedik dedi. Benim yavrum beslensin felan dedi :) Kv şoklarda gitti istemeyerek bir şeyler hazırladı. Sonra bütün gece tv izledi konuşmadan. Bana bi ara meyve getirdi al ye diye. Şoklardaydı bütün gece yani. Bakalım neler olacak?
:D ay eşini takdir ettim ne güzel davranmış öyle.. cinsiyetini öğrendiğimiz de eşimin ablası da sadece kardrşini tebrik edip iyi dileklerde bulunmuştu beni yok sayıyolardı hep.. seni arayıp bebekle ilgili bi şey sormadıktan sonra hiçbi şey anlatma onlara.. bu şok biraz zor geçer çünkü :D

:KK70: ay eşini takdir ettim ne güzel davranmış öyle.. cinsiyetini öğrendiğimiz de eşimin ablası da sadece kardrşini tebrik edip iyi dileklerde bulunmuştu beni yok sayıyolardı hep.. seni arayıp bebekle ilgili bi şey sormadıktan sonra hiçbi şey anlatma onlara.. bu şok biraz zor geçer çünkü :KK70:

Ayy onlara bir şey anlatmam zaten sormazlar da öyle insancıl yanları pek yok :) Bebek doğsun getirip bi çeyreklik bile takmazlar, çünkü düğünümde o şekilde davrandılar misafir gibiydiler hatta düğün salonu dekoru gibi boş boş oturup etrafa baktılar :) O yüzden hayatta bir şey anlatmam olur da sormak gibi gaflete düşerse yüzeysel geçiştiririm zaten :)

Aman ister sevinsin ister bozulsun
Çok ta mühim bişey değil
Fazla önemsemişsiniz

Bravo valla eşine.. ama annesi bunları duycak kıvama getirmeseydi oğlunu keşke... benim eşim o kadarını yapmaz aşırı düşkün ailesine.. nolursa olsun aramız iyi olsun diyenlerden.. ama artık olay çıkarmalarına o da izin vermiyo.. arada eşimi gazlamaya çalışıyolar ya siz karımı hala tanıyamadınız mı öyle şey yapmaz öyle düşünmez öyle bi insan değil demekten bıktım artık diyo
eşim de annesine çok düşkündü yeni evliyken. zaten yaşadığı hayal kırıklığı, annesinin yaşattıkları hiç ummadığı şeyler olunca tepkisi de çok büyük oldu. kv arada deniyor ama eşim direkt telefonu kapatır.

eşim de annesine çok düşkündü yeni evliyken. zaten yaşadığı hayal kırıklığı, annesinin yaşattıkları hiç ummadığı şeyler olunca tepkisi de çok büyük oldu. kv arada deniyor ama eşim direkt telefonu kapatır.
Eşinizin tavrına ve kararlılığına hayran oldum :KK9: bütün iş kocalarda bitiyo.. izin vermeseler baştan beri hiç bi tatsızlık yaşanmaz aslında ama baştan angutlukları tutuyo bi.. ne diyelim bundan sonrası iyi olsun inşallah

Yaklaşık 2 yıllık evliyim ve hamileyim. Hamilelik haberini eşimle gidip kendi aileme söyledik. Kendi tarafımda herkes çok sevindi, eşim havalara uçtu . Ama kv'ye söyleyemiyoruz. Daha doğrusu eşim bir kaç gündür erteliyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli çocuk yapmayın gerek yok, ev alın, yazlık alın vırt zırt der. Kendi kızına geldiği zamanda (ki kızı ikinci çocuğu istiyor eşi yapmıyor). Öteki torunu sokak çocuğu gibi olmuş bakan ilgilenen yok. Buna rağmen ''Allahım kızıma ikiz evlatlar ver, Rabbim dualarımı kabul et, şu mübarek günlerde duy sesimi Yarabbim'' diye ellerini açıp dua eder yanımda. 2 yıldır tepki vermedim, mesafe koydum, muhattap olmadım, her hafta ziyaretine gittim vs. Hatta eşime bir bir içimden geçenleri söyledim idare et nolur, atayım mı satayım mı annemi dedi. Eşimle aramı iyi tuttukça daha bi hırslandı bana karşı sanki. Eşime gidip söyleyelim zaten tepki verir, çıksın artık aradan şu mevzu psikolijimi bozuyor zaten annen dedim. Telefonda mı söylesek felan dedi. Sen bilirsin benim hiç farketmez bir şey derse cevap veririm ona göre dedim.

2 yıldır aklım almıyor kv'nin yaptıklarını. Bi anne bu kadar mı evlat ayrımı yapar? Bu kadar mı takıntılı olur?

bn senin yerinde olsam kendi ailemden önce kayınvalideme söylerdim. madem bu kadar istemiyor çocuk yapmanızı. söyleyin de iyice sinir olsun. hatta özel bi hastaneyle anlaştığınızı doğuğumu orda özel bir yöntemle gerçekleştireceğinizi falan söyleyin de iyice çıldırsın. üstüne ara ara daha da abartın işte çocuk odası alcaz 5000 tl falan gibi alttan alta gaz da verin :)

Back
X