- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
Iste o sebeple onlarda pisman olur tasindiklarinaNeeeeeee 3 ay mı?ay kalbim sıkıştı,fena oluyorum:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste o sebeple onlarda pisman olur tasindiklarinaNeeeeeee 3 ay mı?ay kalbim sıkıştı,fena oluyorum:)
Dizi felan ağrıyorsa oradan giriş yapın. Merdiven in çık zor iş.Kv nin en buyuk hayaliymis cati kati buyuk balkon bunlar ikna eder mi ki..
Ugrastirmasa keske. durduk yere tasinma aşki, hemde bizim ust katavalla en temizi önce onlar taşınsın sonra siz.
Pişman et kız hemde her gece:)Iste o sebeple onlarda pisman olur tasindiklarina![]()
Senden benden saglam..Dizi felan ağrıyorsa oradan giriş yapın. Merdiven in çık zor iş.
Kolay gelsin o zaman.Senden benden saglam..
"Kotü komsu insani ev sahibi edermis" miydi o soz nasildiBizim ev de çatı katı, kuşlar çiyan getiriyor sanırım bazen , yani terastanek giriyor. Benim için en korkunç yanı o
Bence en kesin çözüm sen de uzaaaak bir yerden ev bakmaya basla çünkü belli ki gelecekler ne dersen de
Kv pisman olcak diyePişman et kız hemde her gece:)
Hani iyi niyetli ise idare et diyecektim ama birde bu mevzular var olmaz:)tanıdık biri akıl verse siz rica etseniz her gece taciz edilirsin dese:)
NeEvet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..
Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.
Simdi bnm sorum teras katta oturanlara
Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticamben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
Ne dersen de nasil kotu anlatirsan anlat kaynana yine gelir.ev rutubetli der gelir yatar ev soguk der gelir gunlerce kalir sicak der gelir.ust kat bahane amaci size yerlesmek.koca sehirde koca mahallede ev mi bitti illa senin tepene gelecek.acik acik konus onlarla.mesafeli olmak istiyorum de.Evet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..
Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.
Simdi bnm sorum teras katta oturanlara
Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticamben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
Esin de istemiyormu gelmesini anensinin istemiyorsa kolAyOnlarin tanidigiymis. Hemserisi sanirim eşim istese bulur evet ama ya gidip soylerse
Ben zaten mesafe koyuyorum ama küsüyolar buseferde gitmiyoruz diye surwt yspiyolar simdi iyice evde bos oturuyonuz gelsenize olckNe
Ne dersen de nasil kotu anlatirsan anlat kaynana yine gelir.ev rutubetli der gelir yatar ev soguk der gelir gu lerce kalir sicak der gelir.ust kat bahane amaci size yerlesmek.koca sehirde koca mahallede ev mi bitti illa senin tepene gelecek.acik acik konus onlarla.mesafeli olmak istiyorum de.
Bana daral geldi yahu,arada bizimki de aynı siteye taşının diyor lafı ağzına tıkıyorum ya:)ayyyy tüylerim ürperdi bak:)Ay icim bi tuhaf oldu![]()
Istemiyo o da bunaliyo cunku surekli git gellerdenEsin de istemiyormu gelmesini anensinin istemiyorsa kolAy
Evimide cok seviyodum tamda yeni alismistim herseyi buraya gire yapmistik sozlesmemizde vardi oyyy gelmesinler liitfeennBana daral geldi yahu,arada bizimki de aynı siteye taşının diyor lafı ağzına tıkıyorum ya:)ayyyy tüylerim ürperdi bak:)
Ya eşin halledecek,ya da sen istemediğini söyleyeceksin,bu nedir ya daha 3 ay beEvimide cok seviyodum tamda yeni alismistim herseyi buraya gire yapmistik sozlesmemizde vardi oyyy gelmesinler liitfeenn![]()
Is ciddiye binerse teklif edicem konusmasini yoksa kendimiz sıkip ev alicaz uzak bi mahalleden cunku biz burdan kendi evimize cikariz diyoduk dha düğün borclarimiz bitmeden cok zorlick bizi ama ..Ya eşin halledecek,ya da sen istemediğini söyleyeceksin,bu nedir ya daha 3 ay be![]()