Kv üst katima taşınmak istiyor..

Bizim ev de çatı katı, kuşlar çiyan getiriyor sanırım bazen , yani terastanek giriyor. Benim için en korkunç yanı o :(

Bence en kesin çözüm sen de uzaaaak bir yerden ev bakmaya basla çünkü belli ki gelecekler ne dersen de

Bizim ev de çatı katı, kuşlar çiyan getiriyor sanırım bazen , yani terastanek giriyor. Benim için en korkunç yanı o :KK43:

Bence en kesin çözüm sen de uzaaaak bir yerden ev bakmaya basla çünkü belli ki gelecekler ne dersen de
"Kotü komsu insani ev sahibi edermis" miydi o soz nasildi :D

Pişman et kız hemde her gece:)
Hani iyi niyetli ise idare et diyecektim ama birde bu mevzular var olmaz:)tanıdık biri akıl verse siz rica etseniz her gece taciz edilirsin dese:)
Kv pisman olcak diye :D bana da yazik :D:D
Ya bakcm en olmadi birini sokcam araya yada eşime dicem konus diye

Evet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..

Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.

Simdi bnm sorum teras katta oturanlara

Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticam :KK70: ben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
Ne
Evet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..

Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.

Simdi bnm sorum teras katta oturanlara

Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticam :KK70: ben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
Ne dersen de nasil kotu anlatirsan anlat kaynana yine gelir.ev rutubetli der gelir yatar ev soguk der gelir gunlerce kalir sicak der gelir.ust kat bahane amaci size yerlesmek.koca sehirde koca mahallede ev mi bitti illa senin tepene gelecek.acik acik konus onlarla.mesafeli olmak istiyorum de.

Ne

Ne dersen de nasil kotu anlatirsan anlat kaynana yine gelir.ev rutubetli der gelir yatar ev soguk der gelir gu lerce kalir sicak der gelir.ust kat bahane amaci size yerlesmek.koca sehirde koca mahallede ev mi bitti illa senin tepene gelecek.acik acik konus onlarla.mesafeli olmak istiyorum de.
Ben zaten mesafe koyuyorum ama küsüyolar buseferde gitmiyoruz diye surwt yspiyolar simdi iyice evde bos oturuyonuz gelsenize olck :(

Sende ev bakmaya başla yada açık açık istemiyorum de.
Çünkü onlar oraya taşındıktan sonra bir anlamı olmayacak.
Taşınıncada sorun yaşayacaksın. Taşınmadan konuşup sorun yaşamak senin karına.
Zarardan kar et.net

Ya eşin halledecek,ya da sen istemediğini söyleyeceksin,bu nedir ya daha 3 ay be:KK12:
Is ciddiye binerse teklif edicem konusmasini yoksa kendimiz sıkip ev alicaz uzak bi mahalleden cunku biz burdan kendi evimize cikariz diyoduk dha düğün borclarimiz bitmeden cok zorlick bizi ama ..

Sizde ordan taşının bence hatta direk diyin bizde tasinmayi düşünüyoruz evden memnun degiliz bekleyin bizim daireyi tutarsiniz diyin :KK15:

Back
X