Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar kötü bi şey mi kv ile altlı üstlü oturmak ablalar?![]()
ñiyeti varsa her türlü gelir teras falan farketmez ağzınızı yormayın:) benim kv yaşadığım sehre geldi hasta oldu dr gitmezsen ölürsün buranın havası çok nemli sana iyi gelmez dedi vefat etti yine gitmedi gerçekten.kafasina taktıysa gelecek geçmiş olsun şimdidenEvet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..
Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.
Simdi bnm sorum teras katta oturanlara
Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticamben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
bence istemiyor gibi görünüyor eşi üzülmesin diye annesi tepesine oturunca unutacak aslan kesilecekEsin de istemiyormu gelmesini anensinin istemiyorsa kolAy
Oda biseymi benimki 10 yildir alt katimda otryorEvet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..
Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.
Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticamben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
Balkonu büyük mü canım?Evet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..
sen yine yaza doğru taşınmayı düşünüyoruz.Evet bn once evi kotüleyeyim olmadi eşim konussun o der ben yakin istemiyorum diye. Isteseydik zaten ayni eve istemistiler onu kabul ederdik
Cnm sen sey desenBnm ilk duydugumda kulaklarimda sadece bi ugultu vardi![]()
Evet bixim ev bile soguk bende soyledim bunu. Ama biz zaten sicak sevmiyoruz dedi
Evi kötülemek ile olmaz kuzum ciddi müdahele gerekli cok istiyorsan biz çıkalım siz burya bizim eve taşının de zaten siz gelince biz burda oturmayız ne oğlun ne de ben yakın oturmak isteriz deEvet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..