Kv üst katima taşınmak istiyor..

Şehir dışından geleceklerdi. Ödum kopuyordu apartmandan birisi taşınacak diye...
Eşim uzağa gösterdi hep sonuç arka sokağa geldiler.eee iyi mi kötü
Ne bilem benim için iyi yani da var çocuklar olunca yardım iyi oluyor.ama ba z en bu kadar yakın olmasaydı iyidir
Ben de arada evi satıp yeni ev alican diyorum. Alışsin
Size de allah kolaylik versin. Evlenince sadece esinle evlenmedigini erken anlayacaksınız

Kolayini yapin bizde tasinmak istiyoruz yavas yavas daha büyük eve cikmak istiyoruz yaz gelsin ev bakmaya baslicaz diyin. Belki tasinicaginizi duyarsa vazgecer. Yok yinede tasinirsa onun akabinde sizde o binadan tasinin derim ben.

Hersey yerinde usulpyle güzel ne o öyle üst katta kv yle ömürmü gecer.

Ben tutarım o evi kusum sen yeterki huzurlu ol :D şaka bi yana çok korkunç gerçekten o kadın boşuna gelmiyor sana soyliyim...

Evet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..

Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.

Simdi bnm sorum teras katta oturanlara

Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticam :KK70: ben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
ñiyeti varsa her türlü gelir teras falan farketmez ağzınızı yormayın:) benim kv yaşadığım sehre geldi hasta oldu dr gitmezsen ölürsün buranın havası çok nemli sana iyi gelmez dedi vefat etti yine gitmedi gerçekten.kafasina taktıysa gelecek geçmiş olsun şimdiden

Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.

Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticam :KK70: ben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
Oda biseymi benimki 10 yildir alt katimda otryor

Balkonu büyük mü canım?

Evet bn once evi kotüleyeyim olmadi eşim konussun o der ben yakin istemiyorum diye. Isteseydik zaten ayni eve istemistiler onu kabul ederdik
sen yine yaza doğru taşınmayı düşünüyoruz.
ev ısınmıyor, boşuna fatura ödüyoruz vs de.
şansını dene.

üzgünüm kv. ev ıcın degıl oğluna gelınıne yakın olmak ıcın gelmek ıstıyomus ,evi nekadar kötülersen kötüle fayda edermı bılmıyorumm

10 yıl teraslı evde oturdum. Ankara kışını bilen bilir. Yataktan kalkınca ağzımdan buhar çıktığını bilirim. Evimiz o kadar soğuk olurdu.

Yazın ayrı dert. Sıcaktan uyuyamaz kan ter içinde kalırdım. Yazın ortasında, sırf evin içindeki korkunç nem ve sıcakla baş edebilmek için abuk subuk önlemler alarak zatürre olmayı başardım.

Teras ev kaynanana göre değil. Gerekirse burada ilan falan gir, belki teras arayan birileri çıkar da tutar evi. Sen de kurtulmuş olursun :)

Ay bence “anne daha neler? Biz taşınmayı düşünüyoruz. Çok kötü burası. Sitelerden ev bakıyoruz. Mis gibi havuzu var, bahçesi var. Ordan bakalım bence beraber” diyin. Erkeklerin aklına kurt düşerse işin yarısı hallolur :halay:

Bence eşine söyle eşin de gerekirse açık açık annene söylesin fazla samimiyet tez ayrılık getirir.. hayat felsefem

Evi kötülemek ile olmaz kuzum ciddi müdahele gerekli cok istiyorsan biz çıkalım siz burya bizim eve taşının de zaten siz gelince biz burda oturmayız ne oğlun ne de ben yakın oturmak isteriz de

Back
X