Kv üst katima taşınmak istiyor..

Is ciddiye binerse teklif edicem konusmasini yoksa kendimiz sıkip ev alicaz uzak bi mahalleden cunku biz burdan kendi evimize cikariz diyoduk dha düğün borclarimiz bitmeden cok zorlick bizi ama ..
Kayınvalide komşu olursa ışık hızıyla ev alırdım,borç yiğidin kamçısı boşver.
Huzurun eksilmesin, maddi zorluklar bir nebze zorlasa da değer buna...

Biz buradan yakında tasincaz diyin hiç belli olmaz bir ay sonra da olabilir deyin. O durumda eve aşık değillerse taşınmazlar.
Iste bizde yeni yasindik buraya inanmazlar daha oncede hic oyle biseyin lafini etmemistik tasincaz fln diye

Evet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..

Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.

Simdi bnm sorum teras katta oturanlara

Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticam :KK70: ben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
Canim ben 3 yıl oturdum çatıda yağmurda su aliyor ne kadar sağlamda olsa ve kış buz gibi yazında çöl maşallah :D tavsiye etmiyorum bazı evlerde rutubette olabiliyor ve eğer asansörlü değilse tam bir işkence çıkıp inmesi :)

Bence fazla bahane üretmeyin. Gelin beni istemiyora ceviriverir Olayi. Durduk yere esinizle kotu olursunuz. Esinizle konusun. Cati kati cok soguk olur, akitma falan yapar. Biraz bekleyelim apartmanda baska daire bosalinca oraya gelsin, annenle sen konus ben dersem yanlis anlayabilir, deyin. Apartmanda yeni ev bosalana kadar belki unutur gider.

Zibilyon tane bahane bulurdum sanırım. Misal o daire çok uğursuzmuş:deli:
Millet aynı kayınvalidesi aynı şehre gelince çıldırıyor; sizinki aynı apartmanı düşünüyor cidden gerilim filmi gibi.:rolleyes:

Eşinle açık konuş olmazsa canim yani bu kadar üç iç e olduğumuzda saygı sevgi kalmaz diye düşünüyorum de olma mı

Evet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..

Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.

Simdi bnm sorum teras katta oturanlara

Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticam :KK70: ben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
Olay çoktan kapanmış, son çırpınışlar fayda etmez. Net şekilde sınır koyacaksın

Çatıya konan kuşlar çok gürültü yapıyor ve teras sürekli onların pisliği ile doluyor

Back
X