- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
O zamanda aa bizden kactilar olcak anca ev alirsak gidebiliriz yoksa kirdan cik kiraya git kacmis olcaz cok bariz![]()
İnşallah ev alırsınız o zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zamanda aa bizden kactilar olcak anca ev alirsak gidebiliriz yoksa kirdan cik kiraya git kacmis olcaz cok bariz![]()
Her şeyi göze aldın mı?5 katli ama inan oyle hizli cikiyolar ki şaşrirsinbn bile oyle cikamiyorum
![]()
Kesinlikle öyle başka bir şey değil .... ve gayet ciddi şekilde üst katına yerleşiyor.. sen uzakta ev kiralicaktin en baştanDötümüzün dibinde gelcekler illaa ne var anlamiyorum ki uzak ol haftada bir gor neyine yetmiyo koca ilcede ev kalmadi sanki.. sirf huzursuz etmek icin yapiyo gibi geliyo artik
Ya bunlarda genc zaten ben anlamiyorum bn eve cikarken 1 kere mola veriyorum bunlar ucarak cikiyo bizim eve
Hiç yok valla aynen kötü oluyo her ne yapsam gözü bendeKotü oluyo dimi oyle cok yakinvarmi iyi tarafi
![]()
Anrsiyle konusunn desinki guzel degil soguk vb.Istemiyo o da bunaliyo cunku surekli git gellerden
Silah zoruylaHer şeyi göze aldın mı?
Emlakçının ümüğüne çök:)
Can korkusuyla belki vermez![]()
Herseye karisiyolar. Musade etsek surekli bize gelirler geldilerde ilk baslarda ama simdilerde azalttilar bn mesafe koydum bayaayy kabus gibi iki sokaklik mesafedeyim hayatim zindan resmen.ayni binayi dusenemiyorum bizden hic cikmazdi heralde...
peki rahatsiz eden tiplermi yani cat kapi gelirlermi normalde herseye karisan tiplermi eger boylelerse ne yap et vazgecir cati katlari problemli oluyor de isitmasi zor oluyor,su alabiliyorAllah yardimcin olsun
hatırladıkça güldüğüm bir komşu teyzenin anısı var
bu teyze kaynana kayınbabayla 12 yıl yaşamış aynı evin içinde bayağı eziyet etmişler sanırım
zar zor 12 sene sonunda ayrı eve çıkmış ondada müstakil ev
kaynanası yavaş yavaş kocasını işlemeye başlamış işte burada evler güzelmiş üst katı yavaş yavaş yapın biz de oraya geçeriz diye
bu teyze bunu öğrenince çılgına dönmüş kocasıyla kavga etmiş
baktı ne yapsa fayda etmiyor gidip yeni yapılan evin mutfak dolaplarını balyozla paramparça etmiş
adamlar demiş abla biz 6 günde zor yaptık sen nasıl iki saatte paramparça ettin
bilerek gelen işçilere kapı açmıyormuş
adamlar zili çalıp çalıp gidiyorlarmış
en sonunda kocasını zorla vazgeçirmiş
Gelinin değil canım benim çok kıymetli biricik über harika oğluşlarının g..tünün dibindeIlla gelinlerin g..tunun dibinde olacaklar ya.
Hey Allahim.
keşke oğluşlarını böyle dip dibe oturcak akdar cok sevdiklerini düşünsem belki o zaman sesimi cıkarmazdımGelinin değil canım benim çok kıymetli biricik über harika oğluşlarının g..tünün dibinde![]()
Herşeyin fazlası zarar sevginin dekeşke oğluşlarını böyle dip dibe oturcak akdar cok sevdiklerini düşünsem belki o zaman sesimi cıkarmazdım![]()
eşim diyo ki sana inat yapmıştır gelmez onlar burayaHerşeyin fazlası zarar sevginin de
oğlu ile evlisin bu bile yetereşim diyo ki sana inat yapmıştır gelmez onlar buraya
düşünüyorum ben bu kadına ne yaptım ? niye beni tedirgin etmekten mutlu oluyo ? diye cevabı da yok..
kendimi cok caresiz sefil hissediyorum ne kadar kötü bi hafta sonu geçirdim ben böyleoğlu ile evlisin bu bile yeter![]()
kadın amacına ulaşıyor işte sen duymamazdan gel sessiz de kalma yaptıkları karşısındakendimi cok caresiz sefil hissediyorum ne kadar kötü bi hafta sonu geçirdim ben böyle![]()