Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme,bu sırnaşık kv ler adamı çaçaron da eder,papağan da:)
Eşime biraktim bakalim bizim evde hic buhabbeti acilmiyo ama bi daha soylerseler ben mudehale edicemBence siz hic muhatap olmadan eşiniz çözsün konuyu sizde belli edin istemediginizi bir sekilde
Arada 3 mahalle varken biktim gidip gelmekten var sen dusün gerisiniBu kadar kötü bi şey mi kv ile altlı üstlü oturmak ablalar?![]()
Ay sen gelsenaaaaa liittfeeennBen tutarım o evi kusum sen yeterki huzurlu olşaka bi yana çok korkunç gerçekten o kadın boşuna gelmiyor sana soyliyim...
O zamanda aa bizden kactilar olcak anca ev alirsak gidebiliriz yoksa kirdan cik kiraya git kacmis olcaz cok barizBence taşınsınlar, yerleşir yerleşmez hooop siz taşının. Peşinizden de gelemezler ehehe. Başka türlü kaçış yok. (Taşınma planınızdan bahsetmeyin derim onlara.)
Kotü oluyo dimi oyle cok yakinOda biseymi benimki 10 yildir alt katimda otryor
Evet evin yarisi balkon sayilir baya buyuk ve catisi kapaliBalkonu büyük mü canım?
Ben onu soyledimm faturamizin 2 katini soyledim gozu korkaun diye siz cok yakmisinizdir dedisen yine yaza doğru taşınmayı düşünüyoruz.
ev ısınmıyor, boşuna fatura ödüyoruz vs de.
şansını dene.
Kiz simdi bile her aksam yemege cagiriyolarr gelin evde yenek yoktur diyolar sence sert teper miCnm sen sey desen
Tasının aksam sıcak yemek yerı hazır oh falan
Ters teper belkı![]()
Dötümüzün dibinde gelcekler illaa ne var anlamiyorum ki uzak ol haftada bir gor neyine yetmiyo koca ilcede ev kalmadi sanki.. sirf huzursuz etmek icin yapiyo gibi geliyo artikEvi kötülemek ile olmaz kuzum ciddi müdahele gerekli cok istiyorsan biz çıkalım siz burya bizim eve taşının de zaten siz gelince biz burda oturmayız ne oğlun ne de ben yakın oturmak isteriz de
Ben teras katta oturdum. Bana da çok kötülemişlerdi kirası ucuz diye tutmuştum. Ama hiç bir dezavantajı olmadı.
Gelsin otursun ya ne olacak.
Iste bnm gormezden gelme bgibi bi durumum yok cunku tavir yaptigimda bile gormezden gelip cat kapi bize gelebiliyo su an o zaman hic takmaz beniBende cok yakinim kv me bi kapi mesafesi artik alistim yah:) laf falan soksada takmiyorum . Zaten eminimki ben esimdwn daha cok seviyorum kensisini:) annene git diye ben zorluyorum falan oyle ana ogul iliskileri yoktur yani. Kv de bi tuhaf tabi benim anlat anlat kitap olur kadin. Ama ben suan zorluk cekmiyorum tabi o birazda alismaya ve arrik birbirinizj gormemezden gelmeye bagli. Ben o kadar yakinim mesela haftada 2 falan gidiyorum oda gelmez . Tabi swnin durumun kv ve esin nasil insanlar ona bagli yani eger evliligim zarar gorur kv ile aram bozulur dusuncesimdeysen simdiden engel olmaya calis . Ilerde buyuk sorunlar olmasin. Ama iste nasil engel olunur bende tecrubesiz ve fikirsizim:))) allah kolaylik versin
Kaç katlı asansör yoksa sizin için zor olabilir inip çıkmak deyin.Alışverişlerde eger dizlerinde rahatsızlık falan varsa.Iste bnm gormezden gelme bgibi bi durumum yok cunku tavir yaptigimda bile gormezden gelip cat kapi bize gelebiliyo su an o zaman hic takmaz beni
Emlakcida kendi isine bakar adam komisyon aliyo sonucta vazgecer mi ki parasindanDirek emlakciyla konusup hallet baska turlu ikna olmaz
5 katli ama inan oyle hizli cikiyolar ki şaşrirsinKaç katlı asansör yoksa sizin için zor olabilir inip çıkmak deyin.
Oo iğrenç vallahi o ev asla temiz kalmaz. Ben öyle bir evde oturdum. Var ya balkonu yıkasa bir dert yıkamasa ev hep toz asla sanmasın ki kapıyı açmam yine de giriyor o tozlar. Ciddiyim.Evet evin yarisi balkon sayilir baya buyuk ve catisi kapali
Yaşları kaç bilmiyorum ama asansör yoksa ileride çok zorlanırlar bence eşini burdan ikna et,son kat soğuk olur sıcak olur vs deme zira benim evim de son kat ama yazın serin kışın sıcak ki memleketim yazın çok sıcak olur nem +sıcakla 50 lilerde olur.5 katli ama inan oyle hizli cikiyolar ki şaşrirsinbn bile oyle cikamiyorum
![]()