Kv üst katima taşınmak istiyor..

Eşinize söyleyin konuşsun uygun bir dille.
Aynı apartmanda oturan çiftler hep mutsuz....

kadın amacına ulaşıyor işte sen duymamazdan gel sessiz de kalma yaptıkları karşısında
şükür onlara karşı gayet iyiyim
eşime duydugumdan beri hergün annenler tutcak mıymış evi diye soruyorum bıktırdım

eşim diyo ki sana inat yapmıştır gelmez onlar buraya
düşünüyorum ben bu kadına ne yaptım ? niye beni tedirgin etmekten mutlu oluyo ? diye cevabı da yok..
Biricik oğluyla evlisin yeterli bu

Bu arada ben olsam zerre umursamam senin en ufak tedirginliğin hissedilir zaten kimse kimsenin sözüyle ne taşınır ne de vazgeçer

Kaldı ki 3 aylık evlisin bence kvnin taşınma işini çok önceden aklındaydı

O gelirse siz taşının . Cidden korku filmi gibi. Yada laf arasinda bizde evden memnun degiliz tasinmayi düşünüyoruz falan desen, hic yeltenmese..

Yada komsulari kötüle geçimsizler falan gibisine

illaki hissediyodur o an da yüz ifademden bozuldugumu anlamıştır zaten hosuna gittyyse devam eder bakalım bi daha gidelimde tekrar söylerse eimi cagırım aaa x bak annenler bizim oraya tasınmayı düşünüyomuş falan dicem bakayım onada söyleyebilcek mi

O taşınsın sen başka eve çık. İyi gol atmış olursun..
sonra o da arkamzdan gelir fln bütün sehri gezeriz

O gelirse siz taşının . Cidden korku filmi gibi. Yada laf arasinda bizde evden memnun degiliz tasinmayi düşünüyoruz falan desen, hic yeltenmese..

Yada komsulari kötüle geçimsizler falan gibisine
biz bu evimizi kendimiz buldk tesadüf eseri gezerken denk geldi ama alt komsumuzu tanıyolarmş benden önce kaynaştı kendileri komsularımla
hatta komsularım bana ilk geldiginde eşim onlara gitmiş beklemek için o da duyunca hemen gelmişti beni konusturmayıp bütün gecce kendi muhabbet etmişti komsularla

Valla o zaman bilemedim :/ istemesenizde cok belli etmeyinde eşinizke sorun yaşamayin bari

bence kafasına koyduysa naparsanız yapın taşınacak..

Bence direkt bu kadar yakınlık iyi bişey değil de
İlla gelirse düşünceni belli etmiş olursun beklentisi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…