- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
şükür onlara karşı gayet iyiyimkadın amacına ulaşıyor işte sen duymamazdan gel sessiz de kalma yaptıkları karşısında
Eşinize söyleyin konuşsun uygun bir dille.
Aynı apartmanda oturan çiftler hep mutsuz....
aynı;
ev
bina
site
mahalle
belde
bunlara cok cok karsıyım artık
valla bu gidişle o iyilik bozulcak gibişükür onlara karşı gayet iyiyim
eşime duydugumdan beri hergün annenler tutcak mıymış evi diye soruyorum bıktırdım
ben can atıyorum eve gideyimde eşimle karsılıklı yemek yiyip sonra tv karsısına geçelim diye aynı apartmanda oldu mu artık hep beraber izleriz o tv leriBende kendi ailemde olsa istemem. Ne akraba ne arkadaş istemem
muhtemelen huzursuz etmek için kuzum. eşime dün annenlere gidelim dedim boşver dedi o gndüz gitmişti muhtemelen kavga ettilervalla bu gidişle o iyilik bozulcak gibibelki sadece huzursuz etmek içindir
Biricik oğluyla evlisin yeterli bueşim diyo ki sana inat yapmıştır gelmez onlar buraya
düşünüyorum ben bu kadına ne yaptım ? niye beni tedirgin etmekten mutlu oluyo ? diye cevabı da yok..
illaki hissediyodur o an da yüz ifademden bozuldugumu anlamıştır zaten hosuna gittyyse devam eder bakalım bi daha gidelimde tekrar söylerse eimi cagırım aaa x bak annenler bizim oraya tasınmayı düşünüyomuş falan dicem bakayım onada söyleyebilcek miBiricik oğluyla evlisin yeterli bu
Bu arada ben olsam zerre umursamam senin en ufak tedirginliğin hissedilir zaten kimse kimsenin sözüyle ne taşınır ne de vazgeçer
Kaldı ki 3 aylık evlisin bence kvnin taşınma işini çok önceden aklındaydı
sonra o da arkamzdan gelir fln bütün sehri gezerizO taşınsın sen başka eve çık. İyi gol atmış olursun..
biz bu evimizi kendimiz buldk tesadüf eseri gezerken denk geldi ama alt komsumuzu tanıyolarmş benden önce kaynaştı kendileri komsularımlaO gelirse siz taşının . Cidden korku filmi gibi. Yada laf arasinda bizde evden memnun degiliz tasinmayi düşünüyoruz falan desen, hic yeltenmese..
Yada komsulari kötüle geçimsizler falan gibisine
biz bu evimizi kendimiz buldk tesadüf eseri gezerken denk geldi ama alt komsumuzu tanıyolarmş benden önce kaynaştı kendileri komsularımla
hatta komsularım bana ilk geldiginde eşim onlara gitmiş beklemek için o da duyunca hemen gelmişti beni konusturmayıp bütün gecce kendi muhabbet etmişti komsularla
sonra o da arkamzdan gelir fln bütün sehri gezeriz
kemal sunalın mıydı o filmAy ne diyim bilemedim. O kadar hırs yapar mı ki?
Seyyar ev yaptır o zaman kaçar kaçar durursun.
Kemal Sunal'ın bir filmi vardı onun gibi kp geldikçe yer değiştiriyorlardıAy ne diyim bilemedim. O kadar hırs yapar mı ki?
Seyyar ev yaptır o zaman kaçar kaçar durursun.
cok tişikkirlirbence kafasına koyduysa naparsanız yapın taşınacak..
Bence direkt bu kadar yakınlık iyi bişey değil deEvet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..
Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.
Simdi bnm sorum teras katta oturanlara
Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticamben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
artık en son care..Bence direkt bu kadar yakınlık iyi bişey değil de
İlla gelirse düşünceni belli etmiş olursun beklentisi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?