Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimiz kadınız,hepimiz dertliyiz,
Hepimizin hayata bakış açıları ve buna karşı sergilediğimiz tavır farklı.Zira yetişme şartlarımız farklı.
Sonu yok bu yorumun,
Öyle.
Hepimiz kadınız,hepimiz dertliyiz,
Hepimizin hayata bakış açıları ve buna karşı sergilediğimiz tavır farklı.Zira yetişme şartlarımız farklı.
Sonu yok bu yorumun,
Öyle.
Aslında İşin özü doğala dönmek şimdi ne alaka diyecekler aslında çok alaka evvelinde köy ürünleri yemem ah anamgil, kvgil yolluyorlar her tarafım alışveriş yeri diyenler şimdi naturel yemek için uğraşıya düştüler aynı şekilde tereyağı arayıpta bulunmaz oldu bir ara ip ince kaş modası vardı şimdi doğal kalın kaş makyajsız yüz ve aslında doğala dönüyoruz çoğu kişi fellik fellik köy bakar oldu köye yerleşenler çoğaldı bayramlarda öyle olacak herkes akrabasıyla iletişimi kesip bayram deyince tatil anlayışı bir süre sonra kalıcı bir yanlızlığa itecek yanlızlıkta bir sürü psikolojik soruna çünkü insanoğlu fıtratı gereği yalnız kalamaz uğraşacak bişi olmayınca kendine saracak... bayram diyince eski mahallemde Hatice nine vardı oğlu gelini yurtdışında çalışırdı bu her bayram bir tabure kapıya beklerdi umarım büyüklerini umursayan evlatlarımız olur... buradan bana ...ne kaynana olacaksın diyenler 20 sene sonra gelinim torunum umursamıyor diye form köşelerine yazmasınlarda...bayram tatil mi...değil yaşlı ziyareti kimsesiz çocuklara hediye almak ...sevindirince seviniyorda insan yorgunlukta kalmıyor hatta barınaklarıda katmak ziyarete... annem bayramın ilk günü ziyaretlerini et ikinci günü kapını kapama evinin bereketi kaçar derdi... güzel bak güzel gör umarım gelenek ve göreneklerimize sahip büyüklerini sayan küçüklerini seven saygılı Yeni nesiller yetiştiririz
İşte ben o kavram Yok yorum bana yazdınsa eşimin ailesi benim ailem diye ayırmadım ki ailemiz vardı onun benim ne farkedecek benim bakış açım farklı biraz herkes gibi değildirbir müddet uzaktayız eşimin işleri dolayısıyla keşke bu bayram yakınımda bir akrabam olaydıda kimin olduğu farketmezdi
işte aynı ya 2 sene önce yalan söyleyerek antalyaya tur otobüsüyle gitmiştik eşim çalışacağım ben dediği halde kv telefonda bir trip bir trip.. sonra turdayken otobüs gitti otomobile çarptı olymposta eşim de yalan söyledik ondan oldu diyor