• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kV ve bitmek bilmeyen sıkıntım

Karışma anne. Anne sen anlamazsın , o daha iyi bilir. Doktor daha iyi bilir. Sen Karışma benim çocuğum sağlıkla gelsin ne fark eder diyor. Ama kayınvalide o sancılı çekmeyen birinin anne olamayacağı iddiasında

Eşinize aferin

Kv normal değil

Duymayın hatta kahkaha ile Gül'ün

Terbiyeniz el verirse sizinki de genişlemiştir ama deyin

Fakat bu aşamada susun eşiniz annesinin normal olmadığını kendi gark etsin ki doğunca söyleyeceği saçma şeylerin önünü kessin

"Oglumun cocugu benim karnimda olsaydi" mi?? :oha: bu kv ler iyice sapiklasti.

Hic dinleme yav he de gec. Benim de sezeryan olacak yarin, her neden normal degil diyenlere sabirla anlattim. Anlamayip usteleyenlere canim oyle istedi kolayima geldi diyiveriyorum susuyorlar.
Bosver hic kafana takma. Allah hayirli dogum versin..

O ne ya senin kv bildiğin sapık, kesinlikle sağlıklı bir beyne sahip değil, Oğlunun çocuğunu kendi karnında nasıl düşündü:kusmuk:

İğrendim resmen kayınvalideniZin dediklerinden.. burda bazı şeyleri okudukç binkere şükür ediyorum sahip olduklarıma..
sezeryan korkulacak bişey değil. Çok rahat geçti doğumum. Eğer mümkünse normal olur baktın olmuyor sezeryan olur stres yapma boşuna..

Ayyy ne densiz kadın ya.Geri kafalı cahil ne olacak.Allahtan eşiniz bilinçli konuşuyormuş,şanslısınız.
Hiiiç böyle şeyleri kafanıza takılıp kendinizi,bebişide strese sokmayın.Ama bana sorarsanız normal doğum diyede tutturmayın,hangisi sizin için sağlıklıysa ve risk taşımıyorsa onu yaptırın bence.Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.Sevgiler

Karışma anne. Anne sen anlamazsın , o daha iyi bilir. Doktor daha iyi bilir. Sen Karışma benim çocuğum sağlıkla gelsin ne fark eder diyor. Ama kayınvalide o sancılı çekmeyen birinin anne olamayacağı iddiasında

ya bana 12 saat suni sancı verdiler yine de sancım olmadı.
Ben ana dan sayılmıyor muyum şimdi :)

Allah'ım daha neler duyacağız yaa midem bulandı yemin ederim manyak sapık kadın. Ne istiyo oğlu bi tane de ona çocuk yapsın mı istiyor yaaa kafayı siyirmis tiksindim ben olsam ne konuşur ne doğru düzgün evime alırdım böyle manyaklari. Çocuğumu da böyle birisiyle asla yalnız bırakmazdım çünkü sapik ne yapacağı belli olmaz.

Umarim esin kV ne cekmemistir :sinirli:dovesim geldi lafa bak yaa
O oğlunun bebeği onun karnında olsaymismis!
Bebisine gelince benimde bebegim hem iri ydi hemde 1cm açılmam yalnız vardı buna rağmen doktorum son güne kadar bekledi malesef olmadı
Sezeryana mecburum dedi bende benim için cansağlığımız önemli dedim sezeryan oldum gayet memnunum
Ay gibi bir kızım var ilk kızım gunesimde normal doğdu

Çok canım sıkkın. Bugüne kadar normal doğum istedim ama maalesef hafif sancim olunca 2 ayrı doktora gittim ve ikisi de üst çatımin dar olduğunu , normal doğumda bebeğin başinın takilabilecegini, zaten henüz kanala da girmediğini söylediler.. ama devlette ayrı bir Dr da Pelvis darlığı normal doğuma engel değil , riskleri alırım dersen yaptırırim dedi.. (Bebeğin başı 1 haftada ilerde ve iri bir bebek) .. yani sonuç sezeryana yakın olduğum .. benim için bebeğin sağlıklı olmasi daha önemli tabiki..
Neyse ben bu sıkıntılar iÇinde iken bizde kalan kayın Validem ikide bir "ahhhh o oğlumun çocuğu benim karnımda olacaktı ahh ben iki dakkada çıkarirdım onu " , " 6 tane çıkardım ben " vs deyip sacma sapan konuşup canımı sıkıyor. .
Ne yapmalı nasıl davranmalı beni normal doğum için zorlayıci konuşuyor daha ilk bebeğim. . Moralim bozuk.paylaşmak istedim..
Oğlunun çocuğunu dogurabilecegini düşünen bir zihniyeti ciddiye bile alma bence. Çok canini sikarsa bir tane daha doguruver anneciğim de geç.

Ay ne büyük terbiyesizlik, oğlunla sevişemeyeceğine göre onun çocuğu da senin karnında olamaz deme din mi ? Kes sesini dr ne diyorsa o olacak ayrıca demedin mi? Çok terbiyesiz ve hadsiz miş

ya bana 12 saat suni sancı verdiler yine de sancım olmadı.
Ben ana dan sayılmıyor muyum şimdi :)
Bende seninle aynı durumu yaşadım 8 saat suni sancı verildi ama aksine sancımı kesti 8 saat doğumhanede saat başı muayene edildim doktor açılma artsın diye eliyle müdehale etti vs vs sonra sezeryana alındım sonuç bende içerde sancı çekmemiş gülüp oturmuş oldum (tanıdık biri nasılsın diye bakmaya geldiğinde gülümseyerek iyiyim beni merak etmesinler dedim diye içerde gülüp duruyor oldum) ki bunu iki Doğum yapmış kv söyledi . Doğumdan sonra da ikinciyi sezeryan yapan kv benim sezeyanımı hafife aldı acılarımın üstüne gitmem gerektiği söyledi . Onun sezeryanı daha zor geçmiş sancıdan mahvolmuş
Konu sahibi sen en baba acıyı çeksen de en acısız en kolay doğumu sen yaşamış olacaksın. Kv bakıp bebeğini riske atma derim hiç bişey bebek ve senin sağlığından değerli değil . Kulak asma dinleme bile.

Oğlunun bebeğini doğurmanın örneğini vermesi bile midemi ziyadesiyle bulandırdı.
Bu tarz insanlar tedavülden kalksın artık.
Nasıl irrite edici cümleler .
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,o kv yi de bebekten uzak tut mümkün mertebe.
O benim çocuğum diye sevenlerden olma ihtimali çok yüksek.

Alti tane normal dogurursan ikinmana bile gerek kalmaz zaten.Kayinvaliden o sozu bir daha soylediginde dur dusun bakalim oglumun cocugunu dogurmak aklin aliyormu de cahil belliki.
Devlet doktoru bile risk gorduyse siz icinizden geleni yapin.

Lafın gelişi olarak diyordur canım
6 tane doğurmuş sonuçta...profesyonel:)
ama seni anlaması lazım ya
Kaldı ki eninde sonunda çıkıcak o bebiş :)

Desene merak etme onu orda tutucak değilim diye...

Back
X