• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kV ve bitmek bilmeyen sıkıntım

Bende seninle aynı durumu yaşadım 8 saat suni sancı verildi ama aksine sancımı kesti 8 saat doğumhanede saat başı muayene edildim doktor açılma artsın diye eliyle müdehale etti vs vs sonra sezeryana alındım sonuç bende içerde sancı çekmemiş gülüp oturmuş oldum (tanıdık biri nasılsın diye bakmaya geldiğinde gülümseyerek iyiyim beni merak etmesinler dedim diye içerde gülüp duruyor oldum) ki bunu iki Doğum yapmış kv söyledi . Doğumdan sonra da ikinciyi sezeryan yapan kv benim sezeyanımı hafife aldı acılarımın üstüne gitmem gerektiği söyledi . Onun sezeryanı daha zor geçmiş sancıdan mahvolmuş

Benimde suyum gelmişti o sebeple yatış yaptılar hastaneye.
Baktılar sancı yok
Suniyi dayadılar :skandal:
Ne açılma oldu, ne bebeğim kanala girdi, ne sancı hissettim..
12 saat sonunda oğlumun kalp atışları yavaşlayınca apar topar
sezaryana aldılar.
Ki ben normal doğurucam diye sezaryanı hiç araştırmamıştım bile.

Malesef normal doğum yapmayan kadınlar
küçümseniyor, normal doğuran bazıları tarafından..
Üzücü..

Fantazini ahirette kocana sakla deseydiniz.
Nasıl zihtiyetler var çözmesi mümkün değil.
Anneliğin sancı çekerek doğurmakla olmadığının çocuk Esirgeme kurumları en büyük ispatı..
O yüzden böyle cahilce şeyleri duymazdan gelin.

Çok canım sıkkın. Bugüne kadar normal doğum istedim ama maalesef hafif sancim olunca 2 ayrı doktora gittim ve ikisi de üst çatımin dar olduğunu , normal doğumda bebeğin başinın takilabilecegini, zaten henüz kanala da girmediğini söylediler.. ama devlette ayrı bir Dr da Pelvis darlığı normal doğuma engel değil , riskleri alırım dersen yaptırırim dedi.. (Bebeğin başı 1 haftada ilerde ve iri bir bebek) .. yani sonuç sezeryana yakın olduğum .. benim için bebeğin sağlıklı olmasi daha önemli tabiki..
Neyse ben bu sıkıntılar iÇinde iken bizde kalan kayın Validem ikide bir "ahhhh o oğlumun çocuğu benim karnımda olacaktı ahh ben iki dakkada çıkarirdım onu " , " 6 tane çıkardım ben " vs deyip sacma sapan konuşup canımı sıkıyor. .
Ne yapmalı nasıl davranmalı beni normal doğum için zorlayıci konuşuyor daha ilk bebeğim. . Moralim bozuk.paylaşmak istedim..
Oğlunun çocuğunu mu doğuracakmış:kusmuk:
Ne anormal insanlar var ya hayret ediyorum şurayı okurken. Durmasın yapıversin gene kocasıyla, pırtlatıyor sanki bebekleri. Tövbe ya.
Umursamayın siz de konu sahibi cahil insanla laf yarıştırmaktan kendinizi yıpratmaktan öteye gidemezsiniz. Sezeryan olup memnun olan cok insan var. Sizin ve bebeğinizin sağlığı önemli o size ait karar da size ait. Gerisi konuşur umursamazsınız kesilir sonunda. Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim size:KK25:

Eski kafalar bunlar. Bu modeller böyle maalesef.. yapacak birşey yok .. ALLAH neyi nasip ederse o olur deyin. Muhattap bile olmayın..

Oha oha oha oha !!!!! Sapık mı kadın ensest yapacak utanmazsa töbe ya . Oğlunun cocugu onun karnında olsaydı demek oğluyla o işi yapması demek bunu anlamıcak kadar sapıklaşmış düşman başına böylesi düşmana da vermesin Allah senin yerinde olsam o lafı yedırırdım ona haddini bilsin bu ne ya . Dogurdu baktı diye yok annedir bilmem ne dıyenlere gelemem ben oyle annelik olmaz !!! Oğlunun bebegını kendı karınında istiyor sapık kadın . Cok sinir oldum . Kesinlikle bir daha dese karışı benım sen değil de ! Dediğin laf iğrenc bıseye gidiyor de

Çok canım sıkkın. Bugüne kadar normal doğum istedim ama maalesef hafif sancim olunca 2 ayrı doktora gittim ve ikisi de üst çatımin dar olduğunu , normal doğumda bebeğin başinın takilabilecegini, zaten henüz kanala da girmediğini söylediler.. ama devlette ayrı bir Dr da Pelvis darlığı normal doğuma engel değil , riskleri alırım dersen yaptırırim dedi.. (Bebeğin başı 1 haftada ilerde ve iri bir bebek) .. yani sonuç sezeryana yakın olduğum .. benim için bebeğin sağlıklı olmasi daha önemli tabiki..
Neyse ben bu sıkıntılar iÇinde iken bizde kalan kayın Validem ikide bir "ahhhh o oğlumun çocuğu benim karnımda olacaktı ahh ben iki dakkada çıkarirdım onu " , " 6 tane çıkardım ben " vs deyip sacma sapan konuşup canımı sıkıyor. .
Ne yapmalı nasıl davranmalı beni normal doğum için zorlayıci konuşuyor daha ilk bebeğim. . Moralim bozuk.paylaşmak istedim..
Oğlundan hamile olmayı dilemiş bir kadını ciddiye almamak gerek.

Ya ben anlamıyorum sizi.. dinleyip kafaya takacağınaza bi verseniz ağzının payını şu kayınvalidelere.. kayınvalide sektörü de misyonunu yitirecek belki de. Ama yok, dinliyoruz, takıyoruz, içimize atıyoruz.. Kadın ensest mi önce bi onu sor bence? çok istediğin belli ama nikah düşmüyor maalesef anne de olsun bitsin terbiyesiz hadsize!

Ya ben anlamıyorum sizi.. dinleyip kafaya takacağınaza bi verseniz ağzının payını şu kayınvalidelere.. kayınvalide sektörü de misyonunu yitirecek belki de. Ama yok, dinliyoruz, takıyoruz, içimize atıyoruz.. Kadın ensest mi önce bi onu sor bence? çok istediğin belli ama nikah düşmüyor maalesef anne de olsun bitsin terbiyesiz hadsize!

Oğlunun çocuğu nasıl onun karnında olsaymismis. O kadını kendinizden uzaklaştırın. Böyle laflar eden çocuk doğunca seni ben doğuracaktim da annen vermedi der. : D dengesiz.

Karışma anne. Anne sen anlamazsın , o daha iyi bilir. Doktor daha iyi bilir. Sen Karışma benim çocuğum sağlıkla gelsin ne fark eder diyor. Ama kayınvalide o sancılı çekmeyen birinin anne olamayacağı iddiasında

Ya bir yürüsün gitsin.
Sor bakalım doğumda yaşanabilecek en ufak riskin vebalini göze alıyor muymuş?
Sen güvendiğin doktor ne diyorsa onu yap, doğumu illa normal ya da illa sezaryen diye diretmenin alemi yok.

Not: ben de çatı basıklığından ötürü sezaryen oldum, doktorum açık açık o bebek ordan çıkmaz dedi. 3400 bekliyorduk son ultrason göre, 3800 e yakın doğdu. Sandığından da iri olabilir. Riske etme be gerek var.

Kayınvalideniz sapık mı????? Ensest ilişki normal galiba ona göre? Böyle bişeyide ilk defa duyuyorum.Arkadaşım sezeryan korkulacak bir durum değil.Bende sezeryan yaptım öğlen ayaktaydım.Bebek için normal doğum riski varsa yapmayın.Bebek sıkışırda beynine oksijen gitmezse ne olacağını biliyorsun değil mi canım?

oğlunun çocuğunu dogurması ıcın ne gerekıyor o bılıyor o ne biçim laf ne biçim konusma Alahım ya

Kayınvalidenizi bir psikolağa götürmenizi tavsiye ederim.
İnsan oğlunun bebeginin dogurmak istediğini hangi şuurla dile getirir?

Hayvanlarda cat cat çıkartıyor
Dogurmus ama anne olamamıs
Oglunu sevse esıne boyle davranmaz
Cahil işte
Çok meraklıysa hemen dogursun bı dıyıverın kendısıne
Oglundan cocuk doguracak kadar kudurmuş
Lafa bak oglumun cocugu benım karnımda olsaydı ne demek terbıyesız

Kvdenin lafina bakma catin darsa sezeryan ol bak ALLAH korusun dogumda cok kanaman olur daha beteri sana bisey olur doktorlari dinle riski goze alma o 6 tane dogurdu da sen 6 tane dogurcak degilsin cahil kadinmis sukretmiyo torunum oluyo diye.

Oğlunun bebeğinin onun karnında olması için ne olması gerektiğini biliyo heralde terbiyesizlikten ziyade ahlaksızlık wrtık ettiği bu laf.

Yanlış anlaşılmak istemem ama bu kadar normal doğum diye saçmalayan insanlara karşı ben de saçma savlarla sezeryanı övüyorum, hiç mantıklı olmaya çalışmıyorum. En sevdiğim de;
Yıl olmuş 2017, öyle bağırmalı çağırmalı doğum mu olurmuş, ay ne gerek var , sonunda da cadı kahkahası :KK53:

Back
X