Mrb kizlar. Cok uzatmadan konuya giricem esimin ailesi yazlik bi ilcede biz sehir merkezindeyiz. Evleri de mustakil ve akraba arasinda oldgundan ymek vs toplantilar cok oluyo. Son gidisimizde esim yegeninin basinda biseyler gordugunu(bit) ve eltimin ilgilenmesini istedi. Haberi yok sanmis. Eltim ne sasirdi ne yerinden kalkti. Bende kalabalik bi ortam uzerinde durmadim snrasinda sordum var mi oyle bisey cnm diye hayir hayir yok dedi. Kv de duydu hic ses yok tabi. Neyse biz iki gun kalip donduk bana gecmis nasil oldysa. Biz kalirken iki gun cocuk orda kaldi zaten hic ilgilenmiyo bizim odamizda salonda vs yatip kalkti haliyle. Bnm cocuga bi lafim yok olabilir hepimiz kucukken bitlendik ama insan uyarir ve alir goturur evine temizler. Bn dondukten iki gun snra farkettim tbi hemen mudahale vs ama zaten hassas bi cildim var ilaclardan kabardi dokuntu oldu cildiye vs doktora gittim duzeltmeye calisiyorum. Bide saniyorum cok abarttim tahris ettim. 2 haftadir gitmiyorum esim gidiyo o da uzuluyo tbi bn mesafelendikce. Daha snra kv aradim ates puskurdum neden uyarmiyosunuz ve temizlemiyosunuz bana misafir geldi ya farkinda olmadan insanlara gecirdiysem dedim. Ne kadar fevrisin temizler herkes ne var bunda demez mi? Neymis cocuk rencide olmadin diye bakmamislar. Sanki bakmayinca kendi kendine temizlenecek. Cok sinirliyim kizlar. Ve boyle daha ne sacma sapan seyleri var anlatsam gulerisiniz aglar misiniz bilemem. Esimde ogretmen tatil geldi napicam bilmiyorum onlarla uzun sureli kalmak istemiyorum cok skldim