• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ve eski sevgili

Sen burda guclu olacaksin. Aklina gelmesi zaten en kotu sey. Benim aklima geldikce esimden cikardim sinirimi. Bizim aramiz bozuldu. Ama bundan sonra benm kv. Tahammulum kalmadi. Nisanliyken yapti. Evlendik yine yapti. Sen tavrini cok iyi koy. Arama sorma. O arasin seni ozur dilesin. Ama ozur diletikten sonra yumusama sen ayni mesafeni koru.

ketenpereye gelme konu sahibi kayınvaliden aşırı fenaymış resmen seninle dalga geçmek istemiş ama eline yüzüne bulaşmış sen kızı tanıyınca..arkadaşıyla muhabbetine tabiki karışmak haddine değil ama kız konusunda haklısın..nişanlınla çok iyisin ya bence sen bir aranı boz bu mevzu yüzünden bak bakalım tutumları nasıl olacak..

beni cok sevdiğini söylüyo kv. ve konuyu actıgımda da ben biraz da gelmesini istedim seni görsün kıskansın diye dedi. gerek yoktu dedim..

kızlar merhaba.
geçen gün kv beni eve cagırdı oturmaya bende iş çıkışı gittim kapıda sarıldık falan ayakkabılar vardı biri mi var dedim cevap vermedi. sonra içeri girdim nişanlımın eski sevgilisi ve annesi ordaydı.
bozuldugumu belli etmeden geçtim oturdum kv bana normalden daha iyi davrandı sürekli yanımda falan.
ben nişanlımı arayıp olayı anlattım mutfağa geç orada otur dedi öyle yaptım kv yanıma geldi benim kızı tanıdığımı bilmiyomuş tabi normal davranıyo gelsene içeri falan bende yok burda durayım dedim
sonra ben niye cekincem o cekinsin die düşündüm gittim içeri biraz sohbet muhabbet falan kp geldi onunla da biraz oturdum cıktım evden cıkarken görüşürüz bile demedim.
daha sonra kv ile konustum bu konuyu bildiğimi öğrenince baya bozuldu. bu ilk oldu diye güler yüzle karsıladım bi daha denk gelirse kesinlikle böyle hoşgörülü olamam dedim. niye geliyo eve benim nişanlım o evde yaşıyo onun oturdugu koltuklarda oturuyo onun içtiği bardakla cay içiyo istemiyorum gelmesin dedim
ben yüz vermiyorum annesi getiriyo ben annesiyle kaç yıllık arkadasım dedi. ama duydum ki geçen onlara oturmaya gitmiş kp ile bu konuda kavga etmişler gitme demedim mi sana falan diye.
niyeti ne hiç anlamadım sizce ne yapmaya calışıyo olabilir?
yani bizim aramız cok iyi nişanlımda defalara uyarmıs gelmesin demiş
kızın annesi sorun değil gelsin gitsin kaç yıllık arkadası ama eskiden sevgili olduklarını bildiği halde kızını getirmesi saçma değil mi
kızda ne kadar yüzsüzmüş ya cok enteresan
yanlız kv denın onlar gelecekken sizi cagırmasında da ben art nıyet ararım

Sen burda guclu olacaksin. Aklina gelmesi zaten en kotu sey. Benim aklima geldikce esimden cikardim sinirimi. Bizim aramiz bozuldu. Ama bundan sonra benm kv. Tahammulum kalmadi. Nisanliyken yapti. Evlendik yine yapti. Sen tavrini cok iyi koy. Arama sorma. O arasin seni ozur dilesin. Ama ozur diletikten sonra yumusama sen ayni mesafeni koru.

nişanlıma bişey demiyorum onun hiç sucu yok hatta olay olduktan sonra ilk buluşmamızda ciddi konustuktan sonra baya güldük güzelmiş kız falan dedim bana en güzel sensin onunda canı cehenneme dedi

beni cok sevdiğini söylüyo kv. ve konuyu actıgımda da ben biraz da gelmesini istedim seni görsün kıskansın diye dedi. gerek yoktu dedim..
Çok saçma, çok mantıksız,o kızın sizi kıskanıp nişanlınızdan soğuma ihtimali olduğu kadar kayınvalidenizin sizi nişanlınızdan uzaklaştırmak aranızı açmak için yaptığı bir buluşma olarak da algılama ihtimali vardı oysa ki

Yalan ya. Seni seven insan senin uzuluo kirilacagini bilir. Kumpas yapmaz. Ayni sey kendi kizinin basina gelse sen ordaki tepkisine bak. Kendi kucuk akliyla seni gorsun kiskansin muhanneti yapior. Senin pskolojini dusunmuyor mu bu kadin. Yaptigi yenilir yutulur deigil

birde bu aileyle beraber oturma muhabbeti vardı. artık eski sevgiliyle kanka olur hergün birbirimize gider gelirdik kv ile beraber otursaydım :halay:

kızda ne kadar yüzsüzmüş ya cok enteresan
yanlız kv denın onlar gelecekken sizi cagırmasında da ben art nıyet ararım

aslında ben kahvaltıya gidicektim saatler sonradan değişti ama yinede onlara misafirim gelicek diyebilrdi. ya da bna

Çok saçma, çok mantıksız,o kızın sizi kıskanıp nişanlınızdan soğuma ihtimali olduğu kadar kayınvalidenizin sizi nişanlınızdan uzaklaştırmak aranızı açmak için yaptığı bir buluşma olarak da algılama ihtimali vardı oysa ki

insanları anlamak gercekten cok zor.
bütün iyi niyetimle o eve gidip o duruma düşmek .. olayın farkına varmam bi kaç günümü aldı

aslında ben kahvaltıya gidicektim saatler sonradan değişti ama yinede onlara misafirim gelicek diyebilrdi. ya da bna
evet doldurmak istemem sizi ama masumıyetıne cok ınanmayın
nişanlı ıken tüm kv deler ıyı oluyor ama evlenınce gercek yuzlerı cıkıyor oryaya
onlara dıyebılırdı ıptal edebılırdı, dediğim gbi kız da ne kadar gurursuzmuş
birdaha denk gelırsenız ,baska odaya kapanmayın , onları yok sayıp ortamda bulunun.

evet doldurmak istemem sizi ama masumıyetıne cok ınanmayın
nişanlı ıken tüm kv deler ıyı oluyor ama evlenınce gercek yuzlerı cıkıyor oryaya
onlara dıyebılırdı ıptal edebılırdı, dediğim gbi kız da ne kadar gurursuzmuş
birdaha denk gelırsenız ,baska odaya kapanmayın , onları yok sayıp ortamda bulunun.

bi daha denk gelirse evden cıkıp gitmeyi düşünüyorum.
nişanlıma da böyle söyledim
evine giden bi ay sonraki düğünümüze de gelmeye kalkar

Artniyetli geldi

Şahsen eskş sevgilimin evine gitmem karşılaşırız vs diye

bence en tuhaf olanı kvnin senin eve çağırması. hhadi diyelim çat kapı geldiler ben olsam arayım misafir gelsi kızımi sıkılma sen i yarın gel istersen derdim, karşılaştırmazdım sizi. düşünememiştir belki. bence tavrınızı belli etmişiniz zaten. umarım ileride sorun yaşamazsınız.

Keske cayina tukurseydin o kadar dk mutfakta bosuna mi oturdun elin armut mu topladiiii kaynayan caydanliga balagamini ataydinn ... cok sinir bi durummm

Back
X