Kv ve gorumce ikilisi..

Aynen oyle canim, istedigim birazcik yanimda olmalari, destek vermeleri, ben zaten aci icinde oluyoken hergun her gece kollarima canlisini alamadigim yavrularimi dusunurken onlarin bu denli bencil davranmasini ve kv de onun tarafini tutup beni cezalandirmasini kabullenemiyorum, alt ust oturmamiza ragmen 6 aydir gorusmuyorum oda gelmiyor.

Evt esim benim yanimda ama ailesiyle arasinin bozulmasindanda beni suclu goruyor, idare edemedin diyor, kv ikizlerin bakimina yardim edicekti durum boyle olunca tabiki etmiyor is yukude esimin ustune binincede soyleniyor.
Bakin yasadiginiz aciyi sizden baska kimse anlayamaz diyoruzya iste bu sebeple anlamalarını beklemeyin bize Gore siz haklisiniz ama yanlis anlamayın birde Karsi taraftan dinlemek lazım herkesin karakteri farklıdır bazi insanlar daha hassas olur Ince düşünülmesini isterler bazilarida acılarını iclerinde yasamak isterler metanetli olurlar insanlarin da bu donemde hassas davranmalarını istemezler ben karakter olarak ikinci secenegim ben belirttiğim gibi gorumcenin dugun gunu bir olay yasadim sukur kotu bisey olmadi Allah korusun olsaidi cok kotu olurdum ama suclu aramazdim soyle ikizlerinizin kaybi ne sizin sucunuz ne kayinvalidenin yaradanin emri ben dogum yaptim gorumcem ust uste bebeğini kaybetti. Evet cok uzuldum ama Aramizda bu tarz bir problem olmadı bence sizin genel bir iletisim eksikliğiniz var hersey cok iyi giderken beneklerinizin kaybiyla isler bu derece gelmedi gibi iki tarafta empati yapamamis malesef yavrularinizi Allah bagislasin bu arada

Aslında bu vicdanla ilgili birşey.ben kızımı kaybettikten bir ay sonra eltimin kızı oldu benim kızımın adını koydular. Kv kayın elti görümceler ve eltim dahil kimse bebeği ismiyle çağıramadı. Aynı Eltimin kızımla yaşıt kızı var genelde kıyafet oyuncak vs. aynı, eltim biz uzakta olmamıza rağmen hepsini kaldırmış. Küçücük çocuk bile yanımızda dondurma cips istemez, annesi yengen üzülür diye işaret edermiş oda üstelemez. Ben üzülmeyeyim diye ellerinden geleni yaparlar ve kızım gideli bennimde eşiminde ailesinde d. Günü kutlanmaz

Cok gecmis olsun cok uzuldum Allah birdaha yasatmasin yanlis anlasildim galiba ben gayet normal davranmışlar demiyorum vicdan insanın kendi içindedir kimseyi biseye zorlayamayiz bunu demek istiyorum evet hassas davranmalilardi ama davranmadilar diyede kimse suclanmaz Allahim sana havale ediyorum ne guzel bir cumledir kimin hakki kimde kalmıştır bende coI ince düşünceli biriyimdir insanlara ama kendi yaşadığım olaylara cok metanetliyimdir yaşadığım uzucu birdurumda icimde yasamayi isterim insanların benim icin ekstra hassas davranması planlarini iptal etmesi Beni dahada uzer inanin samimiyetle soyluyorum beklentiler azaldikca kafa rahatliyor

kv kizinin mevludunde damadin tum sulalesine bohca yapmisti, bende anneme bi esarp bile koymadin dedim cikistim tartistik,

Bebeklerini kaybetmenden dolayı psikolojinin bozulması, üzülmen normal ama beklentilerin ve taktığın olaylar cok gereksiz. Bana göre haksızın. Görümcenin alt kafeyi tutmasında da bi sakınca yok hatta gidebilirdin

Evt esim benim yanimda ama ailesiyle arasinin bozulmasindanda beni suclu goruyor, idare edemedin diyor, kv ikizlerin bakimina yardim edicekti durum boyle olunca tabiki etmiyor is yukude esimin ustune binincede soyleniyor.
Iki sey dikkatimi cekti acaba bebeklerinizin kaybından bir nevi kv.sucluyorsunuzya acaba ona bunla ilgili imada bulunmuş.yada davranis göstermiş olabilirmisiniz cunki bebeklerinize yardimci olacagini soylemissiniz yani daha oncesi Araniz iyimis demekki sonrasi onlar hakliydi siz haksizsiniz durumu degil bence etkiye tepki olayi olmus ama aciniz cok buyukmus o donem ne deseniz haklisiniz ama Keske dogum gunune 5 dk olsa ugrasaydiniz ileride konusu olduğunda en azindan bunu lehinize cevirirdiniz hem esinize karsi hem onlara karsi

Evt ilki ikiz olup kaybedince, ikinciyi esim ikiz istemedi tasimasi dogurmasi bakmasi zor diye, kv dede olsun sen iki koy bakariz dedi, cok sukur ikizim oldu saglikla ama bakmadi zor geldi yazligina kacti:)

Biraz da bir iki kişinin hak vermesi yerine genele baksa konu sahipleri keşke. Madem konu açıyorsunuz bu kadar insan beni haklı bulmadıysa bi kendime dönüp bakayım demeli insan

Bakiyorum kendime ama acili gunumde yanimda durmadilar arayip sormadilar empati kurmadilar bunlar sozde en yakinlarim, boyle buyuk bir kaybim varkende d. Gununu dusunecek halim yok malesef..

Bakiyorum kendime ama acili gunumde yanimda durmadilar arayip sormadilar empati kurmadilar bunlar sozde en yakinlarim, boyle buyuk bir kaybim varkende d. Gununu dusunecek halim yok malesef..

Doğum gününe gitsen de olur gitmesende o cok sorun değil zaten de alt katı tutmasında hiç problem yok mesela ve ya diğer konularda. Çocuğu kucağımda karsıma geldi falan gereksiz yani. Çocuğuyla gelecek tabi

Evt ilki ikiz olup kaybedince, ikinciyi esim ikiz istemedi tasimasi dogurmasi bakmasi zor diye, kv dede olsun sen iki koy bakariz dedi, cok sukur ikizim oldu saglikla ama bakmadi zor geldi yazligina kacti:)
Allah evlatlarıniza saglik versin sorum tam olarak şu kv.durumdan suclu tutucak bir davranista bulundunuzmu yada burdan aldiginiz fikirlerle bir karar verecekmisiniz kv. Ile ilgili ha cevabiniz hayirsa kendinizi uzmenin konuyu sicak tutmanın size bir faydası olmayacaktır vicdaniniz rahatsa bence problem etmeyin kimin ahi kimde kalmistir

Tabiki cocuguyla gelicek, dun hastaneden cikmisim, karsima gecip kv eltinin cocugu hic gormemiscesine bagira bagira sevmeleri ne oluyor???? Derdim bu..

benim cocuklarimin 40 mevludunde kv gorumcemede altin yapmis, bana dogum hediye verirken onada verdi, benim mevlutumde ona niye veriyo o dogurunca ona takmisti zaten,

Şu yorumunuzdaki tutumunuzu çok yanlış buldum. Size hediye almasa kırılmanızı anlarım ama size hediye almış, size alırken kendi kızına da almış. Kendi kızına almasını niye dert ediyorsunuz ki istediğini alır yani.
Kendinizi görümcenizle bir tutmayın. O onun kızı. Kızına istediğini alır verir, bunu sorgulama hakkınız yok. Burada çok görüyorum, "Bana yapmadı ama kendi kızına yaptı, bana almadı ama kendi kızına aldı" vb. sitemleri. Ben gelinlerin kendilerini, kayınvalidenin gözünde görümceyle bir tutmalarını cidden anlamıyorum. Kızıyla kavga etse de kızı dünyanın en kötü insanı da olsa o onun kanından canından bir parça, evladı. Hiçbir zaman kimseyi kendi kızından daha üstün tutmayacaktır, eşit seviyede sevmeyecektir. Kayınvalidenin gözünde, kızıyla gelini hiçbir zaman aynı yerde olmaz; o yüzden bu triplerinizi, nazlarınızı kendi annenize yapın; bir beklenti içerisine girecekseniz de kendi annenizden beklenti içine girin.

Bunun dışında, bebeklerinizi kaybettiğiniz dönemde ailenin biraz daha ince düşünceli olmasını beklemenizi haklı buluyorum. O konuda aile çok duyarsız davranmış gerçekten, bu konuda kırılmakta kesinlikle haklısınız.

Gelme gitme mevzusundaki kırgınlık ise karşılıklı olarak gelişmiş. Siz mesela diyorsunuz ki "Görümcem, evlatlarımı görmeye bile gelmedi, bana küs olsa bile benim evlatlarım onun yeğenleri, hiç mi görmek istemez" diye sitem ediyorsunuz ama siz de onun çocuğunun ilk yaş gününe gitmemişsiniz. Üstelik uzak da değil, evinizin altında kutlanmış doğum günü. Her ne olursa olsun 5 dakikalık da olsa katılmanız gerekirdi. O da bence bundan dolayı kırıldı size.

Her neyse karşılıklı olarak haklı haksız yanlarınız var ama bunlara takılıp kendinizi üzmeyin, ne güzel Allah dualarınızı kabul etmiş, tekrar evlat sahibi olmuşsunuz. Allah evlatlarınızı sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Cok tesekkur ederim guzel yorumladiginiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…