- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Bilmem. Çocuğum yok. Çok istersem olmaZsa nasıl bir ruh hali içinde olurum bilmem.
Şimdiki ruh halimle bakarsam bana göre annelik cok abartılan ve kutsallaştırılan bir şey. Bir kadın Anne olamadı diye değer kaybetmiyor. Diger kadın da anneliğini yasamak İçin kaçak göçek davranmamalı.
Evet, siz bebeklerinizi kaybettiniz ama orada da bir bebek var. Neden sevilmesin? Neden Doğum günü kutlanmasın o bebeğin?
Siz de sevseniz Sevinçlere ortak olsanız daha güzel atlatmaz mıydınız bu süreci?
5 defa tüp bebek denemesi yapan biri olarak diyebilirim ki haklisiniz o doğum gününe gitmemekte , bu durumu ancak ve ancak bizim gibiler anlayabilir , benim gorumcenin çocuğu oldu sagolsunlar ne kendisi ne de kayınvalide ben gittiğimde benim yanımda sevmiyorlardı çocuğu , ben ne kadar da desem bu mutluluğu yaşayın sizin de başınıza ilk defa geldi hayır diyorlardı , çünkü üzüldüğümü biliyorlardı . Bu anlayıştır başka birşey degil . Yanlış birşey yapmadınız aldınız hediyeyi de eşinizi de yollamışsınız daha ne olsun.Merhaba bayanlar, benim kv ile ilgili problemleri bilenler bilir eski konularimdan, ben gecen yil tup bebekle ikizlerime hamile kalip 6.aya girdigimde erken dogumla kaybettim, tup bebek yapmamin sebebi esimle ilgiliproblemden dolayi normal yolla cocugumuz olmadigidir, riskli bir ikiz gebeydim yatmam gerekti pek yatamadim malum bakan olmayinca kaybettim, kv yazligindaydi 3.gun geldi eve hastaneden cikmistim, gorumce gecmis olsuna geldi bebegiyle karsima gecip kv gorumce elti benimle ilgilenmwyi birakip bebegi sevdiler, iki ay sonra benim evimin altindaki cafeyi tutup ogluna d. Gunu partisi yapti, bende hediyesini alip d. Gunune katilmadim abisi gitti ve goturdu, bebeklerimi kaybetmenin acisiyla hergun agliyodum, bebek cocuk mutlu insanlar gormeye tahamulum yoktu, aksaminda gorumceme kusura bakma gelemedim diye msj attim, kizmadim desem yalan olur dedi bende durumumu biliyodun nice nice yillari olur o zmn gelirim dedim cvp vermedi, zmn gecti ve ben 7ay sonra hamile kaldim ikizlere bir kez gelmedi aramadi sormadi, dogum yaptim doğum a gelip gecmis olsun gozun aydin hayirli oldun diye tek bir kelime konusmadi oturdu gitti, 40 mevludumu 3 ay sonra yaptim ve cagirmadim onu annesi cagirmis, dip kose kacti karsilasmamak icin benden, kv kizinin mevludunde damadin tum sulalesine bohca yapmisti, bende anneme bi esarp bile koymadin dedim cikistim tartistik, cocuklarim 3.aylikken oldu bunlar, o gun bugun gelmedi cocuklarim 8 aylik konusmuyoruz, kizindan yana oldu beni akrabaya anlatmis sikayet etmis bu arada alt ust oturuyoruz, gorusmek istemiyorum ne kv ile nede gorumceyle 7 kat eller sevindi bizim cocuk sahibi oldugumuzada gorumce bunalima girdi tebrik bile etmedi, bir kez gelip gormedi cocuklarimi affeddemiyorum sizce bendemi haksizim, kusura bakmayin cok uzun oldu
5 defa tüp bebek denemesi yapan biri olarak diyebilirim ki haklisiniz o doğum gününe gitmemekte , bu durumu ancak ve ancak bizim gibiler anlayabilir , benim gorumcenin çocuğu oldu sagolsunlar ne kendisi ne de kayınvalide ben gittiğimde benim yanımda sevmiyorlardı çocuğu , ben ne kadar da desem bu mutluluğu yaşayın sizin de başınıza ilk defa geldi hayır diyorlardı , çünkü üzüldüğümü biliyorlardı . Bu anlayıştır başka birşey degil . Yanlış birşey yapmadınız aldınız hediyeyi de eşinizi de yollamışsınız daha ne olsun.
Ben onun cocuguna dogdugundan beri gittim sevdim, ben cocuklarimi kaybedince iki ay sonra onun yaptigi d. Gunune gitmedim acim var diye o kadar.Siz başlatmışsınız,onlar devam etmiş.Çocuk sevdiler diye üzülmüşsünüz onlar da sevmemiş,bu kadar basit.
Siz varsınız diye çocuk da mı sevmesinler?
Hiçbir şeye özellikle çocuk olayına hiç ''oo dünyanın en güzel şeyi şeklinde bakmadığım için anlamıyorum çocuk için kahrolanları ve dünyasını sadece onun üzüntüsü ve sevinci üzerine kuranları.
Görüşmek istemiyorsanız kimseyle görüşmeyin .
Bu bohça yi kv damada yaptığına göre sanırım kızın annesi yapıyor?öyle anladım.Merhaba bayanlar, benim kv ile ilgili problemleri bilenler bilir eski konularimdan, ben gecen yil tup bebekle ikizlerime hamile kalip 6.aya girdigimde erken dogumla kaybettim, tup bebek yapmamin sebebi esimle ilgiliproblemden dolayi normal yolla cocugumuz olmadigidir, riskli bir ikiz gebeydim yatmam gerekti pek yatamadim malum bakan olmayinca kaybettim, kv yazligindaydi 3.gun geldi eve hastaneden cikmistim, gorumce gecmis olsuna geldi bebegiyle karsima gecip kv gorumce elti benimle ilgilenmwyi birakip bebegi sevdiler, iki ay sonra benim evimin altindaki cafeyi tutup ogluna d. Gunu partisi yapti, bende hediyesini alip d. Gunune katilmadim abisi gitti ve goturdu, bebeklerimi kaybetmenin acisiyla hergun agliyodum, bebek cocuk mutlu insanlar gormeye tahamulum yoktu, aksaminda gorumceme kusura bakma gelemedim diye msj attim, kizmadim desem yalan olur dedi bende durumumu biliyodun nice nice yillari olur o zmn gelirim dedim cvp vermedi, zmn gecti ve ben 7ay sonra hamile kaldim ikizlere bir kez gelmedi aramadi sormadi, dogum yaptim doğum a gelip gecmis olsun gozun aydin hayirli oldun diye tek bir kelime konusmadi oturdu gitti, 40 mevludumu 3 ay sonra yaptim ve cagirmadim onu annesi cagirmis, dip kose kacti karsilasmamak icin benden, kv kizinin mevludunde damadin tum sulalesine bohca yapmisti, bende anneme bi esarp bile koymadin dedim cikistim tartistik, cocuklarim 3.aylikken oldu bunlar, o gun bugun gelmedi cocuklarim 8 aylik konusmuyoruz, kizindan yana oldu beni akrabaya anlatmis sikayet etmis bu arada alt ust oturuyoruz, gorusmek istemiyorum ne kv ile nede gorumceyle 7 kat eller sevindi bizim cocuk sahibi oldugumuzada gorumce bunalima girdi tebrik bile etmedi, bir kez gelip gormedi cocuklarimi affeddemiyorum sizce bendemi haksizim, kusura bakmayin cok uzun oldu
Hayirli olsun dese nolur demese nolur, bosverin. Hele hele o bohca mevzusu. Keske hic konusmasaydiniz. Sizin cocugunuzun mevludu. Pek ala en guzelinu siz yapabilirdinuz. Niye laf veriyorsunuz ki insanlarin agzina? Fazla beklenti fazla hayal kiriklgi demek. Oh kendi yaginizda kavrulun. Ister gelsin ister gelmesin gorumceniz. Yegeni sonucta onlarda.
Oyleymis, farkli adetleri var kv imin ben her iki dunurede yapildigini zannettim, megerse damada yaparlarmis.Bu bohça yi kv damada yaptığına göre sanırım kızın annesi yapıyor?öyle anladım.
Degisik insanlarmis gercekten. Benim kizima halalari canini verir. Bizde halalarinin kiynetini biliriz. Bu tarz insanlar pek degeri haketmiyor. Caninizi sktiginiz zamana yazik.Yegenlerini bir kez gormedi 10 dk lik mesafede oturuyor. 8 aylik oldu cocuklar
Degisik insanlarmis gercekten. Benim kizima halalari canini verir. Bizde halalarinin kiynetini biliriz. Bu tarz insanlar pek degeri haketmiyor. Caninizi sktiginiz zamana yazik.
Ya bu yegen yani. Ben anasina da kussem babasina da kussem gidip gormek isterim. Benim canimdan oda. Resmen dusmanlik gutmusler.Abisi herseyine gitti bana kizmis olabilir, abisini hic mi dusunmez, yillarca cocuk sahibi olmak icin ugrastik didindik.
Merhaba bayanlar, benim kv ile ilgili problemleri bilenler bilir eski konularimdan, ben gecen yil tup bebekle ikizlerime hamile kalip 6.aya girdigimde erken dogumla kaybettim, tup bebek yapmamin sebebi esimle ilgiliproblemden dolayi normal yolla cocugumuz olmadigidir, riskli bir ikiz gebeydim yatmam gerekti pek yatamadim malum bakan olmayinca kaybettim, kv yazligindaydi 3.gun geldi eve hastaneden cikmistim, gorumce gecmis olsuna geldi bebegiyle karsima gecip kv gorumce elti benimle ilgilenmwyi birakip bebegi sevdiler, iki ay sonra benim evimin altindaki cafeyi tutup ogluna d. Gunu partisi yapti, bende hediyesini alip d. Gunune katilmadim abisi gitti ve goturdu, bebeklerimi kaybetmenin acisiyla hergun agliyodum, bebek cocuk mutlu insanlar gormeye tahamulum yoktu, aksaminda gorumceme kusura bakma gelemedim diye msj attim, kizmadim desem yalan olur dedi bende durumumu biliyodun nice nice yillari olur o zmn gelirim dedim cvp vermedi, zmn gecti ve ben 7ay sonra hamile kaldim ikizlere bir kez gelmedi aramadi sormadi, dogum yaptim doğum a gelip gecmis olsun gozun aydin hayirli oldun diye tek bir kelime konusmadi oturdu gitti, 40 mevludumu 3 ay sonra yaptim ve cagirmadim onu annesi cagirmis, dip kose kacti karsilasmamak icin benden, kv kizinin mevludunde damadin tum sulalesine bohca yapmisti, bende anneme bi esarp bile koymadin dedim cikistim tartistik, cocuklarim 3.aylikken oldu bunlar, o gun bugun gelmedi cocuklarim 8 aylik konusmuyoruz, kizindan yana oldu beni akrabaya anlatmis sikayet etmis bu arada alt ust oturuyoruz, gorusmek istemiyorum ne kv ile nede gorumceyle 7 kat eller sevindi bizim cocuk sahibi oldugumuzada gorumce bunalima girdi tebrik bile etmedi, bir kez gelip gormedi cocuklarimi affeddemiyorum sizce bendemi haksizim, kusura bakmayin cok uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?