- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Sagolun kizlar :) cok sukur 7 ay sonra ikiz ogullarjma kavustum ikiz kizlarim cennette bizi bekliyor(( doguma gitmeden hele dogsunlarda sonra hayal kur demesi gorumcemin abisine oda cok koymustu bana hala aklimdan cikmiyor kizlarimi kaybettim ya bunlarda oyle olucak sandi (
Eki Görüntüle 2017639
Bunlarda evlatlarim.. Rabbim korusun nazarlardan.
Eki Görüntüle 2017639
Bunlarda evlatlarim.. Rabbim korusun nazarlardan.
ooyyyyy binkere maşallahhhhh rabbim korusun bu tosunları
ayyy canım nasıl çekti ısıracan o bacakları göbüşleri
Tmm cikariyim dogru dedin, olani anlattim gerci yuzunede soylerim..Oy masallah ne kadar da tatlilar. Allahim esirgesin.
Ama istersen cikar resmi geri, sonra tesadüf görümce falan görmesin
çok şükür ,
bende 2 aylık boş gebelık geçirdim , ( çok şükür bir kızım var rabbim bir tane daha nasip eder inş ) ailem yani ablam annem çok sevindiler ağladılar sevinçlerinden , görümcemde boş gebelık çıkınca bir daha olursa kimseye söyleme ne gerek var ağlamalar falan daha orta da bir şey yokken kimseye duyurma diyor bana ,
ki kendını çok severim ama ok gibi oturdu içime
ellerimi açtım yaradana rabbim bir daha bana bu güzelliği yaşatırsan kimselere haber vermiyecem kocama bile söylemiyecem söz verdim allaha ,
kimsede düşünce yok canım yaaa
Kendi icin empati yapilmasini istiyorsa elbetteki konu sahibi de empati yapmak zorunda haa yapmiyorsa yapmak istemiyorsa o zaman baskalarindan da onu anlamasni isteyemez tartismaya girmiyorum sznle soyleyeceklerim bu kdarAffedersiniz, ama kadin cocuklarini topraga vermis, iki evladi birden ölmüs! Yasta! Ici kaniyor! Ici yaniyor. Dogum gününe mi gidecekti birdE?????
Allah bağışlasın bebeklerinizi siz konunuzda haklisiniz yada varsayiyorum haksizsiniz kimse sizinle ayni hissi yaşayamaz yaşayaman anlayamaz diyoruz ya hep evet yasamadiklari icin anlayamazlar oyuzden insanlardan beklentileri az tuttugumuzda inanin daha az yipraniyoruz her olaya ben olsaydım... Soyle davranirdim diye bakmayin herkesin anlayışı vicdani farklidir siz zaten seciminizi yapmışsınız kayinvalidenizle mesafelisiniz gorumceyle gorusmuyorsunuz burdaki bayanlar size hak verse ne olur haksiz gorse ne olur olayin uzerine bebekleriniz olmasaydı bir nebze anlayabilirdim hassasiyetinizi. Ama sukurki bebeklerinizde Olmus bebeklerinizin on guzel zamanlarınI babaanne hala olarak onlar kaçırdığı icin onlar uzulsun haa uzulmuyorlarmi iste oda onlarin secimiBeni bir turlu anlamadiniz ya ben ne anlatiyorum siz ne anliyosunuz pesss..
Sizin kirginliklarinizda hem fikiriz ama suan evlatlarıniz olmus mesafenizi koymussunuz konusmamanizdan dolayi eşinizle problem mi yasiyorsunuz kayinvalide esinizimi dolduruyor. gorumceniz sizi tacizmi ediyor suan. yaşananlar yaşanmış ve hersey rayina oturmus neden bukadar uzuluyorsunuz hala hayatınız bu olaya endeksli esiniz sizin yaninizda herkes secimlerini yaşıyor haa esinizle ailesiyle görüşmediğiniz icin problem yasasaydiniz bir yol ayrımına girseydiniz elbet soyle yapin boyle davranın derdik ama sukurki bebeklerinizi saglikli esiniz sizin yaninizdaSonunda beni anlayan biri cikti, ben cok ozelestiri yaptim belki on dk gitseydim boyle olmazdi ama ben cok kirildim incindim en yakinlarimiz destek olmadi daha ne olabilirki.. Kardes can ya otesi varmi
Sizin kirginliklarinizda hem fikiriz ama suan evlatlarıniz olmus mesafenizi koymussunuz konusmamanizdan dolayi eşinizle problem mi yasiyorsunuz kayinvalide esinizimi dolduruyor. gorumceniz sizi tacizmi ediyor suan. yaşananlar yaşanmış ve hersey rayina oturmus neden bukadar uzuluyorsunuz hala hayatınız bu olaya endeksli esiniz sizin yaninizda herkes secimlerini yaşıyor haa esinizle ailesiyle görüşmediğiniz icin problem yasasaydiniz bir yol ayrımına girseydiniz elbet soyle yapin boyle davranın derdik ama sukurki bebeklerinizi saglikli esiniz sizin yaninizda
+1000Kaybınıza çok üzüldüm.
Haklı ve haksız yanlarınız var bence...
Öncelikle olayları birbirine bağlamışsınız gibi duruyor.
Mesela bakan olmayınca kaybettik demek çok ağır bir itham bana göre...
bakacak kimi hayal ettiniz bilmiyorum, ama kendinizi kimseden beklentiye girmeden ayarlamalıydınız.
Ya bir yardımcı tutacaksınız, ya eşiniz yapacak, ya dışarıdan yemek yiyeceksiniz vs...
Bu konuda onları suçlar konuşmanız çok çok yersiz. Biri beni bununla suçlasa bir daha konuşmazdım mesela.
Size geçmiş olsuna gelip bebek sevmeleri kaybınız bu kadar tazeyken çok çok düşüncesizce...
Eşinizle paylaşıp, görüşmeyi kesebilirdiniz.
Doğum gününe niye geldi gelmedi de mesele olmazdı böylece.
Hadi geçtik iyi niyetli davrandık diyelim, ben evimin altındaki Doğum gününe 5 dakikalığına giderdim madem ilk meseleyi yuttum... uğrar tebrik eder çıkardım.
Kimsenin ağzına laf vermemiş olurdunuz..
Allah bağışlasın yavrularınız doğmuş, tebriğe geldiğinde surat yapan ve sizinle ilgilenmeyen insanlardan bir de bohça beklemişsiniz... eşarp alsa ne almasa ne? İki tane havlu verse ne vermese ne?
Sarılın yavrularınıza yaşayın mutluluğunuzu.
Bu saatten sonra da görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin.
Zaten düşünceli ve iyi niyetli insanlar değiller, sizin de tahammülünüz yok...
bu saatten sonra kim haklı kim haksız ne önemi var?
şimdi biraz yanlı davranacağım çok üzgünüm.
benim de 32. aydır çocuğum olmuyor.
2 kere tüp bebek denedim olmadı.
içimdeki acı çok büyük.
ki siz 6 aylık ikizleri toprağa vermişsiniz.
sonra sizin görümceniz evinizin altındaki cafeyi tutup çocuğuna doğum günü partisi yapmış.
çünkü başka yerlerdeki cafelere kıtlık geldi.
illa göze sokulmalı, yara kanatılmalı çünkü.
sizi çok iyi anlıyorum yara tazeyken insan bebek görmek ve hatta özür dileyerek anne ve hamile görmeye tahammül edemiyor böyle anlarda.
o yüzden gitmemiş olmanız da çok insani bir durum.
hediyesini alıp göndermekle de incelik yapmışsınız zaten üstelik.
ama ne yazık ki tok açın halinden anlamaz demişler.
nitekim sizin görümce ilişkinizde de böyle olmuş.
ben sizi hiç haksız ya da hatalı bulmadım.
bende olsam sizin gibi davranırdım.
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?