KV ve görümce sorunsalı

Yanlış anlama ama evlendikten sonra olumlu küçük davranış değişiklikleri olur/akıl edemediği şeyleri farkedebilir....ama sorumsuz /sorumluluk sahibi bir adama dönüşmez ...ilgisiz/ilgili adama dönüşmez...vurdumduymaz/empati kuran.... vicdanlı birine dönüşmez.Yani sen ve ailen bu adamı degistiremezsiniz.
Biz bı umut çabalıyoruz ama yok haklısın olmuyo gerçekten napcam bilmiyorum hiçbir sosyal hayatımız da yok ben kendim evde kafayı yicem herkesin mi evliliği böyle bilmiyorum

Bende eşime bağırıyordum neden haddini bildirmedin ona diye görümcem zerre umrumda değil ama eşimle benim huzursuz olmamı sağlıyor artık napiyim hiç oralı olmamaya çalışcam elimden geldiğince
Sen cevaplarını vermedikçe daha çok üstüne gelirler. Tamam kavga et demiyorum ama bari karşılığını ver. Onlar kudursun. Ayrıca bütün bu olanlara neden olan asıl kişi eşin..

Sen cevaplarını vermedikçe daha çok üstüne gelirler. Tamam kavga et demiyorum ama bari karşılığını ver. Onlar kudursun. Ayrıca bütün bu olanlara neden olan asıl kişi eşin..
İşte esim benim önümde yuvamin önünde koruyucu savunucu olmuyo ben ne yapsam nafile bu sefer benim adım kötüye çıkıyor eşime diyorum ki ya nolur bı süre içinde biraz arama onları tepkini koy diyorum yok arıyor bu sefer o iyi ben kötü oluyorum çünkü ben tepkimi koyan birisiyim

Biz bı umut çabalıyoruz ama yok haklısın olmuyo gerçekten napcam bilmiyorum hiçbir sosyal hayatımız da yok ben kendim evde kafayı yicem herkesin mi evliliği böyle bilmiyorum
Hayır canım herkesin evliliği böyle değil. Şuan tek başına çabalıyorsun.. Eşin bişeyler yapıyor mu?
Anlattığın gibiyse hiç sanmıyorum. Çocuk diye tutturmuşlar ama onlar bu kafadayken onu da kendi kanımız diyerek herşeyine karışacaklar. Hiç huzurun olmayacak. Hayatına bu kadar müdahale etmelerine dur demelisin bi şekilde..
Ömür boyu bunlar nasıl çekilir bilemedim.

İşte esim benim önümde yuvamin önünde koruyucu savunucu olmuyo ben ne yapsam nafile bu sefer benim adım kötüye çıkıyor eşime diyorum ki ya nolur bı süre içinde biraz arama onları tepkini koy diyorum yok arıyor bu sefer o iyi ben kötü oluyorum çünkü ben tepkimi koyan birisiyim
Eşin daha evlendiğinin bile farkında değil ki.

Hayır canım herkesin evliliği böyle değil. Şuan tek başına çabalıyorsun.. Eşin bişeyler yapıyor mu?
Anlattığın gibiyse hiç sanmıyorum. Çocuk diye tutturmuşlar ama onlar bu kafadayken onu da kendi kanımız diyerek herşeyine karışacaklar. Hiç huzurun olmayacak. Hayatına bu kadar müdahale etmelerine dur demelisin bi şekilde..
Ömür boyu bunlar nasıl çekilir bilemedim.
Hep eşim den kaynaklı laflarını veremiyo durduramiyo engel olamiyo bende bı yere kadar

kendinize nasıl bağırtıyorsunuz insanları anlamıyorum
hangi hakla bana bağırıyorsun der gömerim onu oraya :kahve:

şimdiden kendinzi ezdirmeyin.. tamam eşimizin ailesi saygı sevgi elbette ama, sizinde bir birey olduğunuzu unutmamalılar.. herşey karşılıklıdır sevgide saygı da he illa sevilmek için sevilmez ama seni sevmeyen sana kötü davranan insanada nereye kadar sevgi saygı verebilirsin.. Hakkınızda hayırlısı.. Ama not olarak şunu ekliyim hastalığınızdan dolayı kendinizi eksik ezik hissetmeyin lütfen.. eşinizle konuşun ve bir orta yol bulun.. ailesinden size karşı saygılarını korumasını önerebilir mesela.. sevmiyorlarsa kötü davranmaları gerekmez..

Back
X