Kv ve görümcenin doldurusu ve mahfolan gece

cocouklar annenin gerginliğini çok güzel nalayıp huzursuz olabiliyorlar. Her çocuk ağlar ama isiznki muhakkak sizdende etkilendi. bence yersiz bir girişim olmuş uyku eğitiminiz. zaten az çok tanımışsınızdır onlarında ne tepki vereceğini. boşuna kendinizi yormuşusuz.
başka yöntemler deneyin bence. sessiz loş ışıkta kitap okuyun ninni söyleyin en azından emmeden uyuasını sağlayın, zmnla daha kısa sürede uyuyabilir kendi kendine.

emerek uyuyorsa öyle uyutun.
uykusuz kalmanız memeyi bırakana kadar devam edecek. ne bekliyorsunuz ki anlamadım.
evet çocuk büyütmek meşakkatli ve buna katlanacaksınız..
eşinize gelince bebeden önce ona bir eğitim vereydiniz keşke..sinirden kusmalar falan.. şımarıklık resmen.

canım uyku eğitimi ilk günden yarım saat ağlatılarak verilmez bunun bir çok yöntemi var. ilk günden çok yüklenmişsin bu bir. ikincisi bu kadar ani bir deişimi evde başkaları varken zaten yapamazsın karışacakları belliydi. yumuşak geçiş yapman lazım. evde kaynana varken sen zaten bebeğine istediğin gibi annelik yapamazsın ben de yaşadım biliyorum çok zor.. allah sabır versin bide görümce var... allah kurtarsın

yarim saat aglamasina izin verdiniz yani pesss...anne rahati icin bukadar evladini aglatiyorsa anneligini gozden gecirmeli.....ben 2.5 sene uyku bilmedim birkere bile aglatarak egitim vereyim demedim....ustelik 1 yasinda daha...pesss rahatliginiza

Ne güzel demişsiniz. Ben bu yöntemle uyutuyorum uykusu da çok düzenli maşallah. En fazla yatakta dönüyor sonra uyuyor. Konu sahibi bu yöntemi deneyin. Siz de dinlenmiş olursunuz bu şekilde.

Maalesef aynı ortamı beraber yaşayarak zaten 1-0 yenik başlamışsınız.
E şimdi akıl vereniniz çok olur arada kalmış eşiniz patlamış!
Fakat bunu yüzünüze tükürerek veya küfür ederek değilde insani şekilde konuşup anlatsaydı.
Normal anını bekleyin yumuşadığı zaman tartışmadan yaptığının hoş olmadığını vurgulayın.

onca zaman ağlayan bebeye yazık.açıkçası yanımda o kadar yabancı bir bebek bile ağlasa müdahale ederim,değil ki torun

Bak canim keske hic denemeseydin uyku eğitimini. Ben kv lere gittigim zaman oglumla hic ugrasmiyorum, yemek mi yemicek tamam yeme diyorum. Uyumucakmi tamam uyuma diyorum. Bez degistirirken oglum cok aglar kp mutfaktayken ben bezini degistiriyordum kp ta mutfaktan kalkti noldu neden aglattin dedi cocugu dedi. Dusun yani orada bez degistirdigimi gordugu halde. Ben o yuzden orda hiiiiiiccc ilgilenmiyorum oglumla. Senin en buyuk hatan o galiba.. esinide doldurusa getirecekleri garanti yani.

iyi bir yöntem

oğlum 7 yaşında kazık kadar

babaannesi halasına gelmişti biz de onları görmeye ittik

gitmeyeceğim dedi ama ben götürdüm seni görmeye gelmişler vs vs diye

sonra kızdı ağladı

kv önce çocuğa neden ağladın dedi cevap vermeyince de annesi ağlatmıştır dedi

konu sahibi eşin daha büyüyememiş o evde cümbür cemaat de büyümesi zor

bu çocuk büyür artık ama evi köyü ayırmadan bari kardeş yapma

Yöntem tabi ki yanlış. Ben oğlumu da kızımı da 5 yaşına kadar koynumda yatırdım. Onlar öyle istedi bende kıymadım. Zaten şurada ne kadar kokularını içime çeke çeke uyurum dedim.
İkisi de 5 yaşına geldiklerine ayrı yatak istediler ve benden ayrıldılar.
Yani uyku eğitimi vericem diye yarım saat çocuğu ağlatmak cidden çocuğa işkenceden başka bir şey değil. Değil kaynana, görümce ben bile karışırdım bu durumda.
Çocuğun annesi olmanız ona bu yolla eğitim vermenizi haklı göstermez. Bir iki kitap veya internet kullanıcısı olduğunuz için google dan bir iki aramayla doğru yolu bulursunuz zaten.

Olayda ki tek haksız eşiniz. Tartışmasını bilmeyen kaba saba bir adam. Muhtemelen çocuk ağlaması üzerine kayınvalidenizin size müdahalesi ile iyice sinirlenmiş. Ama baştan sona kadar haksız tabiki de.

benim ki de 1 yaşında ve emerek uyuyor. yanımda uyutuyorum uyandıkça emziriyorum. sabah da kalkıp işe gidiyorum. sorun etmiyorum bu durumu. alıştım artık.. kv görümce bir arada yaşamıyorum ama belki de biraz da bu sizi strese sokan tahammülsüzleştiren. onlar olmasa bebeğinizle daha mutlu yaşarsınız gibi geldi bana.

Uyku eğitimi = Öğrenilmiş çaresizlik. Uyku rutini oluşturun. Zamanı gelince kendi kendine uyumayı öğreniyor bebekler. Yazık zorlamayın bebeğinizi.

Siz o evde yaşamayı kabul ederek başınıza gelen herşeyide kabullenmişsinizdr demektir..
Daha durun bunlar başlangıc ohoo nelere müdahale edilecek kim bilir.. ama siz bunları göze aldığınız için sorun etmenize hakkınız yok bence.. ev ev üstüne olur mu ? olmaz bilmezmisiniz ?
konuya gelince ben asla uyku eğitimi vırt zırt için cocugumu yarım saat ağlatmam ! yazık günah
bir uykusuz anne senmisin bak bende uykusuzum hemde çalışıyorum napym uyku eğitimi diye cocugumu aglatıyım öylemi ?
zamanı gelince uyur aklı erecek büyüyecek gececek bu günler annelik emektir fedakarlıktır
kv görümcede birşey dememiş zaten. karışmaları cok normal k bkmayın aynı evde yaşıyorlarsa onlarda herşeyinize söz hakkı sahibiler..
eşiniz kişiliksizin teki küfür etmeler tükürmeler felan haddini bildirseydiniz. ben olsaydm bende onun suratına tükürür o küfürleri yedirir ailesinin yanında bir güzel rezil ederdim.
bu arada aynı evde yaşadığınız sürece sizin sonunuzu pek iyi görmüyorum ben.

Kv ve gorumce ile ayno evde yasarken ve ustelik esiniz de onlarin tarafindayken bebegine uyku egitimi verebilecegini sanmiyorum bence vazgec.

Bu arada sen de esine tukurseydin.terbiyesiz adam

yarim saat aglamasina izin verdiniz yani pesss...anne rahati icin bukadar evladini aglatiyorsa anneligini gozden gecirmeli.....ben 2.5 sene uyku bilmedim birkere bile aglatarak egitim vereyim demedim....ustelik 1 yasinda daha...pesss rahatliginiza
Anne değilim o yüzden uyku alışkanlığı nasıl verilir bilemem bu kadın hata yapmıştır tamam. Ama karşılığı yüzüne tükürülmesi küfür edilmesi mi olmalıydı. Hazır başlamışken keşke kocasına da pesss çekseydiniz

1- Ağlatmadan da uyku eğitimi verilebilir. İyi araştırın. Bebeklerin uykuya geçerken sevecekleri duyguyla alışmaları gerekiyor. Ağlayarak verilen uyku eğitimi bebeğe eziyet olarak görünür ve istemez..

2- Aynı evde oturarak siz kendi kurallarınızla bebek falan büyütemezsiniz. Ne bekliyordunuz ki?

3- Bırak kocan zıbarsın koltukta. Lama gibi oraya buraya tükürmeye devam etsin..

Benimde erkek kardesim var. Gelinimiz diyelimki yigenimi avazi ciktigi kadar bagitirsa valla bende aynisini yaparim. Sizde egitim adi altinda resmen cocuga yazik etmisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…