- Konu Sahibi meryemakca78
-
Lutfen bebeğini ağlatarak uyutma. Bu yöntem dogru bir yontem degil. Hatta yontem bile degil. Yazik bebek uyku egitimi aldigi icin degil aglamaktan yoruldugu ve ona guven veren annesi onu kucagina almadigi için daliyor uykuya.
Yaniniza yatirin sırtını oksayin. Kulagina ninni soyleyin. Arada alin kucaginizda gezdirin. Uyumadiysa biraz daha yaninizda yatirin sirtini oksayin. Yanindayim rahat uyu bebegim deyin. Inanin alisacaktir zamannla.
Ayni evin içinde oturursaniz çocuğunuzu da istediğiniz gibi yetiştiremezsinizDaha önce anlatmıstım oğlum 1 yaşında 1 yaşından beri uyku uyumadım bana çok çektirdi emerek uyuyor geve gündüz yatırmak dert uyku eğitimi aldırmak istedim kv ile aynı evde yaşıyorum bu gece başladım yakşasıl yarım saat avazı çıktığu kadar ağladı kayınv görümce geldi artık ağlatma belki bi derdi bar dedi dinlemedim gönderdim eşimle içeride ne konuştuysalae eşim bana küfretmeye saydırmaya bağırmaya başladı nefessiz kalıp ölecek falan filan kayınvalidemleri yukarı kovdu bem de emzirdim yatırdım yorgan alıp salona geçti simidide sinir midesine vurdu kısıyor sürekli bana dedikelrini unutamıcam tükürdü üstwlik
Vardı ya bir ara trt 1'de bir dadıcılık programı. Bebek uyuyacağı zaman hiç bir şekilde iletişim ve temas kurdurmuyordu.. O zaman zehirlendi zihinler..
Daha önce anlatmıstım oğlum 1 yaşında 1 yaşından beri uyku uyumadım bana çok çektirdi emerek uyuyor geve gündüz yatırmak dert uyku eğitimi aldırmak istedim kv ile aynı evde yaşıyorum bu gece başladım yakşasıl yarım saat avazı çıktığu kadar ağladı kayınv görümce geldi artık ağlatma belki bi derdi bar dedi dinlemedim gönderdim eşimle içeride ne konuştuysalae eşim bana küfretmeye saydırmaya bağırmaya başladı nefessiz kalıp ölecek falan filan kayınvalidemleri yukarı kovdu bem de emzirdim yatırdım yorgan alıp salona geçti simidide sinir midesine vurdu kısıyor sürekli bana dedikelrini unutamıcam tükürdü üstwlik
Anne değilim o yüzden uyku alışkanlığı nasıl verilir bilemem bu kadın hata yapmıştır tamam. Ama karşılığı yüzüne tükürülmesi küfür edilmesi mi olmalıydı. Hazır başlamışken keşke kocasına da pesss çekseydiniz
Daha önce anlatmıstım oğlum 1 yaşında 1 yaşından beri uyku uyumadım bana çok çektirdi emerek uyuyor geve gündüz yatırmak dert uyku eğitimi aldırmak istedim kv ile aynı evde yaşıyorum bu gece başladım yakşasıl yarım saat avazı çıktığu kadar ağladı kayınv görümce geldi artık ağlatma belki bi derdi bar dedi dinlemedim gönderdim eşimle içeride ne konuştuysalae eşim bana küfretmeye saydırmaya bağırmaya başladı nefessiz kalıp ölecek falan filan kayınvalidemleri yukarı kovdu bem de emzirdim yatırdım yorgan alıp salona geçti simidide sinir midesine vurdu kısıyor sürekli bana dedikelrini unutamıcam tükürdü üstwlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?