KV ve KP her gün bebeğimi görmek istiyor normal mi?

Arkadaşlar selam.Sadece merakımdan oluşturuyorum bu konuyu ve tabiki içten içe beni rahatsız ettiği için.KV ve KP’im her gün aile grubundan özledik arayın özledik bebeği görelim diye darlıyor. Her ay yanlarına gitmemizi istiyorlar açık açık söylemeselerde görümcem eşime özelden mesaj atıyor bizimkiler çok özledi annem/babam sürekli videolarını izleyip ağlıyor sizden(benden) davet bekliyor.Diye drama queenlik yapıyor.Ardından biz de onlar özledi diye çıkıp il dışına falan gidiyoruz eşimin baskısıyla neymiş çok özlüyorlarmış çok üzülüyorlarmış. Bebeğimiz 4 aylıkken gittiğimizde sohbet esnasında yorgunluktan Vs Sitem ettiğimizde hemen KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin şeklinde densiz söylemleri de oldu ben lohusa dönemimdeyken bu yüzden Artık her gün özledik arayın görelim yazmaları beni irite ediyor. Normal mi bu durum her KV ve KP’er her gün bu baskıyı kuruyor mu bana bir söyleyin yoksa ben mi bu olaylardan ötürü içimde büyütüyorum.
Ay s.r.fsizlik.yapmasınlar sinirlendim süt anne olayından sonra. Mal galiba bunlar. Kocanızı da yollayın anadının yanına. Madem

Herkesin normali başka. Ben kardeşlerimle bile her gün konuşmuyorum. Bazıları halasiyla teyzesiyle bile her gün konuşuyor. Kaynanam her gün arasa bundan hoşlanmazdım. Onu biliyorum. İşte kırılmasınlar diye bir şey de diyemezsin. Çözümsüz bir konu.

Herkesin normali başka. Ben kardeşlerimle bile her gün konuşmuyorum. Bazıları halasiyla teyzesiyle bile her gün konuşuyor. Kaynanam her gün arasa bundan hoşlanmazdım. Onu biliyorum. İşte kırılmasınlar diye bir şey de diyemezsin. Çözümsüz bir konu.
Süper özetlemişsiniz.Ben de bu sebeple garipsiyorum esasında,ben çok mıçmıç olan olabilen bir insan değilim annem hayattayken ben üniversitede uzakta yaşıyorken bile her gün konuşmazdık. Annemde beni darlamazdı cadı kzıım müsait ol da konuşalım derdi en fazla,o yüzden ilişkilerim hep böyle oldu ne benim özel alanıma saygısızlık yapılırdı ne de ben bi başkasının özel yaşamına saygısızlık yaparım. O yüzden özellikle bana mesaj atmadan aradıkları zaman açmıyorum eşimi arıyor aradık açmadı diye AA öyle mi görmemişim deyip geçiştiriyorum görmezden geliyorum Yani artık kendimce bulduğum çözüm bu şimdilik

Ben normal bulmadim.yaa benim.de yegenim.var ailedeki tek torun ve cok da seviyorum özlüyorum hatta annem ya da kardesim sık sık video atarlar izlerim ama illa görüntülü aramam onlar ararsa konusurum annem de öyle hatta babaanne torun aralarinda inanilmaz bir bag var yine de bağımlılık derecesinde degildir annem
Sizinkilerin baska hayati yok belli ki
Hele sut anne olayi tamamen terbiyesizlik
Size saygi duymadiklarini düşündüm esinizin tavri ne peki?
Evet ben de böyle düşünüyorum. Bırakın bana saygı duymayı beni hiçe sayıyorlardı özellikle KP. Mesela bebeğim üç aylıkken girer mutfağa yemek yaparım arada gider bebeğimi emzirir altını temizler tekrar mutfağa girerim masayı hazırlarım salonda afedersiniz eşşşşek gibi otururlar eşim bana yardımcı olur bunlar yemeğe bizi beklemeden başlar utanmadan içerden eşime paşaaam hadi gel sen başla acıkmışsındır paşam diye seslenir.Ben yokmuşum gibi yaptığı bir çok şey oldu gram sevgi ve saygı yok içimde bu yüzden ne demişler saygı gösterirsen saygı görürsün...

Ay s.r.fsizlik.yapmasınlar sinirlendim süt anne olayından sonra. Mal galiba bunlar. Kocanızı da yollayın anadının yanına. Madem
İnanın bunu da söylüyorum eğer çok görüşmek istiyorsan hasta olduğumu söyle ve kendin git gör aileni seni engellemiyorum diyorum beni görmek istemiyorlarki bebeği görmek istiyorlar deyip gitmiyor

Arkadaşlar selam.Sadece merakımdan oluşturuyorum bu konuyu ve tabiki içten içe beni rahatsız ettiği için.KV ve KP’im her gün aile grubundan özledik arayın özledik bebeği görelim diye darlıyor. Her ay yanlarına gitmemizi istiyorlar açık açık söylemeselerde görümcem eşime özelden mesaj atıyor bizimkiler çok özledi annem/babam sürekli videolarını izleyip ağlıyor sizden(benden) davet bekliyor.Diye drama queenlik yapıyor.Ardından biz de onlar özledi diye çıkıp il dışına falan gidiyoruz eşimin baskısıyla neymiş çok özlüyorlarmış çok üzülüyorlarmış. Bebeğimiz 4 aylıkken gittiğimizde sohbet esnasında yorgunluktan Vs Sitem ettiğimizde hemen KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin şeklinde densiz söylemleri de oldu ben lohusa dönemimdeyken bu yüzden Artık her gün özledik arayın görelim yazmaları beni irite ediyor. Normal mi bu durum her KV ve KP’er her gün bu baskıyı kuruyor mu bana bir söyleyin yoksa ben mi bu olaylardan ötürü içimde büyütüyorum.
kayınpederemi kalmış senin afedersin memendeki süt.Terbiyesiz herif

Bu lafları duysam kesinlikle bir daha gorusmezdim. Ayda 1 bebeği babasıyla gonderirdim onun harici hiç bir iletişim kurmazdim.

Her mesajı gördüğümde ben de eşimin yanına gidip annenler kendisine bi meşgale mi bulsa acaba artık çünkü şıktı bu kadarı fazla değil mi her gün her gün sencede eminim başka babane dedeler böyle değildir diyorum bana başkalarını örnek vererek bu da bunu yaşıyo şuda bunu yaşıyo abartma sende torunları tabi görecekler ayrıca sen aramıyorsun ben arayıp gösteriyorum işte hem gelmesinler/gitmeyelim diyosun hem de aramayalım göstermeyelim istiyosun abartıyorsun diye cevaplar veriyor.özlenir de her günde değil araya biraz zaman girer o zaman özledik konuşalım dersin anlarım ona da lafım olmaz diyorum ama nato kafa NATO mermer
Her görüntülü konuşmada ihtiyaçlardan hayat koşullarının zorluğundan bahsedin. Yok öyle bedava torun sevgisi. Öyle durumlarda nasıllar

İnanın bunu da söylüyorum eğer çok görüşmek istiyorsan hasta olduğumu söyle ve kendin git gör aileni seni engellemiyorum diyorum beni görmek istemiyorlarki bebeği görmek istiyorlar deyip gitmiyor
Cehennemin dibine..bebek benim ailen sacmalıyor böyle devam ederlerse daha az görürler..hadsizlik yapmasınlar deyin. Ha bebek diye ölüyorlarsa gitsin bir tane dogursunlar ben anan baban benden alsın diye çocuk dogurmadım. Annesine saygü duyulmayan çocuğun orda işi ne deyin..resimlerine bak8p ağlama da hastalıklı bir hal ayrıca. O kadar sacmaki gülme geldi yani

Back
X