kv ve kp yi hayatimda istemiyorum:(

Ikinci bebeğin mi canım çok küçük galiba. Aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum da. Sanada üzüldüm Allah sabır versin

siz evet evet SİZ normal değilsiniz yardım almanız şart haberiniz olsun.

Ikinci bebeğin mi canım çok küçük galiba. Aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum da. Sanada üzüldüm Allah sabır versin

Hayır canım ilk bebeğim daha 3 aylık Bile olmadı küçük bebeğim . Siz ayrı eve çıktınız mi peki hala ayni evdemisiniz

Hayır canım ilk bebeğim daha 3 aylık Bile olmadı küçük bebeğim . Siz ayrı eve çıktınız mi peki hala ayni evdemisiniz
Yok canım ben evlendigimden beri ayrı evdeyim şükür, diğer türlü bosanirdim ya da vefat ederdim sanırım üzüntüden.Ama ayrı evde olsamda huzurum yok kat ve kat bana da çektiriyorlar. Her hafta mi gidiyorsun bunaltmiyo mu seni bu durum

ya canim evlendigimizden beri konu bu zaten hep konusuyorz israrla benim icin gelecen diyo buara eskisi kaar bunaltmiyo kizimi alip gidiuo ama nereye kafar bidakine yine ustelicek
Ne kadarlık evlisin kızın büyük mu,sensiz nasıl gönderiyon, ben olsam göndermezdim

Her hafta olsa yine iyi en fazla gün aşırı oradayiz bazen hergün haftada 2 gun evimizde oturdugumuz yok

Her hafta olsa yine iyi en fazla gün aşırı oradayiz bazen hergün haftada 2 gun evimizde oturdugumuz yok
Ay kıyamam ya nasıl dayanıyon hergün görmeye, ne sabır varmış sende, ben olsam komalık olurdum sanırım sinirden stresten. Yakın mi evleriniz kaynanayla,eşin mesaiye kalsada hergün gitmekten kurtulsan

Ay kıyamam ya nasıl dayanıyon hergün görmeye, ne sabır varmış sende, ben olsam komalık olurdum sanırım sinirden stresten. Yakın mi evleriniz kaynanayla,eşin mesaiye kalsada hergün gitmekten kurtulsan

Eşimi seviyorum beni ezdirmiyor laf soyletmiyor hergün gidiyorum ama hergün hizmetimi yaptiriyorum bebeğimë baktirip uyuyup dinleniyorum yani kisacasi artık bende onları kullanıyorum onların beni kullandığı yeter sıra bende . Evlerimiz yakın degil otobüsle 45 dakika kendi arabamizla 15 dakika kışın zaten isteseler de gidemem bebeğim küçük evleri soğuk oluyor yani şurda bi kaç ay daha disimi sikacagim

Canım sana şunu diyim.Emin ol onlar kendilerini kullanılmış gibi hissetmiyordur, yeterki torun devamlı kucaklarında dursunda 2 tabak fazla yemek koyarız sorun olmaz diye düsünüyorlardır, bence onlar seni kullanıyorlar torun torun diye senin ev hayatını çalışıyorlar. Eşini tabiki seversin ama seni hergün götürmesi abartı bence, sırf kendi ailesinin torun sevmesini düşünüyor gibi geldi bana, iş yerinde eşin mesaiye kalsada sende gitmekten kurtulsan rahat etsen evinde, cidden üzüldüm sana canım beni yanlış anlama

Yok canım ne yanlış anlaması artık herseyin iyi yönüne bakmaya çalışıyorum yoksa kafayı yememe ramak kaldı

Nedir biz gelinlerin kayınvalide görümce ikilisinden çektiğimiz. Yazık valla ben sizin yerinizde olsam onlara hakettikleri gibi davranır lafı söyler kenara çekilirdim bazı insanlar bundan anliyor

Bence örgü gibi bir hobi edinin en acilinden yanınızda yününüzü şişinizi taşıyın örgü örün hem konuşurken yüzlerine bakmak zorunda kalmazsınız hem de stresinizi örgü örerek atarsınız.

Çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda kurtulursun o aileden. Sadece eşin sen ve çocuğun mutlu olursunuz. Ben de çok dertliyim ama benimkiler kendi oğullarını da soğuttular kendilerinden tam tersini yapmaya çalışırken. Eşim yeniden ısınırsa onlara sanırım kafayı yerim. Bugüne kadar hiçkimseyi hiçbir olayı kafama takmayan olduğu yerde bırakan ben bunlar hayatıma girdiğinden beri sinir hastası oldum resmen. Bugün psikiyatriden randevu aldım. Sadece onlara olan takıntımın nasıl geçeceği konusunda yardımcı olsun istiyorum. Olmazsa psikologa gitcem bakalım. Sen de git bence illa ilaç verecek bir şey yok belki kendisi yardımcı olur belki de psikologa yönlendirir. Hem ilaçtan da korkma bu kadar ben daha önce kullandım 2 yıl kadar düşük dozluydu hiçbir zarar ya da yan etki yapmadı. Lise döneminde kullanmıştım ve ondan sonra çok daha güçlü hissettim kendimi.

Hatırlayıp hatırlayıp hasta olmaktansa , bırak boşver unutup mutlu ol.
Gördüğün gibi senin kinlenmen , üzülmen kimsenin umurunda değil , hele ki kayınvalidenin . Kadın yeyip içip gezerken sen bayram yaklaşıyor düğün yaklaşıyor diye kendini strese sokuyorsun. Yazık yapma , kv gereksiz bir eşya gibi gör birkaç saat görüp duymaktan ölmem de telkin et kendini.
Sana söylediklerimün benzerlerini yaşadım , birara senin gibi düşünüp stres yapmaktan bıkmıştım artık zarar verdiğimi öğrendim kendime. Sonra dedim ben niye üzüleyim yaa , görmezden gelmeye başladım.
Tıpkı senin gibi kendime yapılanları bir nebze unutsamda aileme yapılanları unutmam,bir hayli zor oldu , yediremedim kendime hakedilmediği için.
Sonuç ; ne zaman geçti ve mutlu oldum ,onları tamamen görmeyip duymayıp , yok sayıp unutmaya çalışınca geçti veya geçmeye başladı.
Boşveerr , üzme tatlı canını ...

Siz görüşmezseniz görüşmeyin, başkalarına niye müdahale ediyorsunuz? Ayrıca belki görüşmeyi kesersiniz ama onlar hep hayatınızda var olacak. Aileyi kes at diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…