kv ve kp yi hayatimda istemiyorum:(

Siz görüşmezseniz görüşmeyin, başkalarına niye müdahale ediyorsunuz? Ayrıca belki görüşmeyi kesersiniz ama onlar hep hayatınızda var olacak. Aileyi kes at diye bir şey yok.
kimin gorusmesine mudahele ediyormusum.pardon?
kizimi bile asla gondermemezlik yapmam ben..dogru okuyun

peki canim gormek zorujda oldugun gunler nasil.davrandij nasil.telkin ettij kendinj

Bian sende kendimi gördüm bende nefret ediyordum seslerini duymaya bile tahammülüm olmuyordu elim Ayağım tutmuyordu bazen yaocak tek bişey eşine tercih yaptırmak kalıyor..

peki canim gormek zorujda oldugun gunler nasil.davrandij nasil.telkin ettij kendinj
Aslında gidene kadar kendimi yeyip bitiriyodum , sonra sonra açılıyordum .sohbet ,muhabbet falan derken unutuyordum sanırım neye kızgın olduğumu.
Şimdilerde de ara uzayıp görüşme sıklığı azaldıkça yine görmek istemiyorum sanki , gidip birkaç saat katlanıyoruz işte...

canim panik atak olmussun tedavi sart

evet aynen gideme kadar kalpten gitmesem diyom okaDr bunaliyorum.gidince saat sora acilamaya basliyom o da ucundan:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…