Kv ve kp yi tatile gönderme

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Merhabalar. Özetle kv ve kp ile aramız iyi değil. Benim de eşimin de. Bize çok çok kötülükleri oldu. Beddualar iftiralarla küfürlerle boşanmamız için çabaladılar. Şimdi Allah rızası için arada bir görüşüyoruz. Eşim öyle diyor ben de onu yalnız bırakmıyorum.

Biz yakın bir tarihte tatile gideceğiz. Eşim bebeğim ve ben. Eşim rezervasyon yaptırdı. Bizden bir hafta sonrası için de anne ve babası için rezervasyon yaptırmış. Bana söyledi. İyi yapmamış mıyım dedi. İyi düşünmüşsün ama başbaşa gitmek isterler mi bilemiyorum dedim. Kapandı konu. Haberleri yok henüz. Kv ve kp ayrı odalarda kalıyorlar evde. Karı koca hayatları yok kendilerinin bize söylediklerine göre. Sizce mantıklı mı tatile göndermek aynı odada kalacaklar. İsterler mi onu da bilmiyorum. Bir de arabaları yok. Otobüsle gidecekler mecbur. Mantıklı bir hareket mi bu tatil işi fikirlerinizi almak istedim. Benim yerimde olsanız tavrınız düşünceniz ne olur.

Endişem ise bir türlü dönüp dolaşıp bu işin de bizim başımızı ağrıtması. Çünkü çok problemli bir çift. Eşim sert durduğu için son zamanlarda sessizler ama ne zaman eşimi tek bulsalar birbirlerini kötülüyorlar.

Maddi yönü sizi zorlamıyorsa bırakın ne halleri varsa görsünler,size katılmasınlar da

yani gereksiz bir aksiyon olmuş bence
umarım eğlenirler
Biz kv ile küstüğümüz sıra konuşmak için yanına gittiğimizde eşime bağırmıştı. Bi tatile de beni götürmedin hep karınla gidiyorsun diye. Anne gel seni de gezdiriyim demedin hiç. Bir daha nereye giderseniz peşinizden ayrılmayacağım bavulumu da toplayıp size yerleşeceğim demişti de tüm ipleri koparmıştıl aylarca

abov
o zaman yalnız ikisine ayarlamakla iyi yapmış
gerçi muhtemel bu sefer de ben seninle gitmek istiyordum babanla değil ki diyecektir.

şöyle yapsanız bir sorsa eşiniz önce böyle böyle bir fikrim var ne dersiniz diye. orda ne yaşarsınız ne edersiniz bilmem sorumluluk almıyorum diye.

Esinizde böyle bir konusma üstüne tatil mi ayarladi. Annenin derdi kp derle tatile gitmek degil ki. Esiniz gezdirecek

Maddi yönü sizi zorlamıyorsa bırakın ne halleri varsa görsünler,size katılmasınlar da
Bir hafta önce bizim gideceğimizi duyarlarsa birlikte gidelim diyebilirler. Ama eşimin isteyeceğini zannetmiyorum. Yani inşallah. Anne babasıdır. Eşimin düşüncesi güzel asla haketmeseler bile ama sanırım benim çekincem bundan yüz bulup yine içimize girmeye çalışıp huzurumuzu kaçırmaları. Yıllar sonra yakaladığım mesafeyle nihayet kafam rahat çünkü.

abov
o zaman yalnız ikisine ayarlamakla iyi yapmış
gerçi muhtemel bu sefer de ben seninle gitmek istiyordum babanla değil ki diyecektir.
Bu anlattığım olayın üzerinden 2 sene geçti. O yüzü bulabilir mi bilmem ama ben kv ile konuşmuyorum. Birlikte tatile gitmek zulüm olur eşim için. Eşim de eskisi gibi olamadı zaten annesiyle. Çok büyük kırgınlıkları var.

Ya benim eşim aynısını yapsa atıyorum ben Alanyadaysam onlar Kuşadasına gitsin isterim aynı yer bile olsun istemem ki, sonrasında muhabbeti dönmesin göndere göndere buraya mı gönderdiniz derler bik bik yorum çekemem yani bilmiyorum biraz işgüzarlık olmuş gibi geldi ama siz daha iyi bilirsiniz dinamiklerinizi

Eşinin düşüncesi güzel de karı koca hayatları olmayan insanların arasına sıcaklık girmesi için bu tatili ayarladıysa inşallah işe yarar.
Kişileri tanımadığım için yorum yapmak zor.
Bazı çiftlere ters tepebiliyor.
Ama oğlu bizden iyi tanır,anne babası daha kötü olsun istemez ya.

Esinizde böyle bir konusma üstüne tatil mi ayarladi. Annenin derdi kp derle tatile gitmek degil ki. Esiniz gezdirecek
Bu konuşmanın üzerinden 2 sene geçti. Bu konuşma sebebiyle değil de evlat olarak iyi birşey yapmak için ayarladı. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyorum da sanırım bu kv için ödül olmuyor evet. Bu onu mutlu etmez. Benim eşime cevabım yeterli olmuş mu. Yani sizin tavrınız ne olurdu.

Ben insanlarin mutsuzluklarini baskalarinin üstüne kusmasina izin verniyorum. Madem evlilikte mutsuzlar bu onlarin sorunu. Destek alabilirler. Oglu babasinin yerine onu tatile götürmek zorunda degil. Heleki bu sekilde konusduktan sonra. Esiniz ne kadar toksik davranislara izin veririrse o kadar devam edebilirler. Tatili ayarlamis, ama kendisi de fark edecek ki annesi tatmin olmayacak. Ona göre bundan sonra böyle islere kalkismasin

Eşimin işgüzarlık yaptığını düşünmüyorum. Sadece birşey yapmış olmak için yapıyor benim düşüncem. Ama evet aynı yer olması bile sıkıntı hem de bir hafta arayla. Öğrenirlerse birlikte gitmek isteyecek olabilirler. Yada tut ki gittiler ve hoşlarına gitti seneye için beklentiye girecekler. Ama eşim anne babamı tatile göndereceğim dediğinde de hayır demek bana göre değil.

e hic sormamis mi, tarih size uygun mu, burasi size uygun mu diyerek?

ben bilemedim ya, hos bir jest de olabilir, zorlama bir hediye de olabilir.

Anlıyorum bizim ilişkimize göre bu büyük bi hediye aileler için, ben kabul etmezdim açıkçası ayrıca diğer yıllar gittiğiniz biçok yerde akılları kalacak örneğin bi yıl parise gitseniz bi sonraki hafta onlar da mi gidecek? Siz çalışıyor musunuz? Geliriniz yüksek mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…