Kv ve kp yi tatile gönderme

Ah ah ah işte en korktuğum şey sanırım bu. Koyduğumuz mesafenin geçersiz kılınması. En korktuğum şey bu. Yoksa ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değil.

bende tek bir adım atsam hemen bo.unu çıkarırlar ( özellikle kp ) o yüzden yıllardır mesafemi korurum ,
ne kadar uzak o kadar iyi sen genede dikkatli ol

Anlıyorum bizim ilişkimize göre bu büyük bi hediye aileler için, ben kabul etmezdim açıkçası ayrıca diğer yıllar gittiğiniz biçok yerde akılları kalacak örneğin bi yıl parise gitseniz bi sonraki hafta onlar da mi gidecek? Siz çalışıyor musunuz? Geliriniz yüksek mi??
Yurtdışı tatile gönderemeyiz tabiki. Hoş küsmeden önce biz eşimle yurtdışına ilk gittiğimizde ikinci için kv de gelmek istemişti yer yapmaya çalışmıştı. İkimiz de çalışıyoruz. Sorun maddi değil. Yani takıldığım nokta maddiyat değil. Sadece koyduğumuz sınırların yeniden aşılmasından endişeliyim. O kadar zor zamanlardan geçtik ki eşimle onlar yüzünden. İş yerlerimize kadar uzanıp tehditler ettiler. Benim aileme kadar dil uzattılar zamanında. Ve hepsinin sebebi kıskançlıktı. Hakikaten elle tutulur bir suçumuz yoktu ne eşimin ne benim.

Eşiniz ailesini emin olun iyi tanıyordur. Biz tatile gideceğiz dediğinde muhtemelen anneside gelmek isteyecek eşiniz onlar içinde 1 hafta sonrası için tatil ayarladığını söyleyip işin içinden sıyrılmak istiyor gibi geldi. Kv deniz oğluyla tatile gidemeyip birde anlaşamadığı eşiyle başbaşa kalacağı için gitmek isteyeceğini sanmıyorum.
Siz tepki vermeyin iyi düşünmüşsün diyip yorum yapmayın, ters yorumunuzla ailesini kıymetlendirirsiniz ayrıca gitmeyi kabul ederlerse bir miktar para Ödemiş olursunuz, gitmezse bir kaybınız da olmaz.

Yurtdışı tatile gönderemeyiz tabiki. Hoş küsmeden önce biz eşimle yurtdışına ilk gittiğimizde ikinci için kv de gelmek istemişti yer yapmaya çalışmıştı. İkimiz de çalışıyoruz. Sorun maddi değil. Yani takıldığım nokta maddiyat değil. Sadece koyduğumuz sınırların yeniden aşılmasından endişeliyim. O kadar zor zamanlardan geçtik ki eşimle onlar yüzünden. İş yerlerimize kadar uzanıp tehditler ettiler. Benim aileme kadar dil uzattılar zamanında. Ve hepsinin sebebi kıskançlıktı. Hakikaten elle tutulur bir suçumuz yoktu ne eşimin ne benim.
okudukça bu tatilin gerçekten çok gereksiz oldugu kanaatine vardım ,
hakkında hayırlısı olsun canım

Bu konuşmanın üzerinden 2 sene geçti. Bu konuşma sebebiyle değil de evlat olarak iyi birşey yapmak için ayarladı. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyorum da sanırım bu kv için ödül olmuyor evet. Bu onu mutlu etmez. Benim eşime cevabım yeterli olmuş mu. Yani sizin tavrınız ne olurdu.

Bu tür hareketlerden dolayi esin deger görmeyip azari isitiyor ailesinden. Eger bir abi, kardesi varsa en fazla o deger görüyordur çünkü eminim, o hiçbirsey yapmiyordur anne babasi için.

Esin saniyor ki bu sekilde deger ilgi görecegini, ki degil. Asla degil, dahada degersiz olur. Ben olsam hiç hosuma gitmezdi. Bana bagirip çagiran insanlara otel rezervasyonu yapmazdim. Yani o seyler ucuzda degil bide. Ben tartisirdim, istemezdim yani.

Şuan tatildeyiz kızımın özel okul parasının yarısı bana it gibi davranan eş ailesi için bu meblağı harcamazdım cidden takılmıyorsanız belli ki yüce gönüllüsünüz ne diyeyim. Yeri gelince yine mesafenizi koyarsınız artık biraz stresli olur ama yapacak bişe yok artık

Biraz fazla mudahaleci gibisiniz...kendi ananiz değil babaniz değil aynı odada kalmis kalmamış sizi ilgilendiren bir konu yok ki. Gerçi kendi anne babaniz olsa da ilgilendirmez. Maddi olarak bir zorluk yoksa sorun yok.

Bu tür hareketlerden dolayi esin deger görmeyip azari isitiyor ailesinden. Eger bir abi, kardesi varsa en fazla o deger görüyordur çünkü eminim, o hiçbirsey yapmiyordur anne babasi için.

Esin saniyor ki bu sekilde deger ilgi görecegini, ki degil. Asla degil, dahada degersiz olur. Ben olsam hiç hosuma gitmezdi. Bana bagirip çagiran insanlara otel rezervasyonu yapmazdim. Yani o seyler ucuzda degil bide. Ben tartisirdim, istemezdim yani.
Ne laflar işitti hem annesinden hem babasından. Bize gram faydaları olmadı ne evlenirken ne de sonrasında. İstemedik de zaten eşim de ben de. Ama annesi de babası da hep beklenti içinde oldular. Annesi ortada hiçbirşey yokken beni tehdit etmişti. Oğlum bana da kız kardeşine de bakmak zorunda sen engel olamazsın diye. Kvnin maaşı evi var görümce de evli işi var. Ama beklentiler diz boyu. Ki ben eşim bir yapsa bir de ben teşvik ederdim eskiden. Asla birşey esirgemezdim. Eşim de çok iyi biliyor bunu.
Ama böyle birşey için eşimle tartışmak istemiyorum. Tartışma istemiyorum hayatımda. Zaten bu olayda da endişem döner dolaşır bizim başımıza patlar mı.

Biraz fazla mudahaleci gibisiniz...kendi ananiz değil babaniz değil aynı odada kalmis kalmamış sizi ilgilendiren bir konu yok ki. Gerçi kendi anne babaniz olsa da ilgilendirmez. Maddi olarak bir zorluk yoksa sorun yok.
Mudahale etmiyorum ki. Burda sizinle dertleşiyorum. Sağlıklı yorum yapabilmeniz için bildiklerimi aktardım size sadece.

çok saçma olmuş. karı koca hayatı olmayan insanlar başbaşa tatilden ne keyif alacaklar. kalabalıkla gitseler neyse. bence iptal ettirsin eşiniz.

çok saçma olmuş. karı koca hayatı olmayan insanlar başbaşa tatilden ne keyif alacaklar. kalabalıkla gitseler neyse. bence iptal ettirsin eşiniz.
Sizce söylemeli miyim eşime yoksa karışmayım zaten gitmek istemezlerse eşim gönlünü rahatlatmış mı olsun. Valla bana da çok gereksiz geliyor. En çok da bundan yüz bulup sınırları aşarlar mı diye endişeliyim.

Ne laflar işitti hem annesinden hem babasından. Bize gram faydaları olmadı ne evlenirken ne de sonrasında. İstemedik de zaten eşim de ben de. Ama annesi de babası da hep beklenti içinde oldular. Annesi ortada hiçbirşey yokken beni tehdit etmişti. Oğlum bana da kız kardeşine de bakmak zorunda sen engel olamazsın diye. Kvnin maaşı evi var görümce de evli işi var. Ama beklentiler diz boyu. Ki ben eşim bir yapsa bir de ben teşvik ederdim eskiden. Asla birşey esirgemezdim. Eşim de çok iyi biliyor bunu.
Ama böyle birşey için eşimle tartışmak istemiyorum. Tartışma istemiyorum hayatımda. Zaten bu olayda da endişem döner dolaşır bizim başımıza patlar mı.

Bazen tartismak gerekiyor. Hersey halinin altina saklayamazsin. Er yada geç yine ortaya çikar. Neticede senin maddiyatinida ekliyor. Sen sabahin köründe kv'de tatile gitsin diyemi kalkiyorusun? Hani normal anne baba olsa diyecegim ayda yilda tabiki evlat görevi felan. Ancak neler neler olmus, bu evlat görevi felanda degil.

Bu olay kv'deden dolayi patlamadi. Kadinin haberi yok. Yani bos onlari suçlamaya gerek yok. Suç tamamen esinde ve bilmeli suç oldugunu, ki tekrarlamasin. Futursuzca para harcamalar olamaz öyle. Sana danismadan önce. Bu bir iki hediye degil. Otel fiyatlari çok pahali.

Rezervasyon sadece esinin parasi ile yapilsa dahi, yine sizin aile olarak maddiyatinizi etkiliyor. Ben artik saglam tartisirdim. Nedir, benim aileme laf atan, beni tehdit eden insanlara otel rezervasyonu yapmak!

Eşiniz çok iyi bir evlat.. İyi ki yapmış. Her şey dahil bir otelse çok güzel vakit geçirebilirler.
Aynı odada kalma fikri de onları ilgilendirir. Tatil olduğu için sorun olacağinı düşünmüyorum.
Kendinizi doldurup eşinizle aranızı açmayın.

Bence çok güzel bir şey yapmış eşiniz bir çok yönden. Kötü (ya da yanlış ve çirkin davranışta olan diyelim) ebeveynleri alıp ta sizinle tatile götürmek gibi büyük bir gaflete düşmemiş. Evlat olarak demek ki benden bir tatil beklentileri varsa ben de bunu vicdanen görevimi yaparak ve bize bulaşmalarına izin vermeden hallederim demiş. (Beraber mi ayrı mı yatacakları sizin de eşinizin de problemi değil zaten) Sonuçta karı koca bunlar tatilde aynı odada kaldılar diye konuyu anormal bir durum gibi algılamaya gerek yok. Yapamıyorlarsa kavga edip dönsünler o onların sorunu. Aynı zamanda eşiniz tüm bunları yaparken annesine sessiz ama etkili bir şekilde "tatil istiyorsan böyle! Herkes eşiyle tatil yapar!" mesajını vermiş. Kv nizin memnun olup olmamasından ziyade kendi ailesine bulaştırmadan evlatlık görevini yerine getirmeyi düşünmüş. Her erkeğin yapabileceği şey değil. Çok ama çok takdir ettim eşinizi. Sizin endişenize gelince bence olumsuz enerjiyi çağırmayın. Eşiniz gerçekleri gören bir insan belli ki. Çok küçük bir ihtimalle bunu bahane edip size teşekküre filan gelmeye kalksalar da soğuk bir şekilde sessizce ağırlarsınız gönderirsiniz. Devamında yine mesafeyi korursunuz. İsterseniz bu korkunuzu benim bir endişem var diyerek eşinize nazikçe açın. Ben senin de kurduğun bu mesafeyi aşıp yeniden huzursuz günleri başlatırlarsa diye korkuyorum. Buna izin vermezsin değil mi diyerek konuşun eşinizle. Bence eşiniz bunlara tekrar izin vermeyecek biri. Vicdanen görevini yapma derdinde sadece. Memnun kalıp kalmamaları derdinde değil, yeniden görüşür hale gelme peşinde hiç değil. Endişeniz konusunda sizi rahatlatırsa içtenlikle teşekkür etmeyi ve bu konuda kendisini gerektikçe takdir ettiğinizi belirtmeyi de ihmal etmeyin. (hiç değilse doğru çaba ve kararlarının eşi tarafından anlaşılıp takdir edilmenin huzurunu hissetsin). Sonra da endişelerinizi denize atıp eşinizle keyifli bir tatil yapın 😊

Sizinki de tuhaflık arada sevgi yok sırf laf söz olmasin diye görüşüyorsunuz birde birbirleriyle muhattap olmayan çiftleri tatile gönderiyorsunuz ne alaka 😁

Biz kv ile küstüğümüz sıra konuşmak için yanına gittiğimizde eşime bağırmıştı. Bi tatile de beni götürmedin hep karınla gidiyorsun diye. Anne gel seni de gezdiriyim demedin hiç. Bir daha nereye giderseniz peşinizden ayrılmayacağım bavulumu da toplayıp size yerleşeceğim demişti de tüm ipleri koparmıştıl aylarca
Ay şaka mı?
Kv ler neden böyle tuhaflaşıyorya. Resmen geliniyle yarışıyor.
Eşinize de yazık. Laf vermemek için rezervasyon yaptırmış ama yine de yaranamayabilir.

Şu kocasıyla anlaşamayıp oğluna takan kaynanalara uyuz oluyorum ya. Senin başarısız evliliğinin ceremesini neden başka bir kadın çekiyor? Belli bir yaş üstü kadınlara bakın hep eşiyle mutsuz ve oğluna gelinine sarmış oluyor.

Kvdeniz bu tatil işine memnun olacak bir kadın degil onun amacı sizinle beraber gelip kavga çıkartmak

Back
X