Kv ve kp

Keşke aynı eve çıkmasaydın ya neyse olan olmuş bi kere. Ama şu evleneceğin kız muhabbeti çık çirkin. Melek daha onlar ya böyle çirkin şeylerin şakası bile kötü. Ben dayanamaz kuzen kardeş demektir ne biçim şaka bu derdim eşime. Geri kalan kısımlara takılmayın ama Doğumda ailenizle kalmanızı tavsiye ederim aksi takdirde çok canını sıkar bunlar.

Espri seviyeleri yerlerde maşallah Eşinizin ailesinin..
Cahil insan diyin geçin malesef ne deseniz değişmez üzüldügünüzle kalırsınız!!
Hiçbir şey onların dediği gibi olmayacak sonuçta bu fikirle idare etmeye çalışın !!
Aslında söylenecek çok şey var da emin olun ne deseniz o zihniyet anlamaz.

Aynen öyle kızlar ben ilk defa böyle seyler görüyorum kabullenemiyorum. Kucucuk cocuga kuzenle evle fikri asiliyorlar ve bunu esimde yapiyor cildiriyorum

Muhtemelen farklı kültürlerden geliyorsunuz.Onlara normal gelen size ters geliyor.

Onun içindir ki eş seçerken ailenin gelenekleri görenekleri kökenleri çok önemli her iki taraf içinde.

çocuğun üstüne düşmeyecekmişim. Etrafta neler oluyor neler okuyoruz yeri geliyor el kadar bebege dedesi tacizde bulunuyor benim cocuguma birsey olsa benim içim yanacak ben çocuğumu isterse babam olsun kimseye güvenmem.cocuk ağlayınca koşmayıp napıcam kendi evlatları aglayınca oralı olmamıs ben öyle olmak zorunda mıyım. Çalışıyorum ne eşime ne onların eline bakmıyorum cocuguma alacaklarımdan onlarane istersem önüne dünyaları sererim o benim evladım ister şımarık büyütürüm ister disiplinli konuşmaya ne hakları var bu yüzden yediremiyorum

Kayinvalideniz tümör tedavisi görüyor ve sizin derdiniz aylar sonra doğacak olan bebeğinizle ilgili kurdukları torun hayalleri mi? Kaç yaşındasınız acaba çok merak ettim? Hadi siz hamilesiniz kafanıza neyi takip neye ağlayacağınızı sasirmissiniz, bir yere kadar anlaşılır bir durum. Ama bu gelen yorumlar nedir ya. İnsanlar sizi gaza getirme derdinde sanki. Bir yandan hayatı allak bullak olmuş, yaşam mücadelesi veren kadınların dertlerini okurken sizin böyle "gorumcemin oğluna doğmamış kızımı alacaklar ağlamaktan içim çıktı" minvalindeki konunuz garip kaciyor. Bugun yine hamile bir kadın kuaförüyle gereksiz olayını buraya dert diye paylasmis. Siz bence böyle çocuk gibi anlatmışsınız ama esas sorununuz kv ve kp ile aynı evde yaşamaya tahammülünüz yok, ne deseler gözünüze batıyor, belli ki kocaniz da arkanizda durmuyor, sozunuz dinlenmiyor. Kv hastalık durumunu bilmiyorum inşallah iyileşir biraz anlayışlı olmayı deneyin. Karninizda bir melek varken fesat düşünceler size yakışmaz biraz sabırlı ve rahat olmaya calisin. Allah saglikla bebeğinize kavuştursun.

Aynı evde yaşamanız çok saçma olmuş.
Allah şifasını versin validenizin ama alakası ne onu çözemedim.

Dedikleri herşey bir yana 5yaşındaki çocuğa kuzen olacak bebek için eş adayı muamelesi yapılması!
Böyle şeylerin şakası dahi çok çirkin, gereksiz boş beleş insanlardır bunlar.
Tehlikesinin farkında değiller.

Diğer konular da boş muhabbet.
ama bu "sana alacam, evlendircem" tarzı muhabbetleri sakın hafife almayın, sert bir şekilde uyarın, susturun.

Nasıl bi mantık ya midem bulanıyor insan nasıl yakıştırir böyle bişeyi kardes onlar Allah akıl fikir versin benimde bir kızım var Allahima cok şükür banada diyenler oluyo oğlumuza alicaz diye ben diyorum siz benik kizjmi alamassinuz ben istersem alırim sizin oglunu zu diyorum tak kalıyorlar sizde öyle diyin bi daha birisi böyle derse

Ortada sorun görmeyen hanımlara şaşıyorum doğrusu.. biçok sorun var hem de..

Ama ben en çok görümcenizin oğluna şimdiden saçma sapan evlilik muhabbeti yapmalarına takıldım.. çocuklara 6 yaşına kadar ne verirsek odur.. 6 yaşından sonra katacağımız bi şey yok.. verilen şeyler doğrultusunda gelişimlerini devam ettiriyolar.. boşuna dememişler ağaç yaşken eğilir diye..

Şimdiden bu zırvalarla kafası doldurulan çocuk kimbilir neker düşünüyo kendince. Anneanne ve dede şaka maksatlı söyleyip gülüp eğleniyo belki ama o çocuk, çocuk aklıyla kimbilir neler hissedip düşünüyo..

Arkadaşım hoşlanmadığını belirteceksin ki tavrını bilsinler.. benim kepaze kaynanam da kızının oğluna 3 yaşından beridir hadi bacak sevelim der bacağını kıçını elletir.. memesini yalatır sonra da çocuğun pipisini tutup nolmuş buna diye kahkaha atardı çok uyuz olurdum.. tabi oğluma da bikaç defa yeltendi ama kayınpederim ve eşimin yanında çok fena azarladım ve konu kapandı.. taviz vermeyin size ters gelen şeylere.. anne olan sizsiniz evladınız için neyin iyi olduğunu en iyi siz bilirsiniz..

Hamilesiniz, tabi ki de kayınvalidenizin tümörünü değil karnınızdaki bebeği düşüneceksiniz ilk olarak. Zaten eşinizin isteğini kabul edip onlarla aynı eve taşınmışsınız, bundan başka bir şey gelmez elinizden onların iyiliği adına. Kendinizi düşünün, bebeğinizi düşünün, şu el kadar çocukları evlendirme konusuna tepkinizi koyun. İnsanlar mı sapıklaştı, zaman mı değişti anlamıyorum cidden bunun neresi normal? Kayınvalide hasta diye her istediğini yapsın madem, oldu. hasta hastalığını bilcek, tedavisine moraline odaklancak. El kadar sabilerle uğraşmıcak.

Kayınvalideniz e ne denırkı he onu yetiştirdıgı kızıda oğluma böyle yaptırma demiyor.allahım zorla çocugu sapık yapar bu mik meraklısı erkek çocugu yetıştırmeyı bılmeyen tipler.cinleroiım hopladı gece gece yarabbım buyuksun

Ah sormayın hepsine ayrı uyuz oluyorum zaten.. eniştem kızıyo fakat adam işte olduğundan onu takan yok.. akşam olup geldiğinde de çocuğa git başımdan babanla kavga ettirme beni.. sakın söylemek yok yoksa elletmem bidaha diye tehdit ediyodu.. 4 senedir onlarla hiç yalnız bırakmadım çocuğumu.. Allahtan eşim benle aynı kafadan yoksa napardım hiç bilmiyorum.. inanın yazarken bile cinler tepeme çıkıyo

suan sastim kaldım eşinin ve KP bu olaya tepki vermemesinede. ruh hastası olmalı ben olsam cocugumu hiç bi zamn gorusturmem bu tarz psikolojisi bozuk biriyle .hiç normal değil

suan sastim kaldım eşinin ve KP bu olaya tepki vermemesinede. ruh hastası olmalı ben olsam cocugumu hiç bi zamn gorusturmem bu tarz psikolojisi bozuk biriyle .hiç normal değil
Bende istemiyorum ama eşimin düşkünlüğünden dolayı o pek mümkün değil. Bensiz gitmiyo.. kayınpeder başta kızıyodu fakat kadın öyle fena bi şey ki bi şekilde sindiriyo adamı.. eşim de ağzını açıp konuşamaz zaten ama ben tersleyince de hiç karışmaz çünkü gereksiz çıkış yapmadığımı bilir..

Bi defa oğlumu daha 7 8 aylıkken falan kucağına almıştı. Boynunda da kocaman bi kolye vardı.. oğlum onu tutmaya uğraşıyo.. sapık kaynana da baakk oğlun memelerime ellemeye çalışıyo ben bi şey yapmıyorum demişti.. eşim çıkışmıştı o zaman saçma sapan konuşma anne küçücük bebek ne bilir meme ellemeyi kolye ilgisini çekti onun.. hem tutcak olsa bile sana mı kaldı konuşma şöyle diye terslemişti ama kadın arsız yüzsüz.. en son benden büyük azarı yiyince kapattı çenesini çok şükür

Off muhabbetlere bak çok bayağı gerçekten. Benim kaynanam bana 2 yaşına kadar emzirirsin dedi diye tüylerim diken diken oldu. Kadıncağız sadece bunu dedi onu da doğru olduğu için dedi. Ama insan yine de işine karisiliyormus gibi hissediyor. Kendini baski altinda hissediyor. Haklısın yerden göğe kadar. Ufaktan karşı çıkıp laf söyleme başla. Seni huzursuz hissettiklerini anlamazlar bu böyle devam eder. Kötü niyetle yapmasalar bile incindiği rahatsız oluğunu bilsinler ki yapmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…