- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.103
- 373
- Konu Sahibi Minikannesi4616
-
Aynen öyle kızlar ben ilk defa böyle seyler görüyorum kabullenemiyorum. Kucucuk cocuga kuzenle evle fikri asiliyorlar ve bunu esimde yapiyor cildiriyorum
Kayinvalideniz tümör tedavisi görüyor ve sizin derdiniz aylar sonra doğacak olan bebeğinizle ilgili kurdukları torun hayalleri mi? Kaç yaşındasınız acaba çok merak ettim? Hadi siz hamilesiniz kafanıza neyi takip neye ağlayacağınızı sasirmissiniz, bir yere kadar anlaşılır bir durum. Ama bu gelen yorumlar nedir ya. İnsanlar sizi gaza getirme derdinde sanki. Bir yandan hayatı allak bullak olmuş, yaşam mücadelesi veren kadınların dertlerini okurken sizin böyle "gorumcemin oğluna doğmamış kızımı alacaklar ağlamaktan içim çıktı" minvalindeki konunuz garip kaciyor. Bugun yine hamile bir kadın kuaförüyle gereksiz olayını buraya dert diye paylasmis. Siz bence böyle çocuk gibi anlatmışsınız ama esas sorununuz kv ve kp ile aynı evde yaşamaya tahammülünüz yok, ne deseler gözünüze batıyor, belli ki kocaniz da arkanizda durmuyor, sozunuz dinlenmiyor. Kv hastalık durumunu bilmiyorum inşallah iyileşir biraz anlayışlı olmayı deneyin. Karninizda bir melek varken fesat düşünceler size yakışmaz biraz sabırlı ve rahat olmaya calisin. Allah saglikla bebeğinize kavuştursun.Kızlar, çok moralim bozuk sizlerdenden fikir almak istiyorum. Ben hamileyim. Ayrı evde oturuyorduk ancak kayınvalidem tümör tedavisi oluyor bu yüzden eşim ayrı kalmak istemedi aynı eve taşındık. Kv ile kişisel olarak sorun yaşamıyorum sadece şimdiden bebeğim hakkında herseye konusuluyor. Allah kısmet ederse kızımı Ağustos'ta kucağıma alacağım. Kızıma o kadar düşkünüm ki aşırı bir baglılıgım var kimsenin lafını kaldıramıyorum.Ama kv ve kp sürekli akıl veriyor yok çocuğun üstüne cok düşme Yok her agladığında koşmayacaksın çocuk düşe kalka ağlayarak büyüyecek diyorlar. Kp ben çağırdım mı koşarak hemen bana gelecek diyor. Görümcemle kameralı görüşürken herkesin içinde cocuga çok kıyafet alma pembe olmasın koyu renk al ilerde 2.ci cocuk olursa erkek olursa oda giyer müsrif olmayın her istediğini almayın bilmem ne.Görümcemin küçük oğlu var 5 yasında yurt dışında Yasıyorlar yok kızımızı ona vercez cocuga kamerada bak senin evleneceğin kız yengenin karnında falan diyorlar benim hiç sevmediğim şeyler normalde hemen cevap veririm ama o kadar duygusallastım ki böyle seyler konusuldumu hemen sinirleniyorum gözlerim doluyor yanlarından kalkıyorum.kızlar o kadar sinirleniyorum ki oturup aglayıp duruyorum eşimde onlar gibi düşünüyor Ben Ailemden böyle seyler görmedim bana cok tuhaf geliyor ben onlara mesafeli duruyorum ama onlar anlamıyor.
Kızlar, çok moralim bozuk sizlerdenden fikir almak istiyorum. Ben hamileyim. Ayrı evde oturuyorduk ancak kayınvalidem tümör tedavisi oluyor bu yüzden eşim ayrı kalmak istemedi aynı eve taşındık. Kv ile kişisel olarak sorun yaşamıyorum sadece şimdiden bebeğim hakkında herseye konusuluyor. Allah kısmet ederse kızımı Ağustos'ta kucağıma alacağım. Kızıma o kadar düşkünüm ki aşırı bir baglılıgım var kimsenin lafını kaldıramıyorum.Ama kv ve kp sürekli akıl veriyor yok çocuğun üstüne cok düşme Yok her agladığında koşmayacaksın çocuk düşe kalka ağlayarak büyüyecek diyorlar. Kp ben çağırdım mı koşarak hemen bana gelecek diyor. Görümcemle kameralı görüşürken herkesin içinde cocuga çok kıyafet alma pembe olmasın koyu renk al ilerde 2.ci cocuk olursa erkek olursa oda giyer müsrif olmayın her istediğini almayın bilmem ne.Görümcemin küçük oğlu var 5 yasında yurt dışında Yasıyorlar yok kızımızı ona vercez cocuga kamerada bak senin evleneceğin kız yengenin karnında falan diyorlar benim hiç sevmediğim şeyler normalde hemen cevap veririm ama o kadar duygusallastım ki böyle seyler konusuldumu hemen sinirleniyorum gözlerim doluyor yanlarından kalkıyorum.kızlar o kadar sinirleniyorum ki oturup aglayıp duruyorum eşimde onlar gibi düşünüyor Ben Ailemden böyle seyler görmedim bana cok tuhaf geliyor ben onlara mesafeli duruyorum ama onlar anlamıyor.
Kayınvalideniz e ne denırkı he onu yetiştirdıgı kızıda oğluma böyle yaptırma demiyor.allahım zorla çocugu sapık yapar bu mik meraklısı erkek çocugu yetıştırmeyı bılmeyen tipler.cinleroiım hopladı gece gece yarabbım buyuksunOrtada sorun görmeyen hanımlara şaşıyorum doğrusu.. biçok sorun var hem de..
Ama ben en çok görümcenizin oğluna şimdiden saçma sapan evlilik muhabbeti yapmalarına takıldım.. çocuklara 6 yaşına kadar ne verirsek odur.. 6 yaşından sonra katacağımız bi şey yok.. verilen şeyler doğrultusunda gelişimlerini devam ettiriyolar.. boşuna dememişler ağaç yaşken eğilir diye..
Şimdiden bu zırvalarla kafası doldurulan çocuk kimbilir neker düşünüyo kendince. Anneanne ve dede şaka maksatlı söyleyip gülüp eğleniyo belki ama o çocuk, çocuk aklıyla kimbilir neler hissedip düşünüyo..
Arkadaşım hoşlanmadığını belirteceksin ki tavrını bilsinler.. benim kepaze kaynanam da kızının oğluna 3 yaşından beridir hadi bacak sevelim der bacağını kıçını elletir.. memesini yalatır sonra da çocuğun pipisini tutup nolmuş buna diye kahkaha atardı çok uyuz olurdum.. tabi oğluma da bikaç defa yeltendi ama kayınpederim ve eşimin yanında çok fena azarladım ve konu kapandı.. taviz vermeyin size ters gelen şeylere.. anne olan sizsiniz evladınız için neyin iyi olduğunu en iyi siz bilirsiniz..
Ah sormayın hepsine ayrı uyuz oluyorum zaten.. eniştem kızıyo fakat adam işte olduğundan onu takan yok.. akşam olup geldiğinde de çocuğa git başımdan babanla kavga ettirme beni.. sakın söylemek yok yoksa elletmem bidaha diye tehdit ediyodu.. 4 senedir onlarla hiç yalnız bırakmadım çocuğumu.. Allahtan eşim benle aynı kafadan yoksa napardım hiç bilmiyorum.. inanın yazarken bile cinler tepeme çıkıyoKayınvalideniz e ne denırkı he onu yetiştirdıgı kızıda oğluma böyle yaptırma demiyor.allahım zorla çocugu sapık yapar bu mik meraklısı erkek çocugu yetıştırmeyı bılmeyen tipler.cinleroiım hopladı gece gece yarabbım buyuksun
suan sastim kaldım eşinin ve KP bu olaya tepki vermemesinede. ruh hastası olmalı ben olsam cocugumu hiç bi zamn gorusturmem bu tarz psikolojisi bozuk biriyle .hiç normal değilOrtada sorun görmeyen hanımlara şaşıyorum doğrusu.. biçok sorun var hem de..
Ama ben en çok görümcenizin oğluna şimdiden saçma sapan evlilik muhabbeti yapmalarına takıldım.. çocuklara 6 yaşına kadar ne verirsek odur.. 6 yaşından sonra katacağımız bi şey yok.. verilen şeyler doğrultusunda gelişimlerini devam ettiriyolar.. boşuna dememişler ağaç yaşken eğilir diye..
Şimdiden bu zırvalarla kafası doldurulan çocuk kimbilir neker düşünüyo kendince. Anneanne ve dede şaka maksatlı söyleyip gülüp eğleniyo belki ama o çocuk, çocuk aklıyla kimbilir neler hissedip düşünüyo..
Arkadaşım hoşlanmadığını belirteceksin ki tavrını bilsinler.. benim kepaze kaynanam da kızının oğluna 3 yaşından beridir hadi bacak sevelim der bacağını kıçını elletir.. memesini yalatır sonra da çocuğun pipisini tutup nolmuş buna diye kahkaha atardı çok uyuz olurdum.. tabi oğluma da bikaç defa yeltendi ama kayınpederim ve eşimin yanında çok fena azarladım ve konu kapandı.. taviz vermeyin size ters gelen şeylere.. anne olan sizsiniz evladınız için neyin iyi olduğunu en iyi siz bilirsiniz..
Bende istemiyorum ama eşimin düşkünlüğünden dolayı o pek mümkün değil. Bensiz gitmiyo.. kayınpeder başta kızıyodu fakat kadın öyle fena bi şey ki bi şekilde sindiriyo adamı.. eşim de ağzını açıp konuşamaz zaten ama ben tersleyince de hiç karışmaz çünkü gereksiz çıkış yapmadığımı bilir..suan sastim kaldım eşinin ve KP bu olaya tepki vermemesinede. ruh hastası olmalı ben olsam cocugumu hiç bi zamn gorusturmem bu tarz psikolojisi bozuk biriyle .hiç normal değil
Sen bir gün benim kızım ona mı kaldı gibisinden bir laf et. Herkes otursun köşesine.Aynen öyle kızlar ben ilk defa böyle seyler görüyorum kabullenemiyorum. Kucucuk cocuga kuzenle evle fikri asiliyorlar ve bunu esimde yapiyor cildiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?