- 27 Nisan 2012
- 15.726
- 18.894
- 498
- Konu Sahibi Minikannesi4616
-
sizde hata şaka ile boşuna hayal kurmayın ben akrabaya kız vermek istemem onlar kardeş diyinAynen öyle kızlar ben ilk defa böyle seyler görüyorum kabullenemiyorum. Kucucuk cocuga kuzenle evle fikri asiliyorlar ve bunu esimde yapiyor cildiriyorum
Nasıl yani kardeş çocukları mı evlenecekmiş. Dünyada kız ve erkek kalmadı da birbirlerine mi kaldı bu çocuklar. Sonra neden hastalıklar sakatlıklar çıkıyor diye hayıflanır insanlar birde
Aman siz de düşünmeyin milleti ezik ezik ağlamayın benim ailemde böyle bir şey görmedim ben onlar kardeş böyle konuşmayın diyip kestirip atın.
Tümör tedavisi gördüğü için mi beyne kan gitmiyor nedir anlamadım
Ayrıca Yeni doğan bebek ile kanser tedavisi gören kişinin aynı ortamda bulunması uygun değil bunu da Bilin çıkın ayrı eve.
Evet canım özellikle radyo terapi aldığı zamanlar sakın sakın yaklaştırmaBunu ilk defa duydum kayinvalidem suan radyoterapi ve agizdan kemoterapi alıyor bebegim icin zararlı mi
Görümcemin küçük oğlu var 5 yasında yurt dışında Yasıyorlar yok kızımızı ona vercez cocuga kamerada bak senin evleneceğin kız yengenin karnında falan diyorlar
benim kepaze kaynanam da kızının oğluna 3 yaşından beridir hadi bacak sevelim der bacağını kıçını elletir.. memesini yalatır sonra da çocuğun pipisini tutup nolmuş buna diye kahkaha atardı çok uyuz olurdum.. tabi oğluma da bikaç defa yeltendi ama kayınpederim ve eşimin yanında çok fena azarladım ve konu kapandı.. taviz vermeyin size ters gelen şeylere.. anne olan sizsiniz evladınız için neyin iyi olduğunu en iyi siz bilirsiniz..
Bunu ilk defa duydum kayinvalidem suan radyoterapi ve agizdan kemoterapi alıyor bebegim icin zararlı mi
Bunu ilk defa duydum kayinvalidem suan radyoterapi ve agizdan kemoterapi alıyor bebegim icin zararlı mi
radyoterapi özellikle zararlı
kimseye yaklaşmaması gerekiyor belirli gün kadar
çünkü tamamen radyasyon yüklenmiş oluyor
özellikle de bebekle aynı yerde kalmamalı
bence bunu doktor eşinize söylesin siz de ayrı eve çıkın böylece
bebeğe çok zararlı radyoterapi
herkes herşeyi diyor. bazı şeylerine aldırma ama tek birşey beni acayip rahatsız etti. ne demek evlenecegin kız karnında duruyor ??? ben buna acayip taktım. buna çok aşırı degil ama sessiz kalmamak lazım gibi hissediyorum.Kızlar, çok moralim bozuk sizlerdenden fikir almak istiyorum. Ben hamileyim. Ayrı evde oturuyorduk ancak kayınvalidem tümör tedavisi oluyor bu yüzden eşim ayrı kalmak istemedi aynı eve taşındık. Kv ile kişisel olarak sorun yaşamıyorum sadece şimdiden bebeğim hakkında herseye konusuluyor. Allah kısmet ederse kızımı Ağustos'ta kucağıma alacağım. Kızıma o kadar düşkünüm ki aşırı bir baglılıgım var kimsenin lafını kaldıramıyorum.Ama kv ve kp sürekli akıl veriyor yok çocuğun üstüne cok düşme Yok her agladığında koşmayacaksın çocuk düşe kalka ağlayarak büyüyecek diyorlar. Kp ben çağırdım mı koşarak hemen bana gelecek diyor. Görümcemle kameralı görüşürken herkesin içinde cocuga çok kıyafet alma pembe olmasın koyu renk al ilerde 2.ci cocuk olursa erkek olursa oda giyer müsrif olmayın her istediğini almayın bilmem ne.Görümcemin küçük oğlu var 5 yasında yurt dışında Yasıyorlar yok kızımızı ona vercez cocuga kamerada bak senin evleneceğin kız yengenin karnında falan diyorlar benim hiç sevmediğim şeyler normalde hemen cevap veririm ama o kadar duygusallastım ki böyle seyler konusuldumu hemen sinirleniyorum gözlerim doluyor yanlarından kalkıyorum.kızlar o kadar sinirleniyorum ki oturup aglayıp duruyorum eşimde onlar gibi düşünüyor Ben Ailemden böyle seyler görmedim bana cok tuhaf geliyor ben onlara mesafeli duruyorum ama onlar anlamıyor.
hemde bayaa zararlı. onun sizinle aynı ortamda olması bile sakıncalı.tabaklarına kadar kullan at kullanmanız laızm. yıkanmaz cıkmaz.Bunu ilk defa duydum kayinvalidem suan radyoterapi ve agizdan kemoterapi alıyor bebegim icin zararlı mi
ben daha da abartayım sana : radyoterapi görenler özellikle yedikleri içtikleri kullan at şeklinde olmalı.yemegini odaya kadar götürmeli eldiven takıp odasına girmeden bir tepsiye koyup odaya vermeniz laızm. ama bunu siz yapmamalısınız. bunu yapan da sizin yanınıza gelmemeli. sen ve eşin her türlü oradan uzak durmalısınız.Bunu ilk defa duydum kayinvalidem suan radyoterapi ve agizdan kemoterapi alıyor bebegim icin zararlı mi
ben daha da abartayım sana : radyoterapi görenler özellikle yedikleri içtikleri kullan at şeklinde olmalı.yemegini odaya kadar götürmeli eldiven takıp odasına girmeden bir tepsiye koyup odaya vermeniz laızm. ama bunu siz yapmamalısınız. bunu yapan da sizin yanınıza gelmemeli. sen ve eşin her türlü oradan uzak durmalısınız.
giysileri ile sizin giysiler aynı yerde yıkanmamalı. hatta cok dikkatli olanlar elbilerini bile atarlar. çöp torbasını da ayırıp direkt çöpü eldiven bile baglayıp çöpe atılır ama çöpe de atılmaması gerekir ama burada böyle bir imha türü yok...
ve işin kötü tarafı radyoterapi görenler bildigim kadarı ile bunlar anlatılır. bir kagıt verirlir. sunu şöyle bunu böyle yapacaksın filan diye.. daha dogrusu bazı hastaneler bunu muhakkak belirtir.
internet bak radyoterapi alanların nelere dikkat etmesi gerekyor diye... muhakkak detaylı acıklama bulursun.Kv hiç kağıt vermemisler eşime sordum bişey olmaz ne olacak Dedi bende öyle diyince birdaha sormadim.hatta kv ile hastaneye kimse Yok diye ben gitmek zorunda kaliyordum en son yolda bayildim kendi annemde kızdı hamile kadının hastanelerde ne isi var bir daha gitmeyecek diye artık gitmiyorum evde dublex asagiya inmek istemiyorum esimde sen abartiyorsun veremli gibi davranma anneme diyor iyice sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?