Merhabalar;
28 Yaşında 17aylık bir kızım var.Annem kendi bakıyor.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Bilen bilir eskiden de çok sorun yaşamıştık.
İşe gireli daha 2 ay olacak nisan başı.
ilk maaşımı aldığım da bize inip kv anneme dert yanmış para versinler yardım etsinler diye.
Öncelikle açıklamak istediklerim var ;
1. 20 Ay boyunca kızımı doğur bakım vs derken bizim kapımızı çalan olmadı. Bir ihtiyacınız varmı diye?
2. Yaz sonu gibi evleri vardı onu sattılar başka bir ev aldılar ellerine para kaldı kalan para ile 30.000 tl ye araba aldılar.
3.Eski arabaları vardı kapı önün de bozuk onuda sattılar 8-9 bin tl gibi bir rakama oda ellerine kaldı.
He onlardan ben para bekledim mi asla hatta eşim isteyeceğim dedi sakın dedim.
Şimdi kalkmıişlar her ay ben ve eşimden 200şer lira para bekliyolarmış.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Evvelsi gün ise vermeyince ben para anneme kp şöyle bir laf etmiş benim için
--- Artık 5 para etmez benim için morwenfb
Soruyorum size nasıl davranmam gerekiyor böyle bana göre aç gözlü insanlara.Eşiminde daha haberi yok.Anlatmadım elbet zamanı gelir...
cnm eşinden istmiyorlarmı. eşin senden gizli verirmi acaba. eğer eşinden istemediler sana söylüyorlarsa eşine duyurma bi bakalım. eğer ondan da isterlerse eşine söylersin. ayıp gelinden para istenirmi. üzülme diye anlatmadım sana de. para verirsen çocuğumun benim rıskımı verirsen helal etmiyorum de.
çocuğa kv niye bakmıyor acep
Nasıl içinize atabiliyorsunuz anlamıyorum. Eşim bana aylar sonra bak böle böle olmuştu dese, e o zaman neden söylemedin derim şahsen. Yani eşim benim aynı zamanda en yakın arkadaşım, dert ortağım. Ailesine hakaret etmeden, çok kırıldığınızı anlatabilirsiniz eşinize. Ben onların bunca zaman 5 kuruşunda olmadım söyledikleri laf beni çok incitti bundan sonra mesafeliyim haberin olsun diye.
bu arada kv de benden para istemişti. yok dedim borç var dedim. eşimede söyledim ayıp dedim verirsen helal etmem dedim. ama onlarla muhatap olmadım. bence eşinle çöz kv ile sakın cvp verme muhatap olma pişman olmaman için söylüyorum. vermezsiniz olur biter
biz aç kaldık susuz kaldık kendi yağınızla kavrulun dediler. durumu düzelttik para istediler
Eşimden de istemişler ama zaten benım eşim serbest meslekte telefoncu olduğu için ben maaş nedir görmedım hıc esımden yuklu mıktarda olsun.
Çalışmadığım dönemler eve hergun para bırakırdı okadar.
Anlatsam bir derttt anlatmasam kendım kahroluyorum uyuyamıyorum işime konsantre olamıyorum.
Kv güvenemediğimden ben baktırmıyorum.Çünkü kızımla ilgili bir kaç yanlış hareketını gordum.
Teşekkür ederim herkese ben de vermemeyi düşünüyorum zaten hele ki bu laftan sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?