Saçmalık yahu.
Eşin de vermese bari dayanamayıp.
Herkesin evinin bi rızkı var canım.
Yazdıklarından söyleyemeyeceğin sonucunu çıkardım ama ben olsam söyleyeceğim şu olurdu :
Ne parası anne siz bizden iyi durumdasınız maşallah,evinizi aldınız,arabanızı aldınız.
Hem versem kendi anneme para veririm,kadıncağız gelip torununa bakıyor gıkı çıkmıyor,sağolsun benden 5 kuruş istemişliği yok.
Merhabalar;
28 Yaşında 17aylık bir kızım var.Annem kendi bakıyor.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Bilen bilir eskiden de çok sorun yaşamıştık.
İşe gireli daha 2 ay olacak nisan başı.
ilk maaşımı aldığım da bize inip kv anneme dert yanmış para versinler yardım etsinler diye.
Öncelikle açıklamak istediklerim var ;
1. 20 Ay boyunca kızımı doğur bakım vs derken bizim kapımızı çalan olmadı. Bir ihtiyacınız varmı diye?
2. Yaz sonu gibi evleri vardı onu sattılar başka bir ev aldılar ellerine para kaldı kalan para ile 30.000 tl ye araba aldılar.
3.Eski arabaları vardı kapı önün de bozuk onuda sattılar 8-9 bin tl gibi bir rakama oda ellerine kaldı.
He onlardan ben para bekledim mi asla hatta eşim isteyeceğim dedi sakın dedim.
Şimdi kalkmıişlar her ay ben ve eşimden 200şer lira para bekliyolarmış.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Evvelsi gün ise vermeyince ben para anneme kp şöyle bir laf etmiş benim için
--- Artık 5 para etmez benim için morwenfb
Soruyorum size nasıl davranmam gerekiyor böyle bana göre aç gözlü insanlara.Eşiminde daha haberi yok.Anlatmadım elbet zamanı gelir...
Eşime anlattım dün sofrada ;
Bana ilk sorduğu sana bunu kim anlattı annem anlattı dedim bende.. Oda bana diyor ki e bunu sana anlatması hoş bişeymi
bı dk ya dedım senın baban benım hakkım da bunu soyleyecek ama sen bu lafı bana getırernın kım olduğunu soruyorsun pes yanı dedım
Bundan sonra herkese tavrım farklıdır haberın olsun dedım
kıme ne tavır alıyorsan al dıyor bana
Şu erkekleri kızılcık sopasıyla dövmek istiyorum çoğu zaman!!
Aç gözlü insanla karşı karşıya gelmek zor.madem ihtiyacın var ondan bundan isteyeceğine ayağını yorganına göre uzat! 30binlik arabaya binme ,koy bankaya ayda 200-300 getirsin !👎
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siz onların evinde kaldığınız için bir miktar yardımı o yüzden istiyorlar cesaret ediyorlar eğer o evde kalmasaydınız buna cesaret edemezlerdi bence ikinizde çalışıyorsunuz madem bir yardımları da yok öyle diyorsunuz o zaman çıkın kiraya neden orada oturuyorsunuz sonuçta sizinde paranız kira vermediğiniz için cebinize kalıyor bu zamanda 200 tl ye bir kiralık ev bulamazsınız mesela. Ama bir dayanağı olmalı bu parayı istemelerini ya onların evinde kalıyorsunuz diye ya da illa bir şey yapmışlardır sizin için ona güvenerek yoksa eşiniz durumlarının iyi olduğunu bile bile neden para istesin o torun kaynananın değil mi hiç mi aşağı inmiyor yukarı çıkarmıyor bakmıyor ya da onun evinde yemek yediğiniz filan oluyor mu yani mutfak masrafını da onlar yapıyor siz işten gelince orada mı yiyorsunuz mesela bence kendi göbek bağınızı kendiniz kesin çıkın ayrı eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?