Kv. ve Kp'in Para Beklemesi

Saçmalık yahu.
Eşin de vermese bari dayanamayıp.
Herkesin evinin bi rızkı var canım.

Var evet kızıımın rızkını yemezlerse iyi ...
Benden habersizce verirse para bilemıyorum artık.Çok kızarım.Madem biz bir aileyiz bana sormadan birşey yapmaması gerekiyor.

Yazdıklarından söyleyemeyeceğin sonucunu çıkardım ama ben olsam söyleyeceğim şu olurdu :

Ne parası anne siz bizden iyi durumdasınız maşallah,evinizi aldınız,arabanızı aldınız.
Hem versem kendi anneme para veririm,kadıncağız gelip torununa bakıyor gıkı çıkmıyor,sağolsun benden 5 kuruş istemişliği yok.

ayyy vallahiii öyle hatta bazen o sıkıştırır benım elıme para...:2::2: ah ınsanın kendı aılesı ısteee

siz kayınvalidenizin lüksü için mi 17 aylık bebeğinizi evde bırakıp işe gidiyorsunuz??
vermeyin beş kuruş para kimseye.
hadi ihtiyaçları olsa anlarım ama bu kadar keyfi bir şeye para mı verilir.

kendini bilmez insanlarla uğraşmak ne zor Allahım ya,yüzsüzlüğün de böylesi

eşine anlatmalısın bence olay sıcakken

Önceki konularını bilmiyorum.Ama şunu diyim altlı üstlük oturuyoruz demişsin.eğer ev kayınbabanınsa sürekli para isterler.bu değişmez kural.bence ilk işin bi ev almak olsun ki onun borcu var dersiniz para isteyemezler.eve girecek gücünüz yoksa huzurun için ayrı bi eve kiraya çıkın.aynı bina hep sorun hep.Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ne munasabet canim , Seninde bir Ailen var kimseye para felan vermek zorunda degilsin.

Ayrica nasil ve neden Susup agizlarinin payini vermiyosun
Ne buyaaa bekarken bile Anne ve Babamiz bizden boyle bir talepte bulunmuyolar..
Ama evlendikten sonra kaynana isteyecek ve vercem...
baska istegi varmiymis....

lutfen kendini ezdirme ...
ver agizlarinin payini...

bencede para falan vermeyin ..
milletin annesi,babası verir,bizimkiler

Ev kimin?
Eğer kayınpederininse "cık cık evimde beş kuruş para vermeden oturuyolar da 200 tllik yardımları dokunmuyo" diye sizi taşlıyolardır evde.
Yani haklı görüyolardır kendini.

Anne babaya ihtiyaçları olduğunda evlat olarak tabii ki yardım edersiniz ki bence etmek de zorundasınız ancak evlerini almışlar, arabalarını almışlar, yastık altı yapacakları paraya da bi'zahmet sizin desteğiniz olmayıversin. İyi niyetli ana baba kızım köşene 200 300 at da bi'dikili ağacınız olsun diye öğüt verir ama yok hep bana hep bana

Benim annemin babası emekli olunca köye taşındı. Tarla için traktör mü ne almış borcu var ikidebir borç ister sonra gitmiş o sıkışıklıkta lcd televizyon almış büyük ekran. Annem baba bizde vardı televizyon söyleseydin ya gönderirdik dedi napıyım tüplü televizyonu diyo. Sonrası borç istemeler bitmedi, bitmiyo

Ne kadar paraci insanlar var su dunyada hayret ediyorum gercektende !!!! dunya kendilerinin olsa bile doymazlar bu tip insanlar doymaz ac gozluler gorgusuzlukten baska bisey degil

Eşime anlattım dün sofrada ;

Bana ilk sorduğu sana bunu kim anlattı annem anlattı dedim bende.. Oda bana diyor ki e bunu sana anlatması hoş bişeymi
bı dk ya dedım senın baban benım hakkım da bunu soyleyecek ama sen bu lafı bana getırernın kım olduğunu soruyorsun pes yanı dedım
Bundan sonra herkese tavrım farklıdır haberın olsun dedım
kıme ne tavır alıyorsan al dıyor bana

Şu erkekleri kızılcık sopasıyla dövmek istiyorum çoğu zaman!!

Zor zamanda arka çıkmasınlar sonra sen çalış, çocuğuna annen baksın, parayı onlar alsın... Ne güzelmiş.

Aç gözlü insanla karşı karşıya gelmek zor.madem ihtiyacın var ondan bundan isteyeceğine ayağını yorganına göre uzat! 30binlik arabaya binme ,koy bankaya ayda 200-300 getirsin !👎

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ihtiyaçları olduğundan değil bence dediğiniz gibi açgözlülükten istiyorlar bu ailenin kız evladı var mı acaba aynısı kendi kızlarına yapılsa ne hissederlerdi çok merak ettim doğrusu.

Siz onların evinde kaldığınız için bir miktar yardımı o yüzden istiyorlar cesaret ediyorlar eğer o evde kalmasaydınız buna cesaret edemezlerdi bence ikinizde çalışıyorsunuz madem bir yardımları da yok öyle diyorsunuz o zaman çıkın kiraya neden orada oturuyorsunuz sonuçta sizinde paranız kira vermediğiniz için cebinize kalıyor bu zamanda 200 tl ye bir kiralık ev bulamazsınız mesela. Ama bir dayanağı olmalı bu parayı istemelerini ya onların evinde kalıyorsunuz diye ya da illa bir şey yapmışlardır sizin için ona güvenerek yoksa eşiniz durumlarının iyi olduğunu bile bile neden para istesin o torun kaynananın değil mi hiç mi aşağı inmiyor yukarı çıkarmıyor bakmıyor ya da onun evinde yemek yediğiniz filan oluyor mu yani mutfak masrafını da onlar yapıyor siz işten gelince orada mı yiyorsunuz mesela bence kendi göbek bağınızı kendiniz kesin çıkın ayrı eve.

sinir olma da dur...
hayır cocuğunuza baksa eyv.bakım parası istiyor diyecektim
bir de kp gidip annenize laf söylemesi çok çirkin ve saçma

eşin de klasik erkek modeli
annen hiç suçlu değil haklı olarak söylemiş kadın ne yapsın

bana kalsa hemen çıkarım ama eşim istemıoyor ne yazık kı bir keresinde çıkalım gibilerinden konunuştum buyuk babaannesi sana hakkımı helal etmem gibilerinden konuştu eşime oda bişey yapamıyor haliyle.

bence para VERİN VERİRSENİZ ARKANIZDANDA KONUŞMa cesaretleride olmaz birde onlar oğullarını kayıp ederler erkeklerin geneli para vermeyi sevmez
bırak sen yorumda bulunma ,yada o evden çıkın kredi çekip ev alın ve taşının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…