Kv ve vicdan

Ugrasma boyle insanlar icin. Deli oluyorum lafini bilmeyen insanlara. Takma muhabbet etmeye calisma esinle aran iyi olsun yeter omur boyu ugrassanda degismez
Eşim ilk evlendiğimde cok sorunlar yaşadım ama simdi düzeldi aramız harika her istediğimi yapıyor fakar ailesine gıcık olunca ona da istemsizce yansıtıyorum

Canım önce o 8 ay önceki mevzuları unutamazsan eninde sonunda mutsuz olursun. Geçmişi geçmişte bırak birikir birikir basit bir konuda patlar haksız çıkarsın. Eşinin annesi yapmak istiyorsan yap istemiyorsan bir bahane bulmuşsun zaten. Basit şeylerden de savaş çıkarma o savaşların kazananı olmuyor.

Ailemize laf etmeseler bizim onlarla bir derdimiz olmayacak zaten. O konu bizi bitiriyor. Benim kv kızgınlığım da asıl orada başlîyor. Doğum sonrası benim bilmedigim, sonradan kardesimin anlattiklarıni duydugumda başladı sayılır. Bana da ailem hakında alttan alta laf söylerdi de ya sabır der susardım. Konun hakkında yorum yapmayacağım. Kendini nasıl iyi hissedecek, pişman olmayacaksan öyle yap.

Eşim ilk evlendiğimde cok sorunlar yaşadım ama simdi düzeldi aramız harika her istediğimi yapıyor fakar ailesine gıcık olunca ona da istemsizce yansıtıyorum
Bunu yapma iste onlarin cocugu illaki sevmedigin huylar ondada olur. Ne guzel simdi cok iyi diyorsun. Beraber hayati nasil guzel yasardiniz daha ne kadar iyi olabilirdiniz bhna bakin kv utu istemis bunu dudunmeyin. Ne kadar gereksiz ve negatif enerjiler. Olaylari fazla buyutmeyin

Haklısınız vallahi takmamaya çalısıcam

Pişman değilim beni anlarsın o zaman sende canım vicdanım eşimden dolayı

Unutamıyorum ama canım napim görmeyince aklıma bile gelmiyor da kadını görünce aklıma geliyor

Herkes ettiğini bulur kayınvaliden de böyle bulsun doğru yoldasın devam et. Ha kavga etme onun sana yaptıklarını ona yapma ama kölesi yapmak istiyosa da olma..

Valla birisi benim anneme laf soksa annemin lokmasını saysa ütü mütü yapmazdım. Kızları yapsın banane hizmetçisi miyim derdim. Vicdanınızı bunlar için yıpratmayın

Yoooo. Hiç de kötü yapmamışsınız. Anneme laf eden kimseye bit kadar hayrım dokunmazdı

Valla birisi benim anneme laf soksa annemin lokmasını saysa ütü mütü yapmazdım. Kızları yapsın banane hizmetçisi miyim derdim. Vicdanınızı bunlar için yıpratmayın
Böyleleri de arsız oluyor işte. Kendi kızları piremses. Gelin köle. Kendi kızlarına kıyamıyorlar hiç

Ne kadar kötü olursa olsun iyligini daim.et sen zehir olsada esin ve çocuğun icin tut.
Ne zmanki dayanilmaz hale geldi o zaman caresine bakarsin .
O zaman da iş işten geçiyor ama. Konu sahibi içine ata ata şişiyor. Kaynana ben zAten hep böyleydim sen de beni Böyle biliyordun dşyor. Baştan çizgisini çekmesi lazım ki ilerde elinde patlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…