- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Eşim ilk evlendiğimde cok sorunlar yaşadım ama simdi düzeldi aramız harika her istediğimi yapıyor fakar ailesine gıcık olunca ona da istemsizce yansıtıyorumUgrasma boyle insanlar icin. Deli oluyorum lafini bilmeyen insanlara. Takma muhabbet etmeye calisma esinle aran iyi olsun yeter omur boyu ugrassanda degismez
Hamileyken bile ütü yapılınca ne oluyor?Bencede bana hamileyken bile ütü yap demişti bende saf saf kabul etmiştim yapmıstum ama iyiliğe değmeyecek bir insan elden ayaktan iyice düşmediği sürece yapmamayı düşünüyorum
Ailemize laf etmeseler bizim onlarla bir derdimiz olmayacak zaten. O konu bizi bitiriyor. Benim kv kızgınlığım da asıl orada başlîyor. Doğum sonrası benim bilmedigim, sonradan kardesimin anlattiklarıni duydugumda başladı sayılır. Bana da ailem hakında alttan alta laf söylerdi de ya sabır der susardım. Konun hakkında yorum yapmayacağım. Kendini nasıl iyi hissedecek, pişman olmayacaksan öyle yap.Arkadaşlar kv bana iş kakalama derdinde genel olarak ve bende yapmamakta ısrarcıyım sadece yediğim yemeğin bulasıgını dizerim makinaya. düşünün iki evli kızı var alt tarafı kahve yapıcaklar sende git yardım et diyor her neyse asıl mevzu dogumumda bana 3 gün güzel baktı daha sonra annem geldi annem geldiğinde anneme türlü türlü laflar soktu eşimi bana kıskırtmaya calıstı annemin yediği ictiği şeylere bile gözü darlık yaptı annem ben iki haftalık lohusayken gitti kv kaldı yanımda sözde yardım etmek İcin ama hicbir sey yapmadı. Şu an bu konuların üzerinde 8 ay geçti ama ben unutmuyorum unutmam da simdiden bana hayrına ütülerimi yapsana dedi bende belim ağrıyor yapamam dedim ama vicdanım da rahatsız oldu sizce kötü yaptım reddetmekle
50 derece sıcakta hamilesin ütü yapıyorsun eline yapısmıyor ama beli ağrıyor insanın dogsk olarakHamileyken bile ütü yapılınca ne oluyor?
Insanın eline falan mi yapışıyor hamilelikten dolayı?
Bunu yapma iste onlarin cocugu illaki sevmedigin huylar ondada olur. Ne guzel simdi cok iyi diyorsun. Beraber hayati nasil guzel yasardiniz daha ne kadar iyi olabilirdiniz bhna bakin kv utu istemis bunu dudunmeyin. Ne kadar gereksiz ve negatif enerjiler. Olaylari fazla buyutmeyinEşim ilk evlendiğimde cok sorunlar yaşadım ama simdi düzeldi aramız harika her istediğimi yapıyor fakar ailesine gıcık olunca ona da istemsizce yansıtıyorum
Altı üstü değil işte lohusayken bende iş bekleyen kadına yapmam vicdanım da neden rahatsız bilmiyorumAltı üstü ütü yahu. Ben olsam yapardım konu açmaya üşenirdim
Haklısınız vallahi takmamaya çalısıcamBunu yapma iste onlarin cocugu illaki sevmedigin huylar ondada olur. Ne guzel simdi cok iyi diyorsun. Beraber hayati nasil guzel yasardiniz daha ne kadar iyi olabilirdiniz bhna bakin kv utu istemis bunu dudunmeyin. Ne kadar gereksiz ve negatif enerjiler. Olaylari fazla buyutmeyin
Pişman değilim beni anlarsın o zaman sende canım vicdanım eşimden dolayıAilemize laf etmeseler bizim onlarla bir derdimiz olmayacak zaten. O konu bizi bitiriyor. Benim kv kızgınlığım da asıl orada başlîyor. Doğum sonrası benim bilmedigim, sonradan kardesimin anlattiklarıni duydugumda başladı sayılır. Bana da ailem hakında alttan alta laf söylerdi de ya sabır der susardım. Konun hakkında yorum yapmayacağım. Kendini nasıl iyi hissedecek, pişman olmayacaksan öyle yap.
Unutamıyorum ama canım napim görmeyince aklıma bile gelmiyor da kadını görünce aklıma geliyorCanım önce o 8 ay önceki mevzuları unutamazsan eninde sonunda mutsuz olursun. Geçmişi geçmişte bırak birikir birikir basit bir konuda patlar haksız çıkarsın. Eşinin annesi yapmak istiyorsan yap istemiyorsan bir bahane bulmuşsun zaten. Basit şeylerden de savaş çıkarma o savaşların kazananı olmuyor.
Kocası para vermezHayrına siz niye ütüleri yapıyorsunuz yahu hali yoksa gitsin kuru temizlemecide ütületsin, alsın versin ekonomiye can versin
Nereye kadar kacacam bakalımHerkes ettiğini bulur kayınvaliden de böyle bulsun doğru yoldasın devam et. Ha kavga etme onun sana yaptıklarını ona yapma ama kölesi yapmak istiyosa da olma..
Eşin ne diyoNereye kadar kacacam bakalım
Yoooo. Hiç de kötü yapmamışsınız. Anneme laf eden kimseye bit kadar hayrım dokunmazdıArkadaşlar kv bana iş kakalama derdinde genel olarak ve bende yapmamakta ısrarcıyım sadece yediğim yemeğin bulasıgını dizerim makinaya. düşünün iki evli kızı var alt tarafı kahve yapıcaklar sende git yardım et diyor her neyse asıl mevzu dogumumda bana 3 gün güzel baktı daha sonra annem geldi annem geldiğinde anneme türlü türlü laflar soktu eşimi bana kıskırtmaya calıstı annemin yediği ictiği şeylere bile gözü darlık yaptı annem ben iki haftalık lohusayken gitti kv kaldı yanımda sözde yardım etmek İcin ama hicbir sey yapmadı. Şu an bu konuların üzerinde 8 ay geçti ama ben unutmuyorum unutmam da simdiden bana hayrına ütülerimi yapsana dedi bende belim ağrıyor yapamam dedim ama vicdanım da rahatsız oldu sizce kötü yaptım reddetmekle
Böyleleri de arsız oluyor işte. Kendi kızları piremses. Gelin köle. Kendi kızlarına kıyamıyorlar hiçValla birisi benim anneme laf soksa annemin lokmasını saysa ütü mütü yapmazdım. Kızları yapsın banane hizmetçisi miyim derdim. Vicdanınızı bunlar için yıpratmayın
O zaman da iş işten geçiyor ama. Konu sahibi içine ata ata şişiyor. Kaynana ben zAten hep böyleydim sen de beni Böyle biliyordun dşyor. Baştan çizgisini çekmesi lazım ki ilerde elinde patlamasınNe kadar kötü olursa olsun iyligini daim.et sen zehir olsada esin ve çocuğun icin tut.
Ne zmanki dayanilmaz hale geldi o zaman caresine bakarsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?