Kv ve vicdan

O zaman da iş işten geçiyor ama. Konu sahibi içine ata ata şişiyor. Kaynana ben zAten hep böyleydim sen de beni Böyle biliyordun dşyor. Baştan çizgisini çekmesi lazım ki ilerde elinde patlamasın
Ya tabi öyle ama dedim ya iylikten iylik dogar iyi olsun mesafeli olsun bence gerekli olan bu o kotu konu sahibide kotu olacak diye bi kaide yok mesafe her zaman guzel bisi iylikten mesafeden gecer benim acimdan yani..

Böyleleri de arsız oluyor işte. Kendi kızları piremses. Gelin köle. Kendi kızlarına kıyamıyorlar hiç
Aynen öyle utanmadan ütü yapmaya çağırmış hey Allahım. Eli tutuyo ayağı tutuyo ne münasebet ütü yapayım hizmetçi miyim ben derdim. Hele anneme yaptığından sonra mesafe koyardım bi daha ütüye çağıracak yüzü bulamazdı

Iyi de sizin zaten bi evladiniz var kendi evinizin işi gücü var .
Böyle bir şey talep etmesi sizin suçunuz birazda.
Ilk istediğinde anne kızların yapsın deseydiniz böyle olmazdı.
Şu anda bile hala vicdanım rahat etmedi diyorsunuz pes yani.

+1000. Şu büyüklerin lugatından “olmayıversin” kelimesi siliniyor sanırım yaşlanırken. Sağlıklı düşünememek tam da böyle bir şey

Vallahi hiç te vicdan yapmayın, nasıl alıştırırsanız öyle gider. Bir de aynı binadasınız, yaptığınız takdirde istekleri hiç bitmez önünü hiç alamazsınız.

Böyleleri de arsız oluyor işte. Kendi kızları piremses. Gelin köle. Kendi kızlarına kıyamıyorlar hiç
Liseye giden kızı var kv sabahtan beri ay cok ütü var ay kolum ağrıyor dedi kızı da diğer odada ben ütülerimi anne dediği halde geldi bana teklif etti ütüle diye. Kızının eli armut mu topluyor pardonda hanfende yorulmasın gelin yorulsun

Kayınvalideler büyük olarak gerçekten annelik yapsa,gelinini kendi çocuklarıyla bir tutsa,o zaman gelinler de annesi gibi görür,öyle davranır.ama yok işte.senin oğlun olmasa o gelinin seninle ne işi var.oğlum sevmiş deyip sende sevsen bir yerin mi düşer.benim çocuğumu sevmiş değer vermiş evlenmişler,ben onu başım da taşırım.

Yok yok ütü yapmıcam deyince cenesi de Bi acıldı kalkmıs bebeğime diyo vur anneye vur pis anne. Diyorum zengin olsam bakıcı tutardım kalkmıs diyo zengin koca bulsaydın ne alaka

Canım sabahtan beri kolum ağrıyor kolum ağrıyor diye ayak yapıyordu zaten ben teklif etmeyince hayrına yap dedi bende belim ağrıyor dedim ki gerçekten ağrıyır

Yaparim de yapma. Bizimki o model lafa gelince neler neler yapar ama bi icraatini gormedim ben. Aa annecim tabiki yaparim de insanlarin icinde. Sonra yapma. Kalk yardim et denildigi de gidiyo gibi yap tuvalete giriver. Yarim saat dur.

Yaparim de yapma. Bizimki o model lafa gelince neler neler yapar ama bi icraatini gormedim ben. Aa annecim tabiki yaparim de insanlarin icinde. Sonra yapma. Kalk yardim et denildigi de gidiyo gibi yap tuvalete giriver. Yarim saat dur.
Ütü yap dediğinde yalnızdık ama iyi taktik iş rahat olmam batıyor işte hanfendiye önünde dolanayım istiyor cok bekler

Ütü yap dediğinde yalnızdık ama iyi taktik iş rahat olmam batıyor işte hanfendiye önünde dolanayım istiyor cok bekler

Aynen öyle gelin almışlar kullanmadan olur mu hic.. En modern gecineni bile böyle ya valla. Ben duymamazliktan gelemiorum eşimi gösteriyorum o halleder anne sen otur diye. Utu yap dese o gelir yapar derdim. Ogullarina demeyip kizlara demeleri cok abes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…