- Konu Sahibi Hesappasif
-
Ya tabi öyle ama dedim ya iylikten iylik dogar iyi olsun mesafeli olsun bence gerekli olan bu o kotu konu sahibide kotu olacak diye bi kaide yok mesafe her zaman guzel bisi iylikten mesafeden gecer benim acimdan yani..O zaman da iş işten geçiyor ama. Konu sahibi içine ata ata şişiyor. Kaynana ben zAten hep böyleydim sen de beni Böyle biliyordun dşyor. Baştan çizgisini çekmesi lazım ki ilerde elinde patlamasın
Aynen öyle utanmadan ütü yapmaya çağırmış hey Allahım. Eli tutuyo ayağı tutuyo ne münasebet ütü yapayım hizmetçi miyim ben derdim. Hele anneme yaptığından sonra mesafe koyardım bi daha ütüye çağıracak yüzü bulamazdıBöyleleri de arsız oluyor işte. Kendi kızları piremses. Gelin köle. Kendi kızlarına kıyamıyorlar hiç
+1000. Şu büyüklerin lugatından “olmayıversin” kelimesi siliniyor sanırım yaşlanırken. Sağlıklı düşünememek tam da böyle bir şeySenin bebeğin var
Kv nün beli ağrıyor
Ne ütüsü bu
Kv ya da eşi ne iş yapıyor
Ütüsüz yaşanmıyor mu
Birine gel ütümü yap demek çok ilginç geldi yani bu yemek değil ki hastayım bir çorba yap dense
Ütü yapılmayıversin
Ayrıca bugün yaptınız yarın yaptınız ne kadar yapacaksın ki
Öbür olayları ise unutun
Kv ile yaşananlar olmuş bitmiş önünüze bakın
Liseye giden kızı var kv sabahtan beri ay cok ütü var ay kolum ağrıyor dedi kızı da diğer odada ben ütülerimi anne dediği halde geldi bana teklif etti ütüle diye. Kızının eli armut mu topluyor pardonda hanfende yorulmasın gelin yorulsunBöyleleri de arsız oluyor işte. Kendi kızları piremses. Gelin köle. Kendi kızlarına kıyamıyorlar hiç
Aynı binada değiliz canımVallahi hiç te vicdan yapmayın, nasıl alıştırırsanız öyle gider. Bir de aynı binadasınız, yaptığınız takdirde istekleri hiç bitmez önünü hiç alamazsınız.
Nereye kadar hayır diyebilsem bakalımYoooo. Hiç de kötü yapmamışsınız. Anneme laf eden kimseye bit kadar hayrım dokunmazdı
Eşim yoktu duysa ne der bilmiyorum valla bu ara hep benden yana kimseye de ezdirmez anneside cok kıymetli ne der kestiremiyorum su anEşin ne diyo
Yok yok ütü yapmıcam deyince cenesi de Bi acıldı kalkmıs bebeğime diyo vur anneye vur pis anne. Diyorum zengin olsam bakıcı tutardım kalkmıs diyo zengin koca bulsaydın ne alakaKayınvalideler büyük olarak gerçekten annelik yapsa,gelinini kendi çocuklarıyla bir tutsa,o zaman gelinler de annesi gibi görür,öyle davranır.ama yok işte.senin oğlun olmasa o gelinin seninle ne işi var.oğlum sevmiş deyip sende sevsen bir yerin mi düşer.benim çocuğumu sevmiş değer vermiş evlenmişler,ben onu başım da taşırım.
Canım sabahtan beri kolum ağrıyor kolum ağrıyor diye ayak yapıyordu zaten ben teklif etmeyince hayrına yap dedi bende belim ağrıyor dedim ki gerçekten ağrıyırAynen öyle utanmadan ütü yapmaya çağırmış hey Allahım. Eli tutuyo ayağı tutuyo ne münasebet ütü yapayım hizmetçi miyim ben derdim. Hele anneme yaptığından sonra mesafe koyardım bi daha ütüye çağıracak yüzü bulamazdı
Eşin iyiyse denden iyisi yokturEşim yoktu duysa ne der bilmiyorum valla bu ara hep benden yana kimseye de ezdirmez anneside cok kıymetli ne der kestiremiyorum su an
İlk zamanlar evlilikte cok kötüydü aramız ama artık cok iyi nazımla oynar diyim de annesi söz konusu bilmiyorum ne der kestiremiyorumEşin iyiyse denden iyisi yoktur
İlk zamanlar evlilikte cok kötüydü aramız ama artık cok iyi nazımla oynar diyim de annesi söz konusu bilmiyorum ne der kestiremiyorum
Valla erkekler konusunda ben de fikir yürğtemem :)
Aman kız boş ver ozaman, ne vicdan yapıyorsun.Canım sabahtan beri kolum ağrıyor kolum ağrıyor diye ayak yapıyordu zaten ben teklif etmeyince hayrına yap dedi bende belim ağrıyor dedim ki gerçekten ağrıyır
Ütü yap dediğinde yalnızdık ama iyi taktik iş rahat olmam batıyor işte hanfendiye önünde dolanayım istiyor cok beklerYaparim de yapma. Bizimki o model lafa gelince neler neler yapar ama bi icraatini gormedim ben. Aa annecim tabiki yaparim de insanlarin icinde. Sonra yapma. Kalk yardim et denildigi de gidiyo gibi yap tuvalete giriver. Yarim saat dur.
Ütü yap dediğinde yalnızdık ama iyi taktik iş rahat olmam batıyor işte hanfendiye önünde dolanayım istiyor cok bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?