Ya düşündükçe bile gülüyorum çok saçma. Ben bilgisayar mühendisiyim, doktora yaptım hatta yüksek mühendisim. Eşim de güzel sanatlar fakültesi mezunu tamamen alakasız bir alanda okumuş ve alakasız bir alanda çalışıyor.
Geçen gün kayınvalidem benim yanımda eşimin mesleğini soran birine bilgisayar mühendisi dedi
yanlış anladım sandım şok oldum. Sonra açıklama yaptı, meğer soran herkese oğlum bilgisayar mühendisi diyormuş. Neden öyle diyorsun dedim “aman uzun uzun açıklama yapmak zor geliyor mühendis deyip geçiyorum” dedi.
Çok sinir oldum, mühendis olan benim kocam değil. Ne emeklerle alınıyor o diploma ya çok meraklıysa gelip kendi okusaydı
Amacı ne sizce? Ve gidip bir daha söylemeni istemiyorum dalga mı geçiyorsun demek istiyorum ama abartıyor muyum?
Geçen gün kayınvalidem benim yanımda eşimin mesleğini soran birine bilgisayar mühendisi dedi

Çok sinir oldum, mühendis olan benim kocam değil. Ne emeklerle alınıyor o diploma ya çok meraklıysa gelip kendi okusaydı

Amacı ne sizce? Ve gidip bir daha söylemeni istemiyorum dalga mı geçiyorsun demek istiyorum ama abartıyor muyum?