Kv yalan söylüyor

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
651
999
33
Ya düşündükçe bile gülüyorum çok saçma. Ben bilgisayar mühendisiyim, doktora yaptım hatta yüksek mühendisim. Eşim de güzel sanatlar fakültesi mezunu tamamen alakasız bir alanda okumuş ve alakasız bir alanda çalışıyor.

Geçen gün kayınvalidem benim yanımda eşimin mesleğini soran birine bilgisayar mühendisi dedi 😂 yanlış anladım sandım şok oldum. Sonra açıklama yaptı, meğer soran herkese oğlum bilgisayar mühendisi diyormuş. Neden öyle diyorsun dedim “aman uzun uzun açıklama yapmak zor geliyor mühendis deyip geçiyorum” dedi.

Çok sinir oldum, mühendis olan benim kocam değil. Ne emeklerle alınıyor o diploma ya çok meraklıysa gelip kendi okusaydı 🙄

Amacı ne sizce? Ve gidip bir daha söylemeni istemiyorum dalga mı geçiyorsun demek istiyorum ama abartıyor muyum?

ben de dil edebiyat mezunuyum ama annem herkese dümdüz öğretmen diyor. filolog dese anlayacaklar mı? 😂 esiniz ne iş yapıyor ki? çok mu alakasız mühendislikle?
Sizinki yine benzer. Benim eşim çok alakasız bir iş yapıyor. Bir de doktor dese bile umursamazdım ama neden benim mesleğimi söylüyor 😂 çok gıcık bir durum

Bunda takacak ne var ki, eşiniz rahatsız olmuyorsa siz neden müdahele ediyorsunuz? Yalanı anlaşılırsa oda kayınvalidenizi ilgilendirir..

Ya düşündükçe bile gülüyorum çok saçma. Ben bilgisayar mühendisiyim, doktora yaptım hatta yüksek mühendisim. Eşim de güzel sanatlar fakültesi mezunu tamamen alakasız bir alanda okumuş ve alakasız bir alanda çalışıyor.

Geçen gün kayınvalidem benim yanımda eşimin mesleğini soran birine bilgisayar mühendisi dedi 😂 yanlış anladım sandım şok oldum. Sonra açıklama yaptı, meğer soran herkese oğlum bilgisayar mühendisi diyormuş. Neden öyle diyorsun dedim “aman uzun uzun açıklama yapmak zor geliyor mühendis deyip geçiyorum” dedi.

Çok sinir oldum, mühendis olan benim kocam değil. Ne emeklerle alınıyor o diploma ya çok meraklıysa gelip kendi okusaydı 🙄

Amacı ne sizce? Ve gidip bir daha söylemeni istemiyorum dalga mı geçiyorsun demek istiyorum ama abartıyor muyum?
En abartili haliyle oglunun mesleginden utaniyor ya da meslegini begenmiyor, sizle ne alakasi var konunun? Birakin esiniz rahatsiz olsun.

Sizinki yine benzer. Benim eşim çok alakasız bir iş yapıyor. Bir de doktor dese bile umursamazdım ama neden benim mesleğimi söylüyor 😂 çok gıcık bir durum
karı koca olduğunuz için belki 🙄😂 hani sorun olmaz diye düsünmüs olabilir😂 ben takılmazdım ama. eve gider esime anlatır dalga gecerdim 😂

Bari yazar deseymiş mühendis ne alaka😂😂
Yani sırf benim mesleğime olan hasetinden dolayı diye düşünüp sinirleniyorum zaten.
İçten içe gayet özeniyor ama dışından hiç bu konuda takdir edici bir şey söylemez. Ben de buna sinirleniyorum. Mesela mesleki olarak bir başarı elde ederim, eşim söyler, hiç merak edip aa öyle mi filan demezler hmm deyip geçerler.
Madem ilgilenmiyorsunuz niye oğlunuza bu mesleği yakıştırdınız 😅

Yani sırf benim mesleğime olan hasetinden dolayı diye düşünüp sinirleniyorum zaten.
İçten içe gayet özeniyor ama dışından hiç bu konuda takdir edici bir şey söylemez. Ben de buna sinirleniyorum. Mesela mesleki olarak bir başarı elde ederim, eşim söyler, hiç merak edip aa öyle mi filan demezler hmm deyip geçerler.

Tamam iste sizin mesleginizi guzel buluyor, oglununkini begenmiyor ama simdi size hayranlik besler gibide duramaz serde kaynanalik var, olmaz yani🤣

Takilmayin, birakin esiniz takilsin anam garip anam benden utaniyor diye.

Tamam iste sizin mesleginizi guzel buluyor, oglununkini begenmiyor ama simdi size hayranlik besler gibide duramaz serde kaynanalik var, olmaz yani🤣

Takilmayin, birakin esiniz takilsin anam garip anam benden utaniyor diye.
Bunu eşime biraz dalga geçerek ve gülerek söyledim çok mahcup oldu utandı açıkçası ben de konuyu açmadım tekrar ama kafamdan da atamadım yani.

Gelin de işte fotokopi makinesini açıp kapatıyor diyor olabilir sizin duymadığınız yerlerde😂😂

Eşinizin de çok güzel mesleği var ben oğluma diyorum sürekli bkm nin kursu var yazarlık tiyatro oralara kayıt yaptırsan ne güzel olur diye🙈
Utanılacak beğenilmeyecek neyi var ki
Ne ilginç insanmış

Yalan oldugu ortaya çıkarsa da gelinimin mesleği ile karıştırmış ım falan filan lay lay lom

Bana normal geldi bunu ben kendim bile yapıyorum şu an bile dışarıda soran yeni tanıştığım herkese kimya diyip geçiyorum bölümüm tr de sadece 2 okulda olan bir bölüm ismi uzun şu an o mesleği yapmıyorum kadın mesleği değil ve söylediğim zaman ilgi çekiyor ( çoğu ilk defa duyduğundan çoğu karşı cinsin ilgisi olduğundan) soru soruyorlar bir saat soru cevaplayıp laf kalabalığı olacağına kimya okudum diyip geçiyorum meslek soranlara bana mesleki şeyler sormasınlar diye call center da çalışıyorum diyip geçiyorum ama yok böyle bir şey yani bırak kadın ne derse desin size dokunan bir yanı yok

Kaynana kiskanirmi ya gelininin damatinin meslegiji aklim almiyor.
İnsan daha sevindmezmi gelinimin guzel meslegi var diye

sizden aşağı göstermek istemiyor aklınca :)

bizde yeni evli iken ben ne kadar alıyorsam kp de eşimin maaşını o kadar söylüyordu mesela (onunki benden düşüktü)

onun gibi

Back
X