kv yanina taşınma

siz olsanız taşınır miydiniz

• Ankete Katılan
    100

eryesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
2.104
2.542
83
32
Kızlar malesef bi sürü maddi ve şu an oturduğumuz evdeki sorunlardan.dolayı kv alt katına taşınma gibi bi durumumuz var aslında baya da zorunlu off bi yanım diyo çek dayan taşınma ama diğer türlü de çok zorlanicaz eşime kendi kredilerini yüklediler iki arada bi deredeyim

Kızlar malesef bi sürü maddi ve şu an oturduğumuz evdeki sorunlardan.dolayı kv alt katına taşınma gibi bi durumumuz var aslında baya da zorunlu off bi yanım diyo çek dayan taşınma ama diğer türlü de çok zorlanicaz eşime kendi kredilerini yüklediler iki arada bi deredeyim
Eşine nasıll kendı kredılerını yukledıler anlamadım açıkcası.
Kesinlikle yanlarına taşınmayın sonuna kadar diretin.

tatlım benim de 9 aylık bebeğim var çalıştığım için babaannesi bakıyor ve büyük şehirde yaşadığımız için gel git bebek için çok zor olacak diye bebeğimin rahatlığı için kreş yaşına gelene kadar kv ile aynı siteye taşınacağım.. hayat şartları zor ve çekilecek gibi bir kv varsa bence bu kadar kafana takma.. sınırlarını peşinen çiz ve net ol emin ol kimse o sınırları ihlal edemez..

kendı kredılerı derken ?
aılesının kredılerını mı oduyor esınız ?

boyle bır durumsa tabıkı de kaçın onlardan
ama dıger turlu de maddı ımkansızlık zor
her ne kadar kv de yanına yasamayı onaylamasam da belkı katlanabılırsınız bı sure

Evet malesef onlarin kredilerini ödüyor evlenmeden.önce çekmiş babası ödüyor diye biliyo eşim ama ödememiş daha nice şeyler yaptılar eşimde boşver diyo kimse bizim kapımızı açamaz taşınırsak oraya diyo şimdi ki evimiz küçük rutubet yaptı bi de bu sene adam da.kıraya baya.bi zam yapicak oturduğumuz eve değmez

Sen sorunca aklıma geldi gerçekten de hiç bizim alt katı kiraya verelim çocukların düzeni bozulmasın demiyor aileler illa gelinde gelin.
Malesef vermiyolar bahçeli evleri o yüzden rahat edemeyiz diyolar eşim olmadı kiraya veririz diyo ama o zamanda ailesiyle kötü olucak

Evet malesef onlarin kredilerini ödüyor evlenmeden.önce çekmiş babası ödüyor diye biliyo eşim ama ödememiş daha nice şeyler yaptılar eşimde boşver diyo kimse bizim kapımızı açamaz taşınırsak oraya diyo şimdi ki evimiz küçük rutubet yaptı bi de bu sene adam da.kıraya baya.bi zam yapicak oturduğumuz eve değmez

Ev kötü vs olabilir ama bu şartlar sizi gerer kesinlikle

Gelmeseler bile camın altında dedikodunu

Yaparlar torun olunca gelme diyemezsin

Orayı kiraya verin sen de küçük eve çık masraf az olsun

tatlım benim de 9 aylık bebeğim var çalıştığım için babaannesi bakıyor ve büyük şehirde yaşadığımız için gel git bebek için çok zor olacak diye bebeğimin rahatlığı için kreş yaşına gelene kadar kv ile aynı siteye taşınacağım.. hayat şartları zor ve çekilecek gibi bir kv varsa bence bu kadar kafana takma.. sınırlarını peşinen çiz ve net ol emin ol kimse o sınırları ihlal edemez..
Sen ne zaman taşınmayı düşünuyosun canım peki

Malesef vermiyolar bahçeli evleri o yüzden rahat edemeyiz diyolar eşim olmadı kiraya veririz diyo ama o zamanda ailesiyle kötü olucak

Kv ile aran nasıl ?
Eşin aradaki sınırı koruyabilecek mi?
Bebek geliyor hamile halinle iş bekler mi , gelenine gidenine karışır mı?
Doğum sonrası bebeğe karışır mı?

İyice düşün derim. Ama şartlar onu gerektiriyorsa da yapacak bir şey yok. Her şey eşinde bitiyor sonuçta.

Ev kötü vs olabilir ama bu şartlar sizi gerer kesinlikle

Gelmeseler bile camın altında dedikodunu

Yaparlar torun olunca gelme diyemezsin

Orayı kiraya verin sen de küçük eve çık masraf az olsun
Aslında en.iyisi bu galiba canım.orayı kiraya vermek

Kv ile aran nasıl ?
Eşin aradaki sınırı koruyabilecek mi?
Bebek geliyor hamile halinle iş bekler mi , gelenine gidenine karışır mı?
Doğum sonrası bebeğe karışır mı?

İyice düşün derim. Ama şartlar onu gerektiriyorsa da yapacak bir şey yok. Her şey eşinde bitiyor sonuçta.
Kv ile aram buz öyle diyim asla çıkıp işini yapmam zaten bebek var diye.işten çıktım zorlaniyorum eşim sınırı korur çok.şükür hep korudu maddi anlamda çok rahat edicez aslında şunu düşünüyorum bebekle az.kaldıktan sonra yeniden ise başlarım

Ne demek kendi kredileri yahu bu aileleri anlamıyorum ... Böylelerinden nefret ediyorum bence diret ve gitme asla asla gitme sıkıntıyı çeken eşin olsun sonuçta kabul eden o bırak sen oraya gidersen eşinde rahatlayacak... ama gitmezsen eşinde bi süre sonra sıkılacak bu durumdan kendi borçlarını kendileri ödesinler... benim kaynanamda yaptı aynı şeyi 3.5 yıl oldu anca bitirdim borcun birini

Back
X