- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir buçuk aylık bebeğime zararlarını anlatmama rağmen zorla bal vermiş bi kv sahibim ve vermeden önce hemşire özellikle söyledi allah korusun şoka girip ölebilir bile dedi dedim tamam deyip mutfağa geçti emziğini olduğu gibi bala bulamış lak diye çocuğun ağzına tıktı bunu yaparken de ohh öl inşallah dedi ama çok seviyor torununu oğluna karşı
ewet burnu tıkandığında bende sıkardım kızıma ve gerçekten iyi gelirdi...Seninkide. Tipik KV işte...
Bence takma... daha yeni doğum yapmışsın bebişinle güzel günlerinin tadini cikart
not: Süt buruna sikma olayıni alman ebelerde yapiyor. Yagli olduğu icin ici nemleniyor galiba.
İşte sorsanız iyi niyetinden şakasına sanki onlar çocuk büyütmemiş onlar vermiş nolmuşkişoklara girdim suan
Yumurtadan yakınımın oğlu alerji geçirdi ama ne alerji çocuğun bem beyaz vücudu resmen siyah beneklerle doldu ve sadece yarim çay kaşığıyla oldu bu ayıptır ya bal o kadar riskli ki 1 yaşından önce gerçekten ağır gelip çocuğa ciddi zararlar verebilir o vermiş de eski çocuklar gibi değil şimdiki çocuklar eski katkısız ürünler gibi ürün yok gerçekten bir nesil karambole büyümüşİşte sorsanız iyi niyetinden şakasına sanki onlar çocuk büyütmemiş onlar vermiş nolmuşki
bnm kv işte aynen öyle :) kendi hiç arayıp sormaz bize aramıyorsunuz diye küser. ben nerey gitsem gelmek ister biz eşimle nereye gitsek hemen laf eder niye beni çağırmadınız bir ben mi sığmadım neler neler... diyorum sende eşinle git yok anlamıyor. ve ben çalışıyorum abartısız o benden çok geziyor. resmen çıldırtıyor beni, ALLAHtan eşim o yönden katı istemiyor...Ay tipik kaynana işte ama yakınıma yapılınca daha bi sinir olunuyor iştekendini iyi gübi gösterip ağlayarak karın bana haksızlık ediyor halbuki ben meleğim diyenlerden işte. Daha çok şeyler varda kandil kandil dedikodu yapmayayım :)
Aynen öyle zarar vermek istemediğini biliyorum ama benimle inatlaşmak uğruna herşeyi yapmaya çalıştıYumurtadan yakınımın oğlu alerji geçirdi ama ne alerji çocuğun bem beyaz vücudu resmen siyah beneklerle doldu ve sadece yarim çay kaşığıyla oldu bu ayıptır ya bal o kadar riskli ki 1 yaşından önce gerçekten ağır gelip çocuğa ciddi zararlar verebilir o vermiş de eski çocuklar gibi değil şimdiki çocuklar eski katkısız ürünler gibi ürün yok gerçekten bir nesil karambole büyümüş
ewet burnu tıkandığında bende sıkardım kızıma ve gerçekten iyi gelirdi...
Allah akıl versin diyecek bisey yokAynen öyle zarar vermek istemediğini biliyorum ama benimle inatlaşmak uğruna herşeyi yapmaya çalıştı
2 aylık bebeğe kahvaltı vermeye çalışması yanlış tabi ki ama anlatsanız anlamaz mı?doktorların bunu yanlış bulduğunu,artık
çocuk beslenmesinde anne sütünün önemini vs vs.bu kadar anlayışsız olduğunu zannetmiyorum,yeterki tatlı dille anlatılsın.
kafasına un sürmesine gelince,başta öyle bir yazmışsınız ki,okuyan 1 kilo unu,bebeğin kafasına boca etmiş sanır.eliyle sürmüş.en fazla 1 kaşık undur.saçma ama eskilerden beri yapılan şeyler bunlar.bu kadar takılacak birşey yok.
bebeğin burnuna anne sütü damlatmakta,aynı böyle.üstte bir arkadaşın yazdığı gibi,başka ülkelerde özellikle yapıyorlar.
not:babanne sizi ,sizde onu sevmeyebilirsiniz.ama hiç bir babannenin,bile isteye torununa,kendi canından kanından,olan bir canlıya zarar vermek isteyeceğini zannetmiyorum.
Aynen böyle olan hepsine versin inşallahAllah akıl versin diyecek bisey yok
Bir buçuk aylık bebeğime zararlarını anlatmama rağmen zorla bal vermiş bi kv sahibim ve vermeden önce hemşire özellikle söyledi allah korusun şoka girip ölebilir bile dedi dedim tamam deyip mutfağa geçti emziğini olduğu gibi bala bulamış lak diye çocuğun ağzına tıktı bunu yaparken de ohh öl inşallah dedi ama çok seviyor torununu oğluna karşı
Yalnız bu bizdede yapılır hatta eşimin yeğenine yapmıştım aynısını onda bisey yok da sana çok battığı için herşeye sinir oluyorsun artık da kendine sıkıntı yaratma anneliginin keyfini çıkar sigara konusunda ve yemek konusunda haklısın ama dediğim gibi kendini yorma düşünüp
Yazık üzüldüm kadına
Evladının evine gidememek o kadar içine işlemiş ki! O kadar dolmuşki gördüğü an fenalaşmış.
Sen dokuz ay karnında taşı yeme içme uyuma kendini feda et. Evladımın mürveti de evlenirken ayakların yerden kesilsin.
Gelin hanım evlendiği gün artık onun sahibi benim elinizi eteğinızı çekim desin.
O gözünüzden kv.nizden kıskandığınız bebeğinizde birgün büyüyecek. Biriside gelip size " onun sahibi benim senin işin bitti "diyecek haberiniz olsun.
Kahvaltı ettir dediyse oturtup peynir zeytin yedir dememiştir herhalde
Benim elitinde çocuklarına kırkı çıkmadan herşey tattırır. Parmağının ucunu yemeye dokundurup bebeğinin damağına değdirirdi.
Bu bebeğin her tada alışması için yapılır.
Öyle abartmışsınızki görende bebege kahvalti tabağı hazırlandı zannedecek.
Bunları kendi anneniz söyle anneanneciği olurdu.
Yazık yâ
Şu genclerdeki kv düşmanlığını gördükçe çok üzülüyorum.
GENÇLEERR
Geleceğin KV Adayısınız unutmayın.
Bİz öyle yapmayız mı diyeceksiniz?
Emin olun gelinleriniz size takacak coook kulp bulacak.
Siz şaşırıp kalacaksınız.
Gelinlere de bişey yaranılmıyor. Kadın sürekli evine gelse kv evimi işgal etti derdin. Oğlu için akşam yemeğine çağırsa beni niye çağırmıyo derdin. Kadına kim bilir nasıl kötü davrandın ki o da uzak durmuş. Ve evet haklı evine zorla gitmişsin. Kötü bişey deseydi bile hakederdin. Kim bilir neler yaptın da yazmıyon buraya
Anlıyorum ..Görüyor da canım kandil sevap diye gitmek istedi. Annesi sonuçta her ne kadar doğru olmasa da yaptıkları seviyor ve bir nebze sevgi ilgi bekliyor. Zorla torun göstermeye gittik işte. Eşimin hatrı olmasa sokakta görsem selam vermem. Eşimi kıramıyorum.
Ama sinirlerim de bozuluyor aynı zamanda.
Yazık üzüldüm kadına
Evladının evine gidememek o kadar içine işlemiş ki! O kadar dolmuşki gördüğü an fenalaşmış.
Sen dokuz ay karnında taşı yeme içme uyuma kendini feda et. Evladımın mürveti de evlenirken ayakların yerden kesilsin.
Gelin hanım evlendiği gün artık onun sahibi benim elinizi eteğinızı çekim desin.
O gözünüzden kv.nizden kıskandığınız bebeğinizde birgün büyüyecek. Biriside gelip size " onun sahibi benim senin işin bitti "diyecek haberiniz olsun.
Kahvaltı ettir dediyse oturtup peynir zeytin yedir dememiştir herhalde
Benim elitinde çocuklarına kırkı çıkmadan herşey tattırır. Parmağının ucunu yemeye dokundurup bebeğinin damağına değdirirdi.
Bu bebeğin her tada alışması için yapılır.
Öyle abartmışsınızki görende bebege kahvalti tabağı hazırlandı zannedecek.
Bunları kendi anneniz söyle anneanneciği olurdu.
Yazık yâ
Şu genclerdeki kv düşmanlığını gördükçe çok üzülüyorum.
GENÇLEERR
Geleceğin KV Adayısınız unutmayın.
Bİz öyle yapmayız mı diyeceksiniz?
Emin olun gelinleriniz size takacak coook kulp bulacak.
Siz şaşırıp kalacaksınız.
Aşırı duygusal bakıyorsunuz hayata.
Fenalaşmalar... ayilip bayilmalar hic normal bir psikolojisi göstergesi değil bu 1.
Sahiplenmek ne demek? Hicbir anne çocuğunun sahibi değildir... sonucda karsindaki bir insan. 30 taksitle aldigi eşya elinden alınmıyor demi? Bir insanin eşide sahibi değildir. Unutmadan, evet artik kırışık sahibi olmuş oğlundan/ kizindan bir zahmet ceksin elini... karşıdaki insan eminim beyinsiz degildir. Cocuk yapmayi başarmış kesin bakmayida başarır bu 2.
Tattirmak konusunda bir nebze haklisin ama bunu 45 günlük bebeğe yapmak gereksiz. İnanin bana kizartmadan tut, antep ezmesine kadar zaten yiyecek birgün... alti aydan sonra tadimlik verilse zarar etmez yani... kacmiyor o yiyecekler :)
45 günlük bebek o tadi alsa ne almasa ne. Bu 3.
KV düşmanı değilim. Genel anlamda insan düşmanı değilim. Sadece 7/24 insanin hayatina karışan her konuda düşünce değilde fikir sahibi olan insanlara alerjim var.
Evet... gelinim çocuğuna istediği şekilde bakabilir. Zorla bebeğin ağzına bal tikinca elime ne gececek bilmem ama galiba yapmam. Bilmiyorum belki içime şeytan kacar bende sokuştururum iki baklava... ama bunu yapdığım zaman istikamet bakırköy olur galiba