- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Neyine üzüdünüz çok pardon ona gelme mı denmiş sadece sigara kokuyorsun demiş bu kötü biseyse sorun yok çocuğun yanında içsin sigarayı kullaniyormusunuz bilmiyorum içmeyen birine o sigara kokusu öyle bir geliyor ki büyük olarak ben dayanamıyorum kaldı ki 1 haftalık bebeğin dili ağzı mı var tıkandım desin kokuyor desin yazıktır gunahtir siz evladı evlendirdiniz diye o gelin sizi her türlü kabul edecek değil kaldı ki eşi üzülüyor diye gitmiş kadın hic birşey bir günde olmaz birikmişlik var ki bu şekilde oluyor özledim diyen insana gelmiyorsun denir de e napayım kizimmmm diye ağzını yaya yaya konuşursa herkes sinir olurYazık üzüldüm kadına
Evladının evine gidememek o kadar içine işlemiş ki! O kadar dolmuşki gördüğü an fenalaşmış.
Sen dokuz ay karnında taşı yeme içme uyuma kendini feda et. Evladımın mürveti de evlenirken ayakların yerden kesilsin.
Gelin hanım evlendiği gün artık onun sahibi benim elinizi eteğinızı çekim desin.
O gözünüzden kv.nizden kıskandığınız bebeğinizde birgün büyüyecek. Biriside gelip size " onun sahibi benim senin işin bitti "diyecek haberiniz olsun.
Kahvaltı ettir dediyse oturtup peynir zeytin yedir dememiştir herhalde
Benim elitinde çocuklarına kırkı çıkmadan herşey tattırır. Parmağının ucunu yemeye dokundurup bebeğinin damağına değdirirdi.
Bu bebeğin her tada alışması için yapılır.
Öyle abartmışsınızki görende bebege kahvalti tabağı hazırlandı zannedecek.
Bunları kendi anneniz söyle anneanneciği olurdu.
Yazık yâ
Şu genclerdeki kv düşmanlığını gördükçe çok üzülüyorum.
GENÇLEERR
Geleceğin KV Adayısınız unutmayın.
Bİz öyle yapmayız mı diyeceksiniz?
Emin olun gelinleriniz size takacak coook kulp bulacak.
Siz şaşırıp kalacaksınız.
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim 6 yıllık evliyim 5 buçuk yıl kv ile oturdum evler ayrı yeme içme benim evimde sadece evine yatmaya giderdi 5 buçuk yıl boyunca elimden yemek yedi su içti misafiri geldi ağırlandı hastalandı baktım kürtaj oldum o psikolojide o ağrılarla kanamayla 5 gece başında hastanede yattım seni kimseye bırakmam hasta da olsan dedim yaşlı da olsan dedim tüm bunlara rağmen mükafatım ne oldu biliyormusunuz iftiraya maruz kalmak tam 6 aydır bana attığı iftirayla yaşıyorum ben ve emin olun bu söylediklerimin eksiği yoktur fazlası vardır hakkettim mı haketmedim çünkü alnım ak Allah'a havale ettim artık bunun üzerine nasıl bir kv olursun sen diye sorun bana lütfen yaşadığını yaşatmayan biri olmak için gerekirse huzur evinde bakım evinde kimsesiz ölürüm yine de yük olmam