kv yaptıklarını unutamiyorum.

Kanguru_

~Rzgrece~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
16.037
25.001
598
Selam kizlar. Eski konumda var kv evimden biseyler calmisti. Kac ay gecti uzerinden unutamiyorum ve kv nefret ediyorum.yuzune bakasim gelmiyorm Allah biliyo bazen zile basiyo kapiyi acmiyorum.ona karsi sabrim yokm konusurken hep terslemek istiyorum. Dogum yapicam yakinda hergun gelicek diye dertleniyorum vallahi. Ve bu durum artik beni rahatsiz etmeye basladi unutmak istiyorum ama olmuyo kinci bi insan olmak istemiyorum ama o kadini sevmiyorum napcam omur boyu nasil katlanicam bilmiyorum. Aklima geldikce beddua edesim geliyo bazen tutuyorum kendimi bazen tutamiyorum. Bide hicbise yokmus gibo yuzume bakiyo ya iyice sinirleniyorum.

sabrettikçe kazanırsın sakın beddua etme birde hamilesin Allah korusun. aynı binadamı oturuyorsunuz taşınsanız falan imkanınız var mı ?

sabrettikçe kazanırsın sakın beddua etme birde hamilesin Allah korusun. aynı binadamı oturuyorsunuz taşınsanız falan imkanınız var mı ?
Bazen tutamiyorum kendimi Allah affetsin.Ayni binadayiz ne yazik ki.

özel değilse ne çaldıki kv nasıl çıktı yani ortaya ... gerçekten üzücü bir durum ama pişmandır belki tövbe etmiştir.. Rabbim affetsin :/:/:/ sizede sabr versin
MeVlut okutcaktim hani hediye olarak dagitmak iciin basortu aldim onlarsan calmis. Sozde bana bohcada getirdigi havluyu almis kislik hazirladigim yemeklikleri aldi.

yaptığı kusuru ağır bi şekilde söylemeden sadece hissettirsen belki açıklaması vardır sende boş yere kinlenmemiş olursun

MeVlut okutcaktim hani hediye olarak dagitmak iciin basortu aldim onlarsan calmis. Sozde bana bohcada getirdigi havluyu almis kislik hazirladigim yemeklikleri aldi.
çok ilginç gerçekten insan neden ihtiyaç duyar bunlara üstelik gelinine sormadan anlamak güç. Rabbim ıslah etsin. sizde sabredin araya mesafe koymuşsunuzdur sanırım zaten. Allah yardımcınız olsun :/

çok ilginç gerçekten insan neden ihtiyaç duyar bunlara üstelik gelinine sormadan anlamak güç. Rabbim ıslah etsin. sizde sabredin araya mesafe koymuşsunuzdur sanırım zaten. Allah yardımcınız olsun :/
Amin. Allah razi olsun

nasıl ya haklısın soğuk davranmakta yani ben evde yalnız bırakamam böyle birini, nasıl tenezzül eder ki anlaşılır gibi değil eşin biliyor mu

benim başörtüler eksik çıktı bunları bana ver dağıtayım deseydiniz :)
Mevlutten sonra farkettim
Bide mevlutte bana kalmadimi diye sordu salak gibi bende kendime sakladigim basortuyude ona verdm nerden bileymcaldigin ii

nasıl ya haklısın soğuk davranmakta yani ben evde yalnız bırakamam böyle birini, nasıl tenezzül eder ki anlaşılır gibi değil eşin biliyor mu
Ben ruh sagligi bozuk diye dusujuyorum. Cunku baskalarinada yapmis duydum. Esime soylemedm

Mevlutten sonra farkettim
Bide mevlutte bana kalmadimi diye sordu salak gibi bende kendime sakladigim basortuyude ona verdm nerden bileymcaldigin ii

inadına bu başörtüyü çok beğendim
tam benim zevkim senden bana hediye olsun der alırdım
böylece fark etmesini sağlardım
gıcık oldum şimdi ha

inadına bu başörtüyü çok beğendim
tam benim zevkim senden bana hediye olsun der alırdım
böylece fark etmesini sağlardım
gıcık oldum şimdi ha
Olmuyo iste oyle :) hepsini haberi olmadan geri almak geld8 aklima nasilsa gelip soramaz ama ondan bi farkim kalmax diye yapmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…