kv yaptıklarını unutamiyorum.

Ozamanlr calisiyodum. Ya ne kaparsam kar gozuyle bakiyo. Mesela gune girdik para gunu. Sira bende buda biliyo bende oldugunu. Ogluna demis benim param yok bu ay gun parasini benim yerime sen ver guya bilmiyo bizde oldugunu gibi. Esim bana soylediginde sok oldum neyse dedim napalim. Sonra misafir falan geldi akrabalari hali alcam bu ay tul diktircem dedi bende dedim hani paran yoktu nasil yapcan onlari gun parasini veremiyosun dedim sustu kaldi boyle bi insan yani ne kaparaam kardir diyo

İşte benim söylediğim şey oğlunun parasında sizden çok hakkı olduğunu düşünüyor . Ama sizde de hata var kayınvalideyle güne mi girilir hadi girdiniz baştan anne birbirimize parar getirmeyelim biz yabancı mıyız diyeceksiniz .

son zaten bidaha asla girmem onunla gune falan. Dusunemez oyle oglu cok bi para almiyo gecim sıkıntımız var bunida biliyo bide bebek gelicek. Destek olacagina kostek oluyo

Bana da oglumun evi oglumun parasi mantiginda yapmis gibi geldi ama tabi hos olmamis. Keske aa benim mevlutdeki basortuler deseydin. Gerci boyle hasyaliklar da var ama baska bisey qlmadiysa yiyecek ve esarplarin disinda muhtemelen oglumun parasi gozuyle bakiyordur. Yapilmasi ne kadar dogru bilmiyorum ama buyukler babanneler filan bizde cocuga ogretmek icin yaparlardi evin gorunen biyerine para filan koyupalip almayacagini denerlerdi. Bana ta cocuklugumdan yanlis gelirdi ama niyeyse simdi aklima geldi. Hatta kuzenim icin yaptiklar8nda ki bunubuyuyunce anliyodunuz iki kere aaa babanne para buldum diyip goturdum ikincisindede ne cok zenginsin babanne her yere dokuyon paralari diye goturdum bana kizmisti o zamanda sonradan anladim meger oyununu bozdugum icin kizmis

Hadi oyle bise yaptm aldi parayi ne dicemki ben ona sonra

Böylelerine arsız deniliyor canım . Allah sabır versin sana.

Yok yok o bendim:))

Benim annemin babannesi de calardi,
Annanenm bir suru peynir yapardi salamura, gelir gider bir top gotururdu etegine saklayarak.
Bunu rutin yapardi.

Mevlutteki basortuleri de sormadan almis iste, 5 6 tane.
Nesine inanmiyorsun ki canim.

Benim de başıma geldi, halımı aldı, ben görüşmüyorum k.v. Ile

Bosver bence hic takma , sen taktikca kendini uzmus olursun.

Ya arana mesafe kiy , yada böyle sessizce kinlenme..

ay çaldı deme ya arkadaşım çok büyük bir itham, sonuçta eşinin annesi, aynı binadasınız da yapacak bir şey yok...belki bebek doğunca bak sana yardımcı da olacak, sen yine de içini ferah tut ve sakin ol, bak bunların hepsini hormonlar yaptırıyor:=)))

Hemen hemen aynı şey benim duygularımla. Bir kere güven yıkıldımı birdaha onarılmıyor. Eşin ne dedi tepkisi neydi hırsızlıgına annesinin? Ya benim uyguladığımı uygulu bi nebze rahat olursun. Uzak dur.. Ama biliyorum için içini yediği için evde kendine ne mesgule bulursan bul aklın o konuya gidiyor sinir oluyorsun.

Ne biliyim yaa.. Kelin ilacı olsa kafasına sürer.
Âllah yardımcımız olsun.

Bosver bence hic takma , sen taktikca kendini uzmus olursun.

Ya arana mesafe kiy , yada böyle sessizce kinlenme..
Ne kadar mesafe koyabilirm dibimde oturuyo. Gornce bile katlanamiyorm ona
Ay yoook yardm falan istemiyorum ondan cocugumu bile sevmesin istemem ondan gelecek yardm eksik kalsn
esimin haberi yok

MeVlut okutcaktim hani hediye olarak dagitmak iciin basortu aldim onlarsan calmis. Sozde bana bohcada getirdigi havluyu almis kislik hazirladigim yemeklikleri aldi.
koskoca kadın yaşından başındandamı utanmamış hırsızlık yapmış.hadi diyelim yemeğe ihtiyacı oldu ağzınla istemeyedimi evin kışlık yemeğini çaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…