Ozamanlr calisiyodum. Ya ne kaparsam kar gozuyle bakiyo. Mesela gune girdik para gunu. Sira bende buda biliyo bende oldugunu. Ogluna demis benim param yok bu ay gun parasini benim yerime sen ver guya bilmiyo bizde oldugunu gibi. Esim bana soylediginde sok oldum neyse dedim napalim. Sonra misafir falan geldi akrabalari hali alcam bu ay tul diktircem dedi bende dedim hani paran yoktu nasil yapcan onlari gun parasini veremiyosun dedim sustu kaldi boyle bi insan yani ne kaparaam kardir diyoÇalışıyor musunuz ? Eğer çalışmıyorsanız kayınvalideniz muhtemelen çalmak olarak düşünmüyordur mantık bence şudur ki burası benim oğlumun evi , bunlar oğlumun parasıyla alınıyor yani gelinden çok benim çünkü oğlumu ben yetiştirdim bu günlere getirdim. Bunları söylüyorum çünkü benim babannem bu mantıkta bir insandı evimizden hiç bir şey çalmadı ama iki lafından biri oğlumu okuttuk zorluk çektik benim kızlarıma değil de sana alıyor , benim kızlarımdan sen daha rahatsın vs.
İşte benim söylediğim şey oğlunun parasında sizden çok hakkı olduğunu düşünüyor . Ama sizde de hata var kayınvalideyle güne mi girilir hadi girdiniz baştan anne birbirimize parar getirmeyelim biz yabancı mıyız diyeceksiniz .Ozamanlr calisiyodum. Ya ne kaparsam kar gozuyle bakiyo. Mesela gune girdik para gunu. Sira bende buda biliyo bende oldugunu. Ogluna demis benim param yok bu ay gun parasini benim yerime sen ver guya bilmiyo bizde oldugunu gibi. Esim bana soylediginde sok oldum neyse dedim napalim. Sonra misafir falan geldi akrabalari hali alcam bu ay tul diktircem dedi bende dedim hani paran yoktu nasil yapcan onlari gun parasini veremiyosun dedim sustu kaldi boyle bi insan yani ne kaparaam kardir diyo
son zaten bidaha asla girmem onunla gune falan. Dusunemez oyle oglu cok bi para almiyo gecim sıkıntımız var bunida biliyo bide bebek gelicek. Destek olacagina kostek oluyoİşte benim söylediğim şey oğlunun parasında sizden çok hakkı olduğunu düşünüyor . Ama sizde de hata var kayınvalideyle güne mi girilir hadi girdiniz baştan anne birbirimize parar getirmeyelim biz yabancı mıyız diyeceksiniz .
Hadi oyle bise yaptm aldi parayi ne dicemki ben ona sonraBana da oglumun evi oglumun parasi mantiginda yapmis gibi geldi ama tabi hos olmamis. Keske aa benim mevlutdeki basortuler deseydin. Gerci boyle hasyaliklar da var ama baska bisey qlmadiysa yiyecek ve esarplarin disinda muhtemelen oglumun parasi gozuyle bakiyordur. Yapilmasi ne kadar dogru bilmiyorum ama buyukler babanneler filan bizde cocuga ogretmek icin yaparlardi evin gorunen biyerine para filan koyupalip almayacagini denerlerdi. Bana ta cocuklugumdan yanlis gelirdi ama niyeyse simdi aklima geldi. Hatta kuzenim icin yaptiklar8nda ki bunubuyuyunce anliyodunuz iki kere aaa babanne para buldum diyip goturdum ikincisindede ne cok zenginsin babanne her yere dokuyon paralari diye goturdum bana kizmisti o zamanda sonradan anladim meger oyununu bozdugum icin kizmis
Yok yok o bendim:))halıyı değiştiren vardı o senmiydin kv si gelinin yeni halısını almıştı kullanmadığı kenarda tutttuğu yerine kendi halısını koymuştu .. nasıl içleri el veriyor anlmayacağınızı nasıl düşünürler yani ayıp denen şey var hırsızlık yani
o bence çalmak değil de hak görmüştür.yani oğlunun evi ya ne var ne yok ona ait.MeVlut okutcaktim hani hediye olarak dagitmak iciin basortu aldim onlarsan calmis. Sozde bana bohcada getirdigi havluyu almis kislik hazirladigim yemeklikleri aldi.
Mevlütte dağıttığınız başörtüler adı üzerinde hediyelik ona vermemiş miydiniz ki yani insan zatwn dağıtılan birşeyi istemek yerine neden çalsın çalınacak kadar değerli de değil hani para olsa neyse. Ne kazanacak onu çalınca ayrıca nasıl olsa dağıttın onlar da kaldı diye almıştır belki ve kendince çaldığını düşünmemiştir. Kışlık yiyeceklerinizden nasıl çaldı onu da anlamadım siz evde değil miydiniz görmediniz mi anlayacağını anlamaz mı hani birlikte kullanacağınızı düşünmüş olabilir sakınca görmemiş olabilir yani siz çalışırken mi girmiş almış anlamadım yani hemen hırsız yaftası yapıştırmak yersiz aynı apartmanda oturuyorsunuz paylaşım olabilir. Ama kapıyı açmamak, düşman gibi görmek hoş değil zaten habersiz almayın diye söylediysen ve tekrarlanmadıysa sorun yok demektir dediğim gibi o onlardan almayı hırsızlık olarak görmemiştir. Mesela teyzemin de gelini var onlar yokken girip ihtiyacı olan birşeyi alabiliyor kışlık biber yapmıştı mesela gelin, o günde evde yoktu biz gitmiştik o annesindeydi rahatsızdı annesi yemeğe oturacaktık çıktı ondan bir kavanoz aldı bazen ütüsünü kullanır bazen birşeyini bu hırsızlık değil ama. Bu kadar da katı olmayın bence.
Benim de başıma geldi, halımı aldı, ben görüşmüyorum k.v. IleSelam kizlar. Eski konumda var kv evimden biseyler calmisti. Kac ay gecti uzerinden unutamiyorum ve kv nefret ediyorum.yuzune bakasim gelmiyorm Allah biliyo bazen zile basiyo kapiyi acmiyorum.ona karsi sabrim yokm konusurken hep terslemek istiyorum. Dogum yapicam yakinda hergun gelicek diye dertleniyorum vallahi. Ve bu durum artik beni rahatsiz etmeye basladi unutmak istiyorum ama olmuyo kinci bi insan olmak istemiyorum ama o kadini sevmiyorum napcam omur boyu nasil katlanicam bilmiyorum. Aklima geldikce beddua edesim geliyo bazen tutuyorum kendimi bazen tutamiyorum. Bide hicbise yokmus gibo yuzume bakiyo ya iyice sinirleniyorum.
o bence çalmak değil de hak görmüştür.yani oğlunun evi ya ne var ne yok ona ait.
:) nasıl halen devammı seninkideYok yok o bendim:))
esin ne diyor?Bazen tutamiyorum kendimi Allah affetsin.Ayni binadayiz ne yazik ki.
Ne kadar mesafe koyabilirm dibimde oturuyo. Gornce bile katlanamiyorm onaBosver bence hic takma , sen taktikca kendini uzmus olursun.
Ya arana mesafe kiy , yada böyle sessizce kinlenme..
Ay yoook yardm falan istemiyorum ondan cocugumu bile sevmesin istemem ondan gelecek yardm eksik kalsnay çaldı deme ya arkadaşım çok büyük bir itham, sonuçta eşinin annesi, aynı binadasınız da yapacak bir şey yok...belki bebek doğunca bak sana yardımcı da olacak, sen yine de içini ferah tut ve sakin ol, bak bunların hepsini hormonlar yaptırıyor:=)))
esimin haberi yokesin ne diyor?
koskoca kadın yaşından başındandamı utanmamış hırsızlık yapmış.hadi diyelim yemeğe ihtiyacı oldu ağzınla istemeyedimi evin kışlık yemeğini çaldı.MeVlut okutcaktim hani hediye olarak dagitmak iciin basortu aldim onlarsan calmis. Sozde bana bohcada getirdigi havluyu almis kislik hazirladigim yemeklikleri aldi.
novel siizn iş noldu pekiiYok yok o bendim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?