Ben ruh sagligi bozuk diye dusujuyorum. Cunku baskalarinada yapmis duydum. Esime soylemedm
Ben ruh sagligi bozuk diye dusujuyorum. Cunku baskalarinada yapmis duydum. Esime soylemedm
Olmuyo iste oyle :) hepsini haberi olmadan geri almak geld8 aklima nasilsa gelip soramaz ama ondan bi farkim kalmax diye yapmadm
Ben ona sen hastasin desem inanmaz yapmadim etmedim der. Bide ben gelinim iftira atiyo der ugrasamam vallaböyle bi hastalıkta var aslında öyle bişey de olabilir, hani istemiyor ama kendine hakim olamıyor da olabilir..bence daha da kötüleşmeden konuşmalısınız tedavi falan olsun..başkası hastalık falan anlamaz
esimde aram gayet iyi esim bilmiyo bu durumu zatenkiminin bu tip hastalıkları varmış ya, aynı apartmanda olmanız biraz da işi zorlaştırıyor belkide... Allah sabır versin, eşinizin tutumu nasıl size karşı.
Bildigimi anladigini hissediyorum. Bidaha alamaz c7nku onu yalniz birakmiyorum evdeama hatasını direk söylemeden şüphelendiğinizi hissettirin bir şekilde
daha neler gidecek kim bilir
bildiğinizii görürse böyle rahat davranamaz
MeVlut okutcaktim hani hediye olarak dagitmak iciin basortu aldim onlarsan calmis. Sozde bana bohcada getirdigi havluyu almis kislik hazirladigim yemeklikleri aldi.
oYook o ben degilim oyle bise yapsa kafayi yerdm heralde. Nasil yapiyolar bilmiyorum hango kafaylahalıyı değiştiren vardı o senmiydin kv si gelinin yeni halısını almıştı kullanmadığı kenarda tutttuğu yerine kendi halısını koymuştu .. nasıl içleri el veriyor anlmayacağınızı nasıl düşünürler yani ayıp denen şey var hırsızlık yani
Rahatsiz bencede cunku coook yalanda soyluyo. Bana cok yakin bi akrabasi da anlatti aynisini onada yapmis onun altinlarini calmis hemdeKışlık hazırladığınız yemekleri mi çaldıHani çaldığı şeylerin maddi değeri yok gibi rahatsız mı acaba ?
bak beterin beteri varmış :) hakketten ya hangi kafayla yapıyorlar...Y
oYook o ben degilim oyle bise yapsa kafayi yerdm heralde. Nasil yapiyolar bilmiyorum hango kafayla
Rahatsiz bencede cunku coook yalanda soyluyo. Bana cok yakin bi akrabasi da anlatti aynisini onada yapmis onun altinlarini calmis hemde
Bilmiyorum ki. Ihtiyaci olsa neyse ihtiyacida yok. Ac gozlulukten bencebak beterin beteri varmış :) hakketten ya hangi kafayla yapıyorlar...
olabilir ama ben kime dicem hastaneye goturun diye. Esime sadece' annen cok yalan soyluyo tedaviye ihtiyaci var' dedim. Gitmez ki doktora bide doktora goturelm seni dersek ortaligi karistirir bosver dedi. Ben daha ne diym hirsizsin doktora git mi :)off offf çok zor kocaman kadın için ..Bence bir doktora gösterin kleptomani dir belki de ...
Allahim neden yaparlar hadi yaptin insan biraz utanir kizarir yok hicbise olmamis gibi yuzumuze bakmaya devam ediyolar. En zoruna yüzüne bakmak zaten bazen kendimi salak gibi hissediyorm belkide içlerinden biE guluyolar bisy anlamadigimizi dusunup. Hen Allaha havale ettim Allah bilsin ama hakkim asla helal degil ona aslaAynıları benim de başıma geldi, hala da çekiyorum. Kv çeyiz namına birşey yapıp vermediği gibi, benim onların akrabalarına gidecek bohçalara koyduğum şeylerin bir kısmını çıkarıp kendi dolabına koymuştu, sonradan gördüm.
Kurban bayramında akrabaların bizim için onlara bıraktığı etleri alır kendi dolabına koyar, ben sonradan duyarım...
Aynı zamanda yeni taşındığım evimden düğün takılarım
çalındı, kapılarda ne bir zorlama ne bir iz... Gelen giden kimse de olmadı onlardan başka. Nakliyecilerdir deyip konuyu kapattık ama ondan şüphelendim Allah biliyor...
Şimdi eşim için unutmuş rolü yapmak, yüzyüze bakmak zorundayım.
Daha mevlut okutmadan aldi basortulerden.ben calisiypdum ozaman bi gun dolabi actigimsa kislik hazirladigm cogu seyin olmadigini gordm ve anahtar sadece onda vardi.benden habersiz benim evimden bisey alamaz. Sizin teyzenzle gelininin arasindaki anlasmayi bilwmem ama bizim oyle bi anlasmams falan yok alamaz hic gir al demedm ben ona ayrica ben kisliklarimi hazirlarken oja hep sordm sanada yapalim kisin yersn diye istemedi yemem ben dedi. Ben onim evinden hicbiwe almiyorum oda zaten vermez. Onun evindekiler sadece onumda bnm evimdekiler ikimizin miMevlütte dağıttığınız başörtüler adı üzerinde hediyelik ona vermemiş miydiniz ki yani insan zatwn dağıtılan birşeyi istemek yerine neden çalsın çalınacak kadar değerli de değil hani para olsa neyse. Ne kazanacak onu çalınca ayrıca nasıl olsa dağıttın onlar da kaldı diye almıştır belki ve kendince çaldığını düşünmemiştir. Kışlık yiyeceklerinizden nasıl çaldı onu da anlamadım siz evde değil miydiniz görmediniz mi anlayacağını anlamaz mı hani birlikte kullanacağınızı düşünmüş olabilir sakınca görmemiş olabilir yani siz çalışırken mi girmiş almış anlamadım yani hemen hırsız yaftası yapıştırmak yersiz aynı apartmanda oturuyorsunuz paylaşım olabilir. Ama kapıyı açmamak, düşman gibi görmek hoş değil zaten habersiz almayın diye söylediysen ve tekrarlanmadıysa sorun yok demektir dediğim gibi o onlardan almayı hırsızlık olarak görmemiştir. Mesela teyzemin de gelini var onlar yokken girip ihtiyacı olan birşeyi alabiliyor kışlık biber yapmıştı mesela gelin, o günde evde yoktu biz gitmiştik o annesindeydi rahatsızdı annesi yemeğe oturacaktık çıktı ondan bir kavanoz aldı bazen ütüsünü kullanır bazen birşeyini bu hırsızlık değil ama. Bu kadar da katı olmayın bence.
Yaninda oturmazsam icim rahat etmiyo ya bisey alirsa diue zaten soguk davraniyorum.
Daha cesaret edermi ki ben evdeyken hemdeGizlice izle. Bi sey alirken yakalarsan eşine soyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?