- 10 Kasım 2014
- 340
- 314
- 73
- 35
- Konu Sahibi yyaaggmmuurr
-
zeytinyağlı yap bir çeşit
salata yapacağın yeşillikleri yıka hazır olsun bir de onları yıkamakla uğraşma .
Çorbayı yapabilirsin bir gün önceden tatlıyı da yapabilirsin
haşlama yapabilirsin bir gün önceden
pilavı da sıcağı sıcağına yaparsı
Köfte li bir yemek bir gün önceden hazırlar geldiği akşam fırına verebilirsin ..Kızlar size bir konuda fikir danışacağım.
Kayınvalidem 1 haftalığına falan bizde kalmaya gelecek.
Ben çalıştığım için, ilk geldiği gün o evdeyken mutfağa girip yemek yapma telaşı yaşamak istemiyorum. Zaten kaldığı diğer günlerde o da ben gelene bir şeyler hazırlar ama o ilk gün önemli benim için.
Sorum şu.
Bir önceki günden hazırlayabileceğim, pratik, ertesi gün ısıtıp yenilebilecek yemek önerileriniz var mı? :)
Kızlar size bir konuda fikir danışacağım.
Ben çalıştığım için, ilk geldiği gün o evdeyken mutfağa girip yemek yapma telaşı yaşamak istemiyorum. Zaten kaldığı diğer günlerde o da ben gelene bir şeyler hazırlar ama o ilk gün önemli benim için.
Sorum şu.
Bir önceki günden hazırlayabileceğim, pratik, ertesi gün ısıtıp yenilebilecek yemek önerileriniz var mı? :)
Gardımı alıp geldim konuya "oğlunun evi gelecek tabi" demek için aa hevesim kursağımda kaldı
hahaha aynen..
Pilav hariç her türlü sulu yemeği ve fırın yemeğini bir gün önceden pişirip dolaba atabilirsiniz. Mikrodalganız varsa beş dakkada orda ısıtır servis edersiniz.
Biber dolması,karnıyarık,köfte tadı bozulmayan bunlar geldi aklımaKızlar size bir konuda fikir danışacağım.
Sorum şu.
bence yemeklerı kayınvalıden yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?